sevişmek istiyo ??

O yüzden dedim sen ne istiyorsun diye. Elimi bile tutmasın gibi bir isteği varsa uzak dursun işte. Kaldıramayacağı şeyleri yapmasın hiç kimse niye bu kadar zor geliyor insanlara anlamıyorum.

Bu sorunun cevabini sen bilmiyorsan,sapikmi yoksa derdi ne ayırt edemiyorsan bu olgunluga sahip degilsen sevisme bence.Bu soruyu sorabildigine gore deneyimsiz ve safsin.
Uc gun sonra buraya "ayy kizlik gitti tuhhh"yada "ayyy hamilemiyim"yada "beni kullandi çekti gitti" diyecek potansiyeldesin gibi geliyor bana..

ne yapmalısınnn?ne yapmalısınnn?
biz şimdi düşünüyoruz hemen doğru cevabı vereceğiz.
22 yaşındayım diyorsunuz,sorduğunuz soruya bakın.
adam sapık mı?ne bilelim biz.
insanlar 20 yıllık kocalarının tuhaf tuhaf huylarını keşfediyorlar.
ne böyle soru olur, ne de bunun doğru cevabı.
biz seviş desek sevişecekmisiniz?
yok yok sapık değil kesin sizi arzuluyor desek sonuç ne olacak?ben çok merak ettim.

biri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım
Ilk gun sevismek isterse agir sapik
Ikinci gun sevismek isterse hafif sapik
Ucuncu gun sevismek isterse sapik ama hoslanmis
Dorduncu gun sevismek isterse sapik ama sevdi sevecek
Besinci gun sevismek isterse sapik lakin seviyor gibi de
Altinci gun sevismek isterse sapik ama seviyor
Yedinci gun sevismek isterse sapik ama asik da olabilir muallakta
Bi hafta sonra sevismek isterse level atlamis oluyor o zman sapik degil
Degerlendirmelerim bu yonde Kamu spotu: korunmayi ihmal etmeyin

Offff Allah askina soyle belden asaga konular anlamsiz bir sekilde prim goruyor bu forumda. Yok iliskiye girdim 8347377 gundur adet olmadim hamilemiyim yok seviseyim mi sizce... bu nedir ya.

Konu sahiplerinin dalga gectigini gercekten farketmiyor musunuz ? Bu fake arkadas 22 yasinda yani gaaayet akli basinda bence..

Sevişmek sıkıntı değil de 1 haftadır tanıştığın adamla bunları düşünmek fazla cesurca değil mi? 22 yaşında da olduğuna inanmıyorum muhtemelen lise öğrencisisin. Öpüşmek sevişmek yerine biraz derslerine odaklan, ileride öpüşmeye sevişmeye de vaktin olur merak etme. Sonra yanlış işler yapıp kafanızı duvarlara vuruyorsunuz.

buradan şunu anlıyoruz ki böyle adamlar ilk 7 gün kesin sapık:)

biri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım

1 haftalık ilişkide ne yapmalıyım ye düşünmen ilginç. Tabi ki ister sevişmek ama bu bir sevgi belirtisi değil,arzuluyor filan da değil muhtemelen önünden geçen dişi sineği bile arzuluyordur
Yani sadece sana özel bir durum değil tatlım.
Bence yol ver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…