okudumda biraz uzun olmuş kusura bakmayın
(ama sonuna kadar okuyup benim gibi çok fazla yıpranmadan aile terapistleri ile çözümm bulun bence bazen sevgi herşeye yetmeyebiliyor çünkü )
4. sayfanın sonuna kadar okudum 20 gün rekorunu okuyunca oda birşeymi dedim

şöyleki bende 6 yıllık evliyim ilk 6 ay kadar bi zaman normal bir cinsel hayatımız var sayılırdı sonradan zaman uzadı 1 hafta 1 ay 3 ay 6 ay falan diye

bu 6 yıl içinde 3 defa konuştum ne oluyor diye ben adım attığımda reddedilince çok üzülür sinirlenirdim ee kimseyede anlatamıyorum ...
ama öyle benim illa çocuğum olsun diyen bir tip değilim ama bazen sanırım hormonlar ağır basıyor istiyorum neyse ama çevremde çocuk yokmu niye yapmıyosun vs sorular beni bunaltıyo tabii
ama ben eşimi çok severim eminim eşimde beni hatta sizin dediğiniz gibi benim kide bu konu dışında ideal erkek

(her güzelin bir kusuru vardır sözü kanıtlanıyor bizimkilerin kusurlarıda bu işte kabul etmek zor olsada )
4 yıl sonunda nasıl olduysa denk geldiyse hamile kalmışım (bende pko yum bu arada ) öyle yoğun bir cinsel yaşamda yok yanii

bi seyahata gitmiştik orada bir iki damla kanama oldu adet zamanım dı sonra kesildi bu kanama eve gelince araştırdım falann ara kanama olabilir yazıyo yok artık canım dedim ama bi test yaptım hamileyim

hemen o gece sabaha karşı kanamam başladı düşük yaptım tabii biz perişan
neyseeee artık ben dolmuşum taşmışım içime ata ata kardeşi de üzerine sürekli tuz biber bi gün açtım ağzımı yumdum gözümü böyle olmayacak diye hatta bir sonraki gün doğum günüm ve biz ilişkiye girmeyeli 1 yıl olacak (şaka değil )

aileler geldi konuşuldu eşim açıkladı benim yüzümden böyle böyle anlattı işte herşeyi gerçekten düşünün bendeki utancı

(tabii biz ayrılmayı düşündüğümüz içindi bu ailenin işin içine girmesi herkes şokta çünkü gerçekten çok mutlu bir aileyiz bunun dışında )
ben o gece gelinliği bütün seksi geceliklerimi ne bulduysam makasla parçaladım yapma dedi sen beni kaybetmekten korkmuyormuşsunya dedim ,(talihsiz bir cümle etmişti aileler işin içine girmeden ) bende korkuyomuyum görelim dedim gözünün içine baka baka korkmuyomuşum deyip parçaladım gelinliğimi

ben biraz uzaklaştım bi yerlere gittim sonra dönndüm o akşam konuştuk köpek gibi pişman biliyorum ben hatalıyım çaba göstermedim sen hep çözmek istedin ben senden vazgeçemem bırakamam seni sende beni bırakma ne olur diye

bende dedim artık seni kaybetmekten korkmadığımı bilmek çok kötü birşey artık benim psikolojim alt üst cinsellik bende istemiyorum çocukta istemiyorum deyince hüngür hüngür ağlamaya başladı ben düzeltecem bu işi ben herşeyi geri getirecem çocuğumuzda olacak ben hayır dedikçe ağlayıp olacak diye yalvardı

(eşim aşırı kilolu obezite için ameliyat oldu bu isteksizliği buna bağlıyordu çünkü ) bundan sonra kilo verdikçe kendine güveni arttı biraz sırnaşmaya başladı ama bende tık yok bilinç altı müsaade etmiyo ve gerçekten çocuk istemiyorum sanki öyle geliyo bana

ama o pes etmiyo yinede
maddi sebeplerden ve sosyal güvenlik olmadığı için destek alamıyorum şu anda ama ihtiyacım var ilk fırsatta gidecem yani bizim 1 buçuk yıldır cinsel hayatımız yok artık sadece eşimi sevdiğim ve çocuk istemediğim için yanındayım muhtemelen garip bir duygu

ama eşimin inancı sonsuz herşeyi düzeltecek çok inanıyor buna bende ona dediğim gibi son defa tüm kalbimle inanmak istiyorum ona

(şimdi sizin evliliğiniz bitmiş falan diyenler çıkabilir belki ama yaşamadan insan bilemiyor ki bir çok şeyi dedimya garip bir duygu ama ben eşimin herşeyden önce o güzel kalbini sevdim

bunu farkettim o kalpten vazgeçene kadar da diğer şeyler geri planda )