Sevişmek suç mu canım(komşu)

calendestina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
54
22
3
Merhabalar, ağustosta evlendik. Son bir haftadır banyomuzdan aşağı komşuya su akıyor. Sorun bizden değilmiş onların borusunda bi sıkıntı varmış, biz suyu açtıgımızda aşağıya su damlıyor. Dünde eşimle biraz samimi olmak istedik sanırım koltuktan ses gitmiş ve bize uyarı yaptılar tak tak tak diye. Tabi kestik hemen gülme krizine girdik bu sefer onada tak tak takk. Ve yarın usta gelecek komşuyla yüz yüze geleceğiz. Biraz gerildim açıkçası. Bide bu tarz bi konu açılmış merak ettim düşüncelerinizi.

Valla ben komşunun evinde olan her türlü sese ,diğer komşunun karışmaması kanaatindeyim.Fakat ,yeni evlerde inanılmaz kötü yalıtım olduğu için en ufak ses bile yoğun bir şekilde komşuya gidiyor.Ama sizin komşuya Allah şifa versin en ufak seste boyle tak tak vuruyorsa isiniz zor :) :)

Şimdi koltuk ya da yatak başı tak tak vuruyorsa ona çözüm bulmanız lazım. Onun haricinde bina kağıt binalardan değilse normal sesler gitmez. Ama artık düzgün bina da yok işte.

Valla yeni binalar yalıtım yönünden 0 kalite. Neredeyse aldığımız nefes bile duyulacak. Yeni taşındığımız yere aynı hafta üst kata yeni evli çift geldi. Biz de duyuyoruz ama tutup da uyarmıyoruz. Yalıtım gerçekten çok kötü. İllaki bizleri de duyan oluyor

Aldırış etme olay olmamış gibi devam et. Bir daha da aşırı dikkatli davranın evin yalıtımı kötü demek ki

Tabiki de suc degil,inek gibi bogrulmedigi surece.Ama inanin baskasinin cikardigi o sesleri isitmekte hic de hos birsey degil,colugu cocugu,ergeni olan evler var,o sesleri ne sekilde bir cocuga izah edebilirsin?
böğürme falaln yok sadece koltuk sesi ya insan sesi çıkmıyordu :/
Hadi yakinlasirken ses cikarmissinizdir diycem de kahkaha atmaya tak tak tak vurmak ne demek. Terbiyesizlik bence yaptığı
yok ses falan yoktu sadece koltuğun tıkırtısı :)
Valla yeni binalar yalıtım yönünden 0 kalite. Neredeyse aldığımız nefes bile duyulacak. Yeni taşındığımız yere aynı hafta üst kata yeni evli çift geldi. Biz de duyuyoruz ama tutup da uyarmıyoruz. Yalıtım gerçekten çok kötü. İllaki bizleri de duyan oluyor
Bizim sitede de alt komsu mac izlerken küfür etmeleri net bir sekilde duyuluyor
Aldırış etme olay olmamış gibi devam et. Bir daha da aşırı dikkatli davranın evin yalıtımı kötü demek ki
Evet yalıtım kötü sanırım bişey olmamış gibi davranıcam öyleyse teşekkürler :)

Kknın yeni furyası bunlar hangi evler ya ben hayatımda sadece bir komşudan duydum bu sesleri...

o kadar çok konu açılıyor ki ben normal oldugunu dusunmuyorum

Hiç ses çıkarmadan sevişenlere hastayım. Öyle bir şey nasıl oluyor bilmiyorum.
Biz hiç uyarı almadık inşallah sesimiz gitmiyodur komşucağızlarımıza..
Sizinde işiniz zor biraz nasıl tavsiye verilir bilemedim. 😅

Back
X