- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sen böyle dur sana olimpiyat madalyası vercemMekan vasat olabilir ama ben ilginç sevişirim bak..hemen fıkrını değiştırme
Eki Görüntüle 1401143
Mesela :))sevişmek istediğimiz mekanları yazabiliyor muyuz![]()
Güzelmiş ben uçakta sevişmek isterdim kimse yokken tabi :)))![]()
ben burda isterim su romantikliğe bak ama lütfen akşam olsun sabah değil![]()
Güzelmiş ben uçakta sevişmek isterdim kimse yokken tabi :)))
Kokpit olabilir yani şöyle koltukları yatırırız :)) at koşturmayacaz ya :)))kız uçak daracık neresinde yapcen![]()
Bura nere eyluuuulHey gidi gençlik hey ! Denizin ortasındaki kalede sevişmişliğim vardı. Iki Çocuktan sonra sadece yatak odası zaman bulursak tabiEki Görüntüle 1401526 Tamda burada :)))
Kız o heidi'nin evi değil mi..![]()
ben burda isterim su romantikliğe bak ama lütfen akşam olsun sabah değil![]()
Kız o heidi'nin evi değil mi..
Dedenin evinde bu gece deprem olacak haberi yok hahahha:))heidinin ak sakallı dedesi çıkmasın mutfaktan![]()
hahaha oraya benziyor heidi de benim peter i arıyorumKız o heidi'nin evi değil mi..
dedem evde yok kasabaya alışverişe yollucam peter i atcam eve ben heidiheidinin ak sakallı dedesi çıkmasın mutfaktan![]()
bende çok şaştımwuuu çok ilginç bir konu hiç tarzım değil
neler varmış neler şaşırmadım desem yalan olur ben onları sadece filmlerde dizilerde olur
sanıyordum![]()
Deden evdeyken peteri fıştıklamaya utanmıyacan mı..git peterlerde yap naapcaksan..hahaha oraya benziyor heidi de benim peter i arıyorum
peter de heidi ye yanıktı ya belli etmezdi![]()
Deden evdeyken peteri fıştıklamaya utanmıyacan mı..git peterlerde yap naapcaksan..
dedem evde yok kasabaya alışverişe yollucam peter i atcam eve ben heidi![]()