- 6 Mayıs 2016
- 9.184
- 9.089
- 198
daha sabahtan okudum konuyu,
ben çiftin karşısında saygıyla eğiliyorum,
biz onların yanından geçmeyi bırak ellerine su bile dökemeyiz,
keşşşkkke benim olsa
bu libişte karşılıklı yerindeyse güzel oluyor biliyon de miKız niye öyle diyon bizim libişlerde yerindeAllah zeval vermesin
Biliyom biliyombu libişte karşılıklı yerindeyse güzel oluyor biliyon de mi
anam yatakları kırılsa yerde yapar onlar, yatak matak hak getireKız naptın şimdi öyle dedinya yatakları falan kırılmıştır tüh
ADAMLAR derkenEfenim lütfen ama uçuşa geçen libidolar engellenemezyorumları okudum da kıymayın o genclere yazık günah, bırakın sevişsinler duvar inceymis napsin adamlar
Yok canım salonum var ama orda cekyatlar var çok rahatsız.Kadın bagırmıyormus, duvarlardan demıssınız. Napsınlaar kı?
Ters yönde odanız yok mu o odayı yatak odanız yapın? Boyle bisey nasıl söylenir bilmiyorum, ben söyleyemezdım.
Bıraktım
Hahha senin komsu cidden hadsizmis.Kendine sevgili yapsın o da canım napsinlar onlarda şimdi zincir mi vursunlar libişlerinebenim manyak komşu gecenin 4ünde bizim duş sesimiz duyup bana msj atmıştı sabah,ne çok kaldınız duşta bu ne enerji bilmem ne diye hadsiz o geldi aklıma konuyu okuyunca bunlarda napsin ki duvar inceyse
Bide 6 saat normal gııdegil mi yoksa ben mi anormalim
Yani efenim lafın gelişi ajhsjsjADAMLAR derken
Hahahahh Ross yaa akreplik başka tabi dimiO kadar sevişmeye kadın ertesi gün nasıl oturabildi
Benm aklım oraya takıldı
6 saat olur neden olmasin belli saat dinlenme aralıklarla akrosla deneyimlerimiz vardır yok dersem yazık olur ama üç gün oturamadim ev işi yapamadim
Herşey gençken guzelmis
Şimdi yaşlandık libislero duvara aştık
Kizz ay oha bide mesai arkadasiymis eşinin ben hemen odaları degistirirdim boyle bi durumdaHahha senin komsu cidden hadsizmis.
Bende topikte anlatmistim ya kocamin olayin heyecaniyla yere cakilisiniO zaman da benim komsu dediydi gece biriniz yere mi dustunuz napiyordunuz o saatte diye Aklima o geldi.
Valla duvarlar ince artik. Biizim yan komsuyla yatak odalarimiz bitisik mesela. Cocuk deniyorlardi. Aman Allahim vuhuuu yansin gecelerBir de kari koca polisler.kadin ayni zamanda esimin mesai arkadasi yani Onlar gece basladim mi esim derdi ki askim hadi film izleyelim Askim ben aciktim hadi biseyler yiyelim falan Bazen de sigara icmeye cikarirdi beni. Yarim saat oyalardi balkonda Kadinla da yuz yuze bakacaklar sonucta utaniyordu ellam Cok sukur hamile kaldiydi da kurtulduk 9 ay Simdi kadinin bagirtisindan cok bebenin sesini duyuyoruz Yazik oldu adamlarin libislerine
Anam bizde doluyoz tasiyoz da ne bilem 6 saat benim bunyeme agir gelir. Arada soluklanmam lazim. Herife enerji verici seyler yedirmem lazim
Coook başka coooook habire yıkanıp durmaktan artık saçlarımı bile.kestirmistim hasta oluyordum sürekliHahahahh Ross yaa akreplik başka tabi dimi
Hic sorma o gunu hala hatirlayip kopuyoruz bizdeKizz ay oha bide mesai arkadasiymis eşinin ben hemen odaları degistirirdim boyle bi durumda
Ama yere cakilisi istese beceremezdi sanırım
Yuh ulan ne libiş bolluğu mübarekCoook başka coooook habire yıkanıp durmaktan artık saçlarımı bile.kestirmistim hasta oluyordum sürekli
Ayy çok fenaaHic sorma o gunu hala hatirlayip kopuyoruz bizde
Oda degismek mumkun olmadi baska sigacak oda yokLojman olunca diger odalar kucucuk kaliyor Ne cektik bize sor Kadin cidden ah vah ih mih diye diye kuruduydu gecelerce Bazen kocam nobette oluyordu ben bi basima dinliyordum o sesleri Sonea dayanamayip kaciyodum odadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?