buraya konu acip insanlarin fikirlerini soruyorsun. birileri bir seyler yazinca cikisiyorsun, ustelik gayet normal bir sey yazmisim. trollsun galiba. [/bn fıkır almak ıcın yazdım moral bozun dıye yazmadım ses cıkarmasam ezıyosunuz
buraya konu acip insanlarin fikirlerini soruyorsun. birileri bir seyler yazinca cikisiyorsun, ustelik gayet normal bir sey yazmisim. trollsun galiba.
Bundan sonra cevap vermek için eski konulara bakmak lazım bizde saf gbi cevap yazıyoruz
bir kez yok sayan yine sayacaktır.Uzum hikaye kisaca anlatayim o bilecikte bn ankaradayim bn üniversite bitirmeye calisan biriyim ailemle tanistiktan sonra bu nisan diye tutturdu bnde acele etmeyelim dedim kpssye gircekti oda bundan sonra yok saydi beni bnde bitirdum simdide yaziyor
haha durum vahim o zamansize yine buradan yazmış
bana hem buradan yazıp, hem de özel mesaj atmış
sen fazlasıyla hakettın yaptıgın sey sana yapılsa ne hıssedersın merak ettımsanki yazdıklarım yalanmış gibi
zehir zemberek döşenmiş bana
hem buradan, hem özelden
sananehaha durum vahim o zaman
eziyo muyuz kız git allasen işin gücün yok mu ya
umrumda deılsınhaha durum vahim o zaman
eziyo muyuz kız git allasen işin gücün yok mu ya
tamam icazeti de aldiksanane
dalga gecmeye devam et sen
kardesım yorum yapmak zorunda degılsın yapma canımı sıkmaktan baska yaptıgın bısey yok sagoltamam icazeti de aldik
sen fazlasıyla hakettın yaptıgın sey sana yapılsa ne hıssedersın merak ettım
hatalı olan sensın ınsan yerıne koyup yazmısım yazdıgın seylere bak evt ayrıldık 7 ay oldu gozume soka soka yazıyosun dalga gecılcek bısey yok bundabenim yaptığım şey bana yapılsa
utanırdım
çünkü sen hatalı davrandın ben değil
ayrılalı 7 ay oldu evet duymayan varsa herkese duyur yayın yap bnce senden beklenır aferın sanahatalı olan sensın ınsan yerıne koyup yazmısım yazdıgın seylere bak evt ayrıldık 7 ay oldu gozume soka soka yazıyosun dalga gecılcek bısey yok bunda
evt sevıyorum bu saatten sonra allaha dua edıp beklıcem napıyım ondan ses yoktüm yorumları okuyamadımda peki siz istiyormusunuz yada halen daha seviyormusunuz.bana öylesine gelmedi araması
evt sevıyorum ıkımızde boga burcuyuz bn sevdımmı ututamıyorum karsı taraf net degıl ıstesen seviyomusun???
sorun su kı gelcem dedı ses cıkmadı gercekte gorusmeden anlayamam bakısı konusmasından anlasılırha cevap vermişsin başkasına, seviyosan git konuş ne zararı var baktın o elektiriği alamadın kapadığın sayfayı bidaha açma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?