Sevişgen komşu

Namahrem bi konu yapacak bişey yok gibi birde karşınızdaki çirkefse rezillik diz boyu...yan komşu da alt kat komşudan şikayetçiydi aynı sebeple kadın ikaz etöek isteyince bel altı vurdular canınmı çekiyor evdeki yetmiyorsa sende gel gibi ve rezil kadın daha çok ses çıkartmaya başladı tabi kasıtlı yaptı..bazı kadınlar bu konuda çok edepsiz oluyor

Ben 6 saate takıldım

Saçma bir müzik aç konsantreleri bozulsun

valla benim komşu da öyle cidden zaten o ilaçlar da o niyetle satılıyor haftasonu ilacı kafası

bi de benimki yaşlı bi gün ambulans gelcek diye bekliyom sevişeyim derken geberecek
Hayır bide kızın komşuları gencmis ne gerek var anam öyle şeylere kendi hormonları nelerine yetmiyor

Aynı dert bendede var. Üst kat komşularımız yeni adet edindiler bunu. 3 yıldır aynı evdeyiz. Yaz sonu başladı bu olaylar. Zaten kadın saygısız sürekli tepemden bişeyler çırpardı. Çocukları desen canavar, kaç kez uyardım aramızda pek iyi değil. Gece olunca bi bağırmalar inlemeler. 1 saate yakın sürüyor. Sanırsın üst katta değil yan odadalar. Çocukları var birde çocuk uyanır o sese. Herşeyin bi dozu olur. Bende ne yapacağımı bilmez vaziyetteyim.

Yeni evliyken boyle miymis Kiz bende libidomla ovunurum hep utandim su an
Adamlar zabahaa kadar dans modundalar

Cok sinir bozucu bir durum aynısı benim de başıma geldi. Yan komsu ile yatak odalarimiz yan yana. Onlarda ses konusunda dikkat etmiyorlardi. Birbir hersey duyuluyordu. Birgun yine ses olurken yuksek sesle muzik actim anlasinlar diye umursamadilar. Sesler devam edince duvara vurdum. O ses orada kesildi. Ama kavga gürültü cok vardi birde saate dikkat de etmezlerdi. Bende konuşup muhatap olmaktansa her ses de duvara vurunca. Artik dikkat ediyorlar. Insallah sizde kurtulursunuz.

6 saat boyunca durmadan nasıl oluyo ya buna aklım ermedi robot mu bunlar
Hani arada duyulur ama 6 saat hiç durmadan nasıl olabilir yok artık beynim yandı şuan
dinlene dinlenedir ayol ne var bunda şaşıcak bu kadar... Aahhhh biz gençken 25li yaşlarımızda fiyuuuvvv fiv

Evinizde bebek/çocuk yoksa onlar başlayınca yüksek sesle müzik açın. Hatta manidar bir şarkı bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…