Sevişgen komşu

gece 12'den sabah 6'ya kadar mı haftaiçi sabah/öğlen/akşam fındız ceviz ,cezerye ,pekmez ,falan yiyorlar herhalde.E maşallah ne diyim.yani kıskanmadım da değil hani ufaktan.ama insanın hali kalmaz bayılır.ay neyse kafam basmadı utanıyorsan kapısına yazı as "duvarlar çok ince olduğundan özellikle haftasonu geceleri biraz daha sessiz olur musunuz?" diye.

allah senin iyiliğini versin... Sorunlu bir müşteriyle uğraşırken bir yandan okuyordum. Sonun da dayanamadım koydum kahkahayı

dinlene dinlenedir ayol ne var bunda şaşıcak bu kadar... Aahhhh biz gençken 25li yaşlarımızda fiyuuuvvv fiv

Bizde o yaşlardan geçtik ayol benim bi kereden sonra şaftım kayıyor
Bunlar kesin redbul falan içiyolar ondan kanatlanıyolar

Efenim lütfen ama uçuşa geçen libidolar engellenemez yorumları okudum da kıymayın o genclere yazık günah, bırakın sevişsinler duvar inceymis napsin adamlar
Asil dinlemek zorunda olan yalniza gunah O napsin he sorarim sana bol libidolu kaderdasim
Biz de yapiyoz da ne bilim 6 saat degil Kiz insanin pestili cikar be

Ay hiçde kıskanmadım o ne öyle herşey dozunda güzel. Kadın işini yapamaz yahu
koca akşam yemekde beklemez kadından
Bunlar birbirleriyle yiyişip dursunlar anca öyle doyarlar

Asil dinlemek zorunda olan yalniza gunah O napsin he sorarim sana bol libidolu kaderdasim
Biz de yapiyoz da ne bilim 6 saat degil Kiz insanin pestili cikar be
Kendine sevgili yapsın o da canım napsinlar onlarda şimdi zincir mi vursunlar libişlerine benim manyak komşu gecenin 4ünde bizim duş sesimiz duyup bana msj atmıştı sabah,ne çok kaldınız duşta bu ne enerji bilmem ne diye hadsiz o geldi aklıma konuyu okuyunca bunlarda napsin ki duvar inceyse

Bide 6 saat normal gııdegil mi yoksa ben mi anormalim

daha sabahtan okudum konuyu,
ben çiftin karşısında saygıyla eğiliyorum,
biz onların yanından geçmeyi bırak ellerine su bile dökemeyiz,
keşşşkkke benim olsa
Kız niye öyle diyon bizim libişlerde yerinde Allah zeval vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…