- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Vallahii kıskandımYeni evliyken boyle miymisKiz bende libidomla ovunurum hep utandim su an
Adamlar zabahaa kadar dans modundalar
gece 12'den sabah 6'ya kadar mıKızlar sabah saatin altısı ve ben yine uyuyamadım. Kısa bir zaman önce taşındık. Apartmanda aslında sitede az sayıda komşu var. komşum ile odalar yanyana mi nedir bilemedim ama kaç zamandir sürekli sevisme sesleri inlemeler ahlamalar. Çok bağırıyor diyemem ama duvarlar öyle inceki telde konuşulanları duyuyorum hoparlör açık konustugunda. Enistede hiç aman vermiyor. Gece 12 den sabah altıya kadar her cuma ctsi ve pazar. Haftaici gene insaflilar haftada iki gün sadece ve gece 12de bitmiş oluyor.sanirim diğer günler enişte yok. Odayı değiştirip salonda yatayım dedim çünkü başka oda yok ama ordada çekyat var belim ağrıyor.
Şimdi ben hiç samimi değilim, bu da nasıl söylenir bilmiyorum çok cici bı kız.zaten sesi de kız çıkarıyor bi de adam ahlasa hepten yanmistik. Altı saat durmadan inleme sesi duymak sinir bozucu. Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu. Çok yalnızım la..
Kız bekar sanırım erkek arkadaşı ya da nişanlısı. Bu yüzden konuşmak daha zor gelecek.
Ne yapsam kızlar? Aha yine başladılar.
allah senin iyiliğini versin... Sorunlu bir müşteriyle uğraşırken bir yandan okuyordum. Sonun da dayanamadım koydum kahkahayıKızlar sabah saatin altısı ve ben yine uyuyamadım. Kısa bir zaman önce taşındık. Apartmanda aslında sitede az sayıda komşu var. komşum ile odalar yanyana mi nedir bilemedim ama kaç zamandir sürekli sevisme sesleri inlemeler ahlamalar. Çok bağırıyor diyemem ama duvarlar öyle inceki telde konuşulanları duyuyorum hoparlör açık konustugunda. Enistede hiç aman vermiyor. Gece 12 den sabah altıya kadar her cuma ctsi ve pazar. Haftaici gene insaflilar haftada iki gün sadece ve gece 12de bitmiş oluyor.sanirim diğer günler enişte yok. Odayı değiştirip salonda yatayım dedim çünkü başka oda yok ama ordada çekyat var belim ağrıyor.
Şimdi ben hiç samimi değilim, bu da nasıl söylenir bilmiyorum çok cici bı kız.zaten sesi de kız çıkarıyor bi de adam ahlasa hepten yanmistik. Altı saat durmadan inleme sesi duymak sinir bozucu. Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu. Çok yalnızım la..
Kız bekar sanırım erkek arkadaşı ya da nişanlısı. Bu yüzden konuşmak daha zor gelecek.
Ne yapsam kızlar? Aha yine başladılar.
dinlene dinlenedir ayol ne var bunda şaşıcak bu kadar... Aahhhh biz gençken 25li yaşlarımızda fiyuuuvvv fiv
ahahhaha hiç de şaftım kaymadı redbul da hiç sevmem bi soda limon bi de ayran içerim o da ev yoğurdundan olursa :))Bizde o yaşlardan geçtik ayol benim bi kereden sonra şaftım kayıyor
Bunlar kesin redbul falan içiyolar ondan kanatlanıyolar
Sevmek bir omur surer sevismek bir dakikaaaEvinizde bebek/çocuk yoksa onlar başlayınca yüksek sesle müzik açın. Hatta manidar bir şarkı bile olabilir
Valla bende korktum okurken bı an, bu komşu biz miyiz diye
Asil dinlemek zorunda olan yalniza gunahEfenim lütfen ama uçuşa geçen libidolar engellenemezyorumları okudum da kıymayın o genclere yazık günah, bırakın sevişsinler duvar inceymis napsin adamlar
Ac ayi oynamaz derlerAy hiçde kıskanmadım o ne öyle herşey dozunda güzel. Kadın işini yapamaz yahu
koca akşam yemekde beklemez kadından
Bunlar birbirleriyle yiyişip dursunlar anca öyle doyarlar
Kendine sevgili yapsın o da canım napsinlar onlarda şimdi zincir mi vursunlar libişlerineAsil dinlemek zorunda olan yalniza gunahO napsin he sorarim sana bol libidolu kaderdasim
Biz de yapiyoz da ne bilim 6 saat degilKiz insanin pestili cikar be
daha sabahtan okudum konuyu,
Kız niye öyle diyon bizim libişlerde yerindedaha sabahtan okudum konuyu,
ben çiftin karşısında saygıyla eğiliyorum,
biz onların yanından geçmeyi bırak ellerine su bile dökemeyiz,
keşşşkkke benim olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?