• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviştiğiiz en ilginç mekan neresi?

Ofiste toplantı odasında. Alışveriş merkezlerinin otoparklarında arabada. Issız sokaklarda arabada. Plajda.

Vaayy çok heyecanlıymis 🤭 aklıma meltem cumbul'la Rafet el roman'in sınırda tellerin arasından işi pişirdileri sahne geldi ama sizinki daha riskliymis helal valla 😄

😀😀😀 biliyorum o sahneyi 😀😀 bizimki öyle çetrefilli değildi ya ziyaretçilerin alındığı yerde benden başka ziyaretçi yoktu o kışın gününde bi deli bendim 😀😀😀 Risk vardı biraz ama pek uğrak yer olmadığı için azdı 😀😀

Bizim ev taşınırken kv de kaldık bi kaç gün eşim hastaydı onlar bizi bırakıp evi taşımaya gittiler bizde fırsattan istifade banyoya girmiştik :rapci:tabi daha banyodayken kv kp görümce geldi :KK17:o banyodan nasıl çıktım yüzlerine nasıl baktım hatirlamiyorum:cry:

nasıll ya duştan çıkarken mi gördüler? 😀

İlk evledigimiz zamanlardı, tarabya da 3 katlı bi apartman dairesinde oturuyorduk. Bahçede ki kiraz ağacının dalları çatı katına ulaşmıştı. Eşimle kiraz toplamaya çatıya çıkıyoduk, tavan arasın da köşeye sıkıştırıyordu. Biri gelip görecek diye ödüm kopuyordu :KK17:

Back
X