sevişmek istiyo ??

İşte bu

Sevişmek istiyor olmasi sapik anlamina gelmezki 1 ay bunun icin erkenmi gecmi buna sen karar verirsin iliski boyutunuzu bilemeyizki

Sorumlulugu sana ait bisey bu iyi dusun oyle karar ver bu senin hayatin iyiside kotusude seni ilgilendirir

biri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım
1 haftada ne çabuk tanıdı da ne çabuk sevişesi geldi,
Abazanmıdır nedir...
Sakın güvenme ve hataya düşme.

Cok sey yazarimda banlanirim kesin :)

Bu kdr kisa surede olmek bitmek ne ya? Erkeklerin cogu hobi amacli bile sevisir cok takilma yani.. cocuk seni kullanacak muhtemelen.. baskasi verse ona gider olay seni arzulamasi filan degil herifin azmis olmasi :)

Bu aranızdakı bağla ilgili bir durum. Çok mu aşıksınız deli gibi çarpıldınız mı. Bunları en iyi siz bilirsiniz..
10 günlük sevgilimle seviştim evet, 2.gün evlenme kararı aldık. 4.ayımızda evlilik tarihi aldık. 8 ay sonra düğünüm var.
Bu tamamen aranızdaki iliskiye ve karşılıklı olgunluğa bağlı. Daha çok bağlayabilir de uzaklaştırabilirse gerçek bir sevgi yoksa tabi..

Canım onu bizden iyi sen tanıyorsun biz burda ne desek boş senin düşünmen lazım zaten insan ne oldugunu hareketleriyle dış görünüşüyle belli eder huyunu suyunu sen biliyorsun.. İyi düşün sonra çok pişman olabilirsin... Bende eşimle evlenmeden önce birlikte oldum yalan yok ama 1 haftada tanımamla değil 3 4 ay anca tanırsın karşındakini zaten.. Şimdi 5 senemiz dolucak inşallah birde oğlumuz var :) ama herkes bir değil kimseyle kıyaslama kendini olurmu karar senin pişman olcaksan hiç kalkışma derim..

Alacağını alacak sonda yallah. Akilli ol. Zaten sapiklar da birini arzulayip sapiklik yapiyor. Bu cocuga sapik deyip gunahini alamam ama normal de olmadigi kesin. Insan bunu dusunse de soyleyemez.

önemli olan sen ne istediğin, yapmayacaksan ne ala, kendini korumuş olursun, sevişeceksen bari korun da başına dert alma. evlenmeden çocugun olursa sıkıntı işte.

Henüz yeni tanıdığın bir adama bu selayeti vermemelisin henüz birbirinizi tam anlamıyla tanıyamamışken bukadar ileri gitmesi amacının ne olduğunu anlatır nitelikte bence...

biri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım
Demekki bu tarz konuları konuşarak adamın beynine “ senle sevişebiliriz “ sinyali göndermişin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…