Sevişerek Evlenme.

Zaten baştan art niy3tli oldugu belli¿
Ağzinın payini almış oturmuş aşagiyatam bi M.L mış gerçi

Olsada sevdigimiz kisiye sarilsak :)
Dikkatini cekerim sarilmak dedim :)
Burda surekli sevismekten bahsettim gibi sapık dusuncelerim oldugunu sanmayin:)
Sürekli sevişmekten bahsedersen sapık olmazsın sevisemezsen olma ihtimalin var ama:))
Mesela o arkadaşın diline vurmuş gibi biraz.söyle sevişsin de rahatlasın madem)

İyi yapmışsınız marshmelov kıvamlı-erken boşalan bamyayla evlenesice, hadsiz,yangın "kız" a. Acayip sinir oluyorum bu 'aklı hep kukuda pipide olan KIZ kevaşeler'e
Vay be yeni super laflar ekledim sozlugume sagol :) ben hele ilk defa yasadim. Yani kaldım oyle .

İyi yapmışsınız marshmelov kıvamlı-erken boşalan bamyayla evlenesice, hadsiz,yangın "kız" a. Acayip sinir oluyorum bu 'aklı hep kukuda pipide olan KIZ kevaşeler'e
gece gece güldürdün

İyi cevap vermişsin. Nasıl insanlar var ya. Size ne kardeşim milletin yatak odasından. Sen önce bi kendine bak. Büyük ihtimalle bu zamana kadar her b.ku yemiştir. Ben evli olduğum halde eşimle aramda olan şey hakkında sorular sordurmam. Kime ne.

Ben hala "sen bi hata yapmışsın belli..." kısmını anlamadım. Nerden belli nereden bu kanıya varmış? Yüzüne bakınca anlaşıyor mu bu kastettigi durumlar. Ama sizde güzel cevap vermişsiniz bravo.

Ben hala "sen bi hata yapmışsın belli..." kısmını anlamadım. Nerden belli nereden bu kanıya varmış? Yüzüne bakınca anlaşıyor mu bu kastettigi durumlar. Ama sizde güzel cevap vermişsiniz bravo.
Sagol canım.
Ben hep kisa cevap verdim. Gecistirdim yani. Sevdigin insanla sevismek suc mu hem diye laflar edince oda oyle demeye basladi. Amann valla mal.

Vay be yeni super laflar ekledim sozlugume sagol :) ben hele ilk defa yasadim. Yani kaldım oyle .
Ay ne demek ben de çok böyle laflar :) Valla ben dahil çevremde tonla insan, çAtır çatır sevişerek geldik bu yaşlara ve evlendik. Ha belirtmeden geçemeyeceğim bu bahsettiğim insanların hiç biri de ilk seviştiği adamla evlenmedi, çok da mutlu sağlıklı evlilikler/birliktelikler sürüyorlar. Tam tersine ilişkiyi salt ilk gece üzerine kuran evlilikler kinder suprise gibi, genelde çıkan şeyden memnuniyetsiz olarak hayal kırıklığıyla hayatlarına devam ediyorlar. Herkesin gönlüne göre versin ne diyelim :)

Bir ara eski mahallemizde genc kiz evlendi. Baya 3 ay geçti aradan kiz beni caya çağırdı. Konu komsu toplanmis akraba vs. Kiza gitmis. O konuyu sormuslar. Kiz aglicak gibiydi. Boyle seyler oluyor mu cidden.

Lafı siz acmışken birkaç gündür kk'de geziniyorum. Ne kadar bilmedigim sözcuk varmıs kelime hazinem doldu taşıyor valla. Burada süper laf sokma sanatı ögreniliyor

Çok saygisizmis..
Bu kadar meraklı olandan korkmak lazım..
Maasimi sorsalar bi ters bakarım Nerede kaldı ozelimi desecek..
Arkanizdan da konuşur kesin o kapasite var gibi.. hiç cvp vermeyin en iyisi..

Sinir oluyorum böyle insanlara ha birde hiç sormadan butun ozelini ayrıntısı ile anlatanlardan
Hic sorma birde bunun tam tersi iliskiyi anlatan var. 15 senelik en yakın arkadaşimi daha gecen hayatımdan cikardim. Ben bu 3 lü iliskiyi kaldiramiyorum aradan cekiliyorum size sevgiilinle mutluluklar dedim. Her gün boguluyordum.

Çok saygisizmis..
Bu kadar meraklı olandan korkmak lazım..
Maasimi sorsalar bi ters bakarım Nerede kaldı ozelimi desecek..
Arkanizdan da konuşur kesin o kapasite var gibi.. hiç cvp vermeyin en iyisi..
Kiz sende az ketum degilmişsin :)
Saka bir yana en iyisini yapiyosun. Insanlara bilmesi gerektigi kadar seyi ogrenmesine musade etmek gerek.

Kiz sende az ketum degilmişsin :)
Saka bir yana en iyisini yapiyosun. Insanlara bilmesi gerektigi kadar seyi ogrenmesine musade etmek gerek.

"Karsi tarafin anlatmadigini sorma" derdi annem :)
Sorulmayacak şeyi cevaplamam..
Sormam da..
Bi de en sevdiğim laflardandir
"Ne münasebet!!!"
Tavsiye ederim ilaç gibidir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…