• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyesizliğimizden Utanıyorum

hi ben tam anlamamisim. iki senedir aktif iliski varsa her defasinda yani cok vijik vijik da olmak zorunda degil bence. benimde acelem olunca bitsede gitsem diyorum. daha is biter bitmez yapmasi gereken siraliyorum :KK43: öküz müyüm ben ya. belki dus almamistir agzi kokuyodur ondan yaklasmak istememistir...

Acelem olsa, kafam dolu olsa, modumda olmasam, esime kirgin olsam baştan girmem yatağa. 3,5 yillik evliyim asla gorev icabi yataga girmedim. Kendi bedenime de saygisizlik sayarim bunu.
Sizin gibi birsey yapsam eşim inanilmaz kirilir bu duruma. Ayni sekilde bana yapilsa bende uzulurum. "Hep olmuyormuş zaten arada olur" diyemiyorum ben o yuzden.
Bu ilişki devam edilecek gibi gorunmedi bana.
 
Konuyla alakasız bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. İkinci üyelik alındığında konu sahibi ilk üyeliğiyle o konuya yorum yapabiliyor mu?

Çıkış yapar diğer üyelikle giriş yapıp yorum yapabilir bence..
Öyle manyaklar da gördük:)
 
Merhaba hanımlar. Herkese iyi geceler öncelikle.

Sabahtan beri mutsuzluktan kıvranıyorum. Çok uzun yazacağım, şimdiden uyarayım. Bu olayı anlatmaya çok utanıyorum; hem kendi yaptığım terbiyesizliklerden hem de en özel anımızda bana yapılan şeyden dolayı. Ama kimseye anlatamadım, dolup taşmak yerine buraya anlatmak istedim.

2,5 senelik bir ilişkim var. Gündüz onun evindeydik. 1-2 saat sonra evden birlikte çıkacaktık. Benim kesin çıkmam gerekiyordu, o da vakit geçirmiş olalım diye benimle gelecekti.

Biz birlikte olduk, ama bu sırada benden uzak durdu. Ben öptüm, o resmen kafasını çevirdi. Sarılmak istedim, benden uzaklaştı, sarılmadı. Daha yakın duralım diye pozisyon değiştirdim, çok kısa bir süre öyle durup beni itti hemen kendi istediği pozisyona getirdi, uzaklaştık. Böyle olunca ben artık "yakınlaşma" çabalarımı da bıraktım ve resmen ölü gibi durup işin bitmesini beklemeye başladım. Normalde böyle birisi olmadığını da belirteyim ama 2-3 defa daha böyle davrandığı olmuştu ve sonrasında bir sürü kavga-konuşma-anlaşma yaşamıştık. Neyse, o böyle davranınca çok alındım ve gücendim. Kendimi doğal olarak kötü hissettim, sadece bir et parçasıymışım gibi, içim almadı. Ama iş maalesef bu kadarla kalmadı.

İşi bitince bana "Çıkarken şu poşeti de çöpe at" dedi. Ben şok oldum. Önce "sen kendini ne zannediyorsun ya, bana nasıl bir muamele yaptığının farkında mısın?" ile başladım. O karşımda sakince durup sadece "Tamam git hadi" dedikçe ben iyice dellendim ve dozu arttırdım.

Buraya kadar o haksızken burdan sonra haksızlığı ben ele geçirdim. Resmen sinir krizi geçirdim, hiç düşmediğim kadar düştüm, ağzımı çok fena bozdum, bana hiç yakışmayan şeyler yaptım. Düşündükçe utanıyorum.

"Ben senin or****'n muyum? S*k*** şimdi de git evden diyorsun? Benim yerime şişme bebek kullansaydın da aynı şey olurdu, boşuna bir daha beni buraya çağırma. Senden midem bulanıyor ahlaksız gerizekalı herif, bu ilişki bu an itibariyle bitti benim için. Oldu olacak para da verseydin elime. Evet hadi ver bekliyorum?"

Bunlar söylediğim şeylerin sadece bir kısmı.

Param yok dedi. İnatla "o zaman şurdan şuraya adım atmıyorum, yok öyle bedavaya iş görmek" demeye devam ettim. Nakitim yok kartımı vereyim çek diye cüzdanını çıkardı, nakit gördüm içinde 25 tl mi ne, onu cebime attım, cüzdanı fırlattım, sayıp söverek evden çıktım. Botlarım vardı elimde, kapıya kadar taşıyordum, onlarla ona vurdum. Böylece işin içine bir de fiziksel şiddeti soktum.

5 dakika ya geçti ya geçmedi geri döndüm. Parasını geri verdim. Biraz daha laf saydım. "Bana vurdun farkında mısın, vurdun, bitti bu ilişki" gibi bir şeyler söyledi.

Çıktım evden. Sakinleşince yaptıklarımdan utandım. 1,5 saat sonra falan "Kontrolümü kaybettim, özür dilerim" diye mesaj attım. Cevap vermedi, beklemiyordum da zaten tabi ki. Özrün bir işe yarayacağını ya da bir önemi olduğunu da düşünmüyorum esasen. Sadece özür dileyerek bir nebze de olsa hafiflemek istedim.

Gelecek yorumları tahmin edebiliyorum.
"Aranızda saygı ya da seviye denen bir şey kalmamış, bir daha asla yüz yüze bakamazsınız, bu ilişki toparlanamaz"
"Yaptığın şeyleri okurken ben utandım, sadece kendini küçük düşürmüşsün"
vs vs vs.

