- 25 Nisan 2017
- 1.110
- 453
- 38
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
1 ayda bu yapilirmi. Cicek gibi ustunuze dusmesi gerek kirarmiyim diye. Amaci farklida olabilir dikkat edinbiri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım
E adam ne yapsındı.? Beklemiş o kadar.. İş ciddiye binince içindekileri de çıkarmış dışarı.. O arzulamıştır ama beklemeyi bilmiş belli ki helal:)Eşimle 3 sene sevgiliydik. Nişanlandıktan sonra sevişmek için ısrarcı oldu. Beni arzulamadı mi ki ??
E adam ne yapsındı.? Beklemiş o kadar.. İş ciddiye binince içindekileri de çıkarmış dışarı.. O arzulamıştır ama beklemeyi bilmiş belli ki helal:)
Evlenmeden yapmamalısın, kısa net! Sonra kötü sonla biten hikayeler okumak istemiyorumbiri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım
+1Sevişecekseniz insan gibi sevişin, sonra buraya gelipte vay efendim sürtündük, vay efendim hamilemiyim dir demeyin? Ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?