- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Sürekli sevişmekten bahsedersen sapık olmazsın sevisemezsen olma ihtimalin var ama:))Olsada sevdigimiz kisiye sarilsak :)
Dikkatini cekerim sarilmak dedim :)
Burda surekli sevismekten bahsettim gibi sapık dusuncelerim oldugunu sanmayin:)
Vay be yeni super laflar ekledim sozlugume sagol :) ben hele ilk defa yasadim. Yani kaldım oyle .İyi yapmışsınız marshmelov kıvamlı-erken boşalan bamyayla evlenesice, hadsiz,yangın "kız" a. Acayip sinir oluyorum bu 'aklı hep kukuda pipide olan KIZ kevaşeler'e
İyi yapmışsınız marshmelov kıvamlı-erken boşalan bamyayla evlenesice, hadsiz,yangın "kız" a. Acayip sinir oluyorum bu 'aklı hep kukuda pipide olan KIZ kevaşeler'e
Sagol canım.Ben hala "sen bi hata yapmışsın belli..." kısmını anlamadım. Nerden belli nereden bu kanıya varmış? Yüzüne bakınca anlaşıyor mu bu kastettigi durumlar. Ama sizde güzel cevap vermişsiniz bravo.
Ay ne demek ben de çok böyle laflar :) Valla ben dahil çevremde tonla insan, çAtır çatır sevişerek geldik bu yaşlara ve evlendik. Ha belirtmeden geçemeyeceğim bu bahsettiğim insanların hiç biri de ilk seviştiği adamla evlenmedi, çok da mutlu sağlıklı evlilikler/birliktelikler sürüyorlar. Tam tersine ilişkiyi salt ilk gece üzerine kuran evlilikler kinder suprise gibi, genelde çıkan şeyden memnuniyetsiz olarak hayal kırıklığıyla hayatlarına devam ediyorlar. Herkesin gönlüne göre versin ne diyelim :)Vay be yeni super laflar ekledim sozlugume sagol :) ben hele ilk defa yasadim. Yani kaldım oyle .
İyi cevap vermişsin. Nasıl insanlar var ya. Size ne kardeşim milletin yatak odasından. Sen önce bi kendine bak. Büyük ihtimalle bu zamana kadar her b.ku yemiştir. Ben evli olduğum halde eşimle aramda olan şey hakkında sorular sordurmam. Kime ne.
Lafı siz acmışken birkaç gündür kk'de geziniyorum. Ne kadar bilmedigim sözcuk varmıs kelime hazinem doldu taşıyor valla. Burada süper laf sokma sanatı ögreniliyorAy ne demek ben de çok böyle laflar :) Valla ben dahil çevremde tonla insan, çAtır çatır sevişerek geldik bu yaşlara ve evlendik. Ha belirtmeden geçemeyeceğim bu bahsettiğim insanların hiç biri de ilk seviştiği adamla evlenmedi, çok da mutlu sağlıklı evlilikler/birliktelikler sürüyorlar. Tam tersine ilişkiyi salt ilk gece üzerine kuran evlilikler kinder suprise gibi, genelde çıkan şeyden memnuniyetsiz olarak hayal kırıklığıyla hayatlarına devam ediyorlar. Herkesin gönlüne göre versin ne diyelim :)
Ay beni öne alıp ne yapacaksın. sevişerek evlendik, uyuyarak devam ediyoruzEvet hanımlar önden evli bayanlari alıyoruz :)
Bu gece dunya kıyamet kopuyor :)
♥
Nice birlikte oha'lara :)ilkmı atıyorum. hayırlı olsun.
Hic sorma birde bunun tam tersi iliskiyi anlatan var. 15 senelik en yakın arkadaşimi daha gecen hayatımdan cikardim. Ben bu 3 lü iliskiyi kaldiramiyorum aradan cekiliyorum size sevgiilinle mutluluklar dedim. Her gün boguluyordum.Sinir oluyorum böyle insanlara ha birde hiç sormadan butun ozelini ayrıntısı ile anlatanlardan
Kiz sende az ketum degilmişsin :)Çok saygisizmis..
Bu kadar meraklı olandan korkmak lazım..
Maasimi sorsalar bi ters bakarım Nerede kaldı ozelimi desecek..
Arkanizdan da konuşur kesin o kapasite var gibi.. hiç cvp vermeyin en iyisi..
Gelecekteki halim diyebilir miyim size :)Ay beni öne alıp ne yapacaksın. sevişerek evlendik, uyuyarak devam ediyoruz
Kiz sende az ketum degilmişsin :)
Saka bir yana en iyisini yapiyosun. Insanlara bilmesi gerektigi kadar seyi ogrenmesine musade etmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?