Evet. Ben de biliyorum. Böyle düşünüyorum.
Çok çirkinleştim. Kendime yakıştıramıyorum.

Bana yakışan; böyle çirkince bir muamele sonrası ya sessizce çekip gitmek ya da laf söyleyeceksem de edebimle konuşarak söylemekti. Hele hele ne olursa olsun şiddeti işin içine karıştırmamalıydım.

Ama düşünüyorum da, ben küfrettim ve vurup canını yaktım ya;
Bu yaptığım şey gerçekten onun bana yaptığı muameleden, hissettirdiği şeyden daha mı ağır?

Fiziksel şiddet ve küfür her halükarda yanlış, evet;
Ama o gurur kırıcı muamele, duygusal şiddet de bir o kadar kötü değil mi?

Hanımlar. Ben zaten derbederim.
Yalvarırım nazikçe eleştirin.

Çok sert yazıları kaldıracak gücüm yok.
"Evlenmeden sevişirsen böyle olur, erkekler böyledir"ciler gelirse de tek bir cevap yazmayıp direkt kib'leyeceğim. Şimdiden belirteyim.
Şunu belirtmek isterim sizi kinamiyorum ama bir bayan olarak size şunu söyleyebilirim resmen sizi kullanmış ne kadar çok severseniz Sevin asla birlikte olmayacaktiniz erkekler zayıf kadınları iyi bilirler işi bitince bir çöp gibi atarlar kusura bakmayin siz başta onunla birlikte olmakla büyük hata yapmissiniz birşeyi çok merak ediyorum adam evli mi?
 
Bence bu kisiden ayril gercekten. Hadi herseyi bi gecelim. Senin ölü taklidini farkederek hic duraksayip neoluyoruz demiyorsa harbiden sisme bebek alsin kendine. Kendisine bile saygisi yok baksana. Kendisine saygisi olmayan erkeklerle isiniz olmasin. Boyleleri zaten karsisindakine de saygi gostermemesi normal.
 
Kafam karıştı :110:

Siz de haklısınız :KK70:

Kazen'in açtığı ikinci üyelik konusunda yazıyor:

- 2. üyelik aldığınızda bize bilgi vermelisiniz.
- Esas üyeliğiniz ile bu konuda yorum yapmamalısınız.
- 2. üyelik ile sadece bu konularda paylaşım yapmalısınız.
- Esas üyeliğiniz ola ki ceza alırsa asla 2. üyeliği kullanmamalısınız.
 
Belli etmemek adına mantıklı aslında başka biri gibi yorum yapmak ama bir üye öyle kendi kendini ifşa etmişti hatırlıyorum :)

Benim kafa öyle çakallıklara çalışmadığından takip bile etmiyorum.
Genelde o meselelerin dedikodusu biter ben öyle duyarım :D
 
Botlarla vurmak,cuzdandan para almak gereksiz olmus. Tabii sonrasinda da ozur dilemek anlamsiz. Cinsellik bir ihtiyac,iki taraf icin de. Size,istemediginiz sekilde davrandigi an iliski bitmistir deyip cikip gitmek en guzeli olurmus bana gore. Neyse. Bundan sonra gorusmezsiniz,zararin neresinden donseniz kardir. Gecmis olsun
 
Dünya görüşlerimiz tamamen zıt olsa da meselede seni çok aşırı haklı buldum. O parayı alıp yırtıp suratına atsaydın keşke. Ve keşke özür dilemeseydin.

Olan olmuş. Asla iletişim kurma bir daha. Bırak... Zaten o da aramayacaktır, canı birşey istemedikçe... Önüne bakmalı ve bir sonraki ilişkinde istemediğin birşeyi, sırf karşı taraf istiyor diye, asla kabul etmemelisin. Birinci sıraya kendini koy lütfen. İlişki yaşamak senin tercihin ancak işler istediğin gibi ilerlemediğinde o yataktan kalkıp, zevk almıyorum, demeyi öğren.
 
Konu sahibi için ben de kasıldım burda valla ifşa mı oldu diye :KK17: Konu sahibi bir de bunu dert etmeyin bari, eğer sizi rahatlatacaksa ben kim olduğunuzu anlamadım ve çoğu kişi de anlamamıştır bence.
 
Yönetimden izinli bir şekilde alınan ikinci üyelikte zaten tek bir dert için konu açılıyor benim bildiğim ve de o konuya esas üyelikle yorum yapmak yasak.

Evet öyle olmalı değil mi? Çok teşekkürler

Siz de haklısınız :KK70:

Kazen'in açtığı ikinci üyelik konusunda yazıyor:

- 2. üyelik aldığınızda bize bilgi vermelisiniz.
- Esas üyeliğiniz ile bu konuda yorum yapmamalısınız.
- 2. üyelik ile sadece bu konularda paylaşım yapmalısınız.
- Esas üyeliğiniz ola ki ceza alırsa asla 2. üyeliği kullanmamalısınız.

Çok teşekkür ederim çok tatlısınız :KK200:

Benim kafa öyle çakallıklara çalışmadığından takip bile etmiyorum.
Genelde o meselelerin dedikodusu biter ben öyle duyarım :KK70:

Benim kafa biraz çalışıyor ama buradaki kadınlar da hafiye maşallah o yüzden risk alınıp da yapılacak şeyler değil :D


Konu sahibi özür dilerim iyice baltaladım konuyu :olamaz: Nasılsa kapanmasını istiyorsunuz diye cesaret bulup sordum... Umarım erkek arkadaşınızla olan konuyu gönlünüze göre halledebilirsiniz
 
Back
X