Annenizin yerinde olmak istemezdim. Kahrından uyku uyuyamıyordur yazık.Ben 1 sene bir iş yerinde çalıştım orda tanıştık o ilkokul mezunu. 1.5 yıllık bşr ilişkimiz var. Ben çalışıyorum diyetisyenim. Oda mankine bakımcısı ama 18 yıldır bu işi yapıyor kazancı iyi.
oda işine 18 yılını vermiş ama şuan birçok yığınla dolu üniversite mezunundan daha iyi kazancı var. maddi imkansızlık yüzünden okuyamamışAnnenizin yerinde olmak istemezdim. Kahrından uyku uyuyamıyordur yazık.
Artik tek bir üniversite diplomasi bile yeterli olmuyorken 1984 dogumlu adamin yalnizca ilkokul diplomasi mi var?
Ben 1 sene bir iş yerinde çalıştım orda tanıştık o ilkokul mezunu. 1.5 yıllık bşr ilişkimiz var. Ben çalışıyorum diyetisyenim. Oda mankine bakımcısı ama 18 yıldır bu işi yapıyor kazancı iyi.
Üniversite yalnizca maddi gelir mi katar insana? Vizyon katar, saygınlık katar, özgüven ... En azindan bunlara sahip olmak isteyen konferans takip eder, etkinlikleri takip eder, ot gibi yaşamadan bitirir okulunu.oda işine 18 yılını vermiş ama şuan birçok yığınla dolu üniversite mezunundan daha iyi kazancı var. maddi imkansızlık yüzünden okuyamamış
24 saat bile olmamiş. Ne çabuk değişti düşünceniz?aynen öyle tekrar güvenebileceğimi gerçekten düşünemiyorum. yarın öbür gün neler saklar bunu yapan..
Merhabalar, benim bir ilişkim var çok güzel giden çok iyi anlaştığımız. Fakat ben üniversite mezunuyum o maddi imkanlar yüzünden okuyamamış ama kendini çok iyi geliştirmiş herkonuda.birde aramızda 12 yaş farkı var. Birde 8 kardeş ben ise tek çocuk gibi büyüdüm ablam ben küçükken evlendiği için. Ailem tüm bunları problem edip denk değilsiniz diye ayrılmama diretiyor. Ama bizim ilişkimizde bunlar hiç problem olmadı çok iyi anlaşıyoruz hiç bir şekilde karakterine yada sevgimize saygı duymuyorlar benzeri durum yaşayan var nasıl sonuçlandı?
Merhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 38 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
arkadaşlar durum çok yanlış anlaşıldı. ilk konuyu açan arkadaşımdı. Tek sizi yanıltan ikimizin ilişkisindede yaş farkı olması. Benim hesabım olmadığı için ben rica ettim onun hesabından kendi problememi anlatıyorum şuan. dünü dikkate almayın lütfen
beyin bedavada sana hiç uğramamış anlaşılan o. insanları bu şekilde sınıflandıran eğitimi New yorkta alsa ne olur senin gibi.haddini aşıp hakeret boyutuna girecek kadar saygısızlaşmayın.Bence üniversite mezunu olmak fazla gözde büyütülüyor baksanıza konu sahibesi ünv mezunu ama ilkokul mezunu biriyle iyi anlaşıyorArada büyük yaş farkı olmasını zaten geçtim hayattan soğudum Diploma bir noktaya kadar kar ediyor, akıl yoksa hiçbir şey fayda etmiyor Diploma bolca dağıtılıyor ama beyin bedavaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?