- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
ilgini cekmis bakiyorumdaSen fanteziden ne anlarsın duygusuz kadinbak millet ne güzel orda burda şaapiyo
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilgini cekmis bakiyorumdaSen fanteziden ne anlarsın duygusuz kadinbak millet ne güzel orda burda şaapiyo
![]()
bosver ole daha cok heyecanli oluyordurben anlamadım bunları yaparken sizi görmüyor lar mı halka açık mekanlar hepsi
![]()
görünce mibosver ole daha cok heyecanli oluyordur![]()
yok gorunce deil gorunme tehlikesiyle isi pisirme olayindan bahsediyorumgörünce mi
yok ya insanlar sey der sonra üç kuruşluk abazalara malzeme oluruz görmesinler![]()
ayy en sevmediğim his daima biri birşeyi görecek hissidiryok gorunce deil gorunme tehlikesiyle isi pisirme olayindan bahsediyorum![]()
abla bunlar sevişgen vur bunlarıSevişgen hatunlar siziii![]()
Ahhha, sinemacılardan hala bi yanıt gelmedi kayıt olayına filan, ben de bekliyom.Cidden nasil yaptiniz ya sinemada falan kendimi fantezik biri sanirdim ben de millet nerelerde yapmis
Ek: kizlar sinema salonlarinin kamera ile kayit altina alindiginin farkindasiniz dimi![]()
hiç ilginç değil senden bunu beklemezdimEvimizin oturma odası
Ne sevişmeydi be hahahahah:)))
Mekan vasat olabilir ama ben ilginç sevişirim bak..hemen fıkrını değiştırmehiç ilginç değil senden bunu beklemezdim![]()
abla bunlar sevişgen vur bunları![]()
Genelde bar tuvaleti yazılmış. Eh, sperm muhtemelen o tuvaletteki en temiz şeydir. Hammaddesi karbonhidrat neticede.Iyyggghh boyle fantazi eksik kalsin.
Kim spermlerin kol gezdigi tuvalette isemek ister ki? Igrenc... Biraz baskalarini da düşünün bi zahmet..
Eline erkek eli degmemis yaTamam ben de yaziyorum o zaman
Isyerinde, ofiste yapmistik cok defa hem de ki bir kere masa kirildi rezaletama cok heyecanli oluyordu disarda baskalari varken bazen kimse olmuyordu is cikisi tabi
Kongredeki ogle arasindaki bos odayi da buraya ekleyebilirim
![]()
Genelde bar tuvaleti yazılmış. Eh, sperm muhtemelen o tuvaletteki en temiz şeydir. Hammaddesi karbonhidrat neticede.![]()
Eline erkek eli degmemis ya![]()