seviyomu sizce

buraya konu acip insanlarin fikirlerini soruyorsun. birileri bir seyler yazinca cikisiyorsun, ustelik gayet normal bir sey yazmisim. trollsun galiba.

size yine buradan yazmış
bana hem buradan yazıp, hem de özel mesaj atmış

Bundan sonra cevap vermek için eski konulara bakmak lazım bizde saf gbi cevap yazıyoruz

sanki yazdıklarım yalanmış gibi
zehir zemberek döşenmiş bana
hem buradan, hem özelden

bir kez yok sayan yine sayacaktır.

sen fazlasıyla hakettın yaptıgın sey sana yapılsa ne hıssedersın merak ettım

benim yaptığım şey bana yapılsa
utanırdım
çünkü sen hatalı davrandın ben değil

benim yaptığım şey bana yapılsa
utanırdım
çünkü sen hatalı davrandın ben değil
hatalı olan sensın ınsan yerıne koyup yazmısım yazdıgın seylere bak evt ayrıldık 7 ay oldu gozume soka soka yazıyosun dalga gecılcek bısey yok bunda

hatalı olan sensın ınsan yerıne koyup yazmısım yazdıgın seylere bak evt ayrıldık 7 ay oldu gozume soka soka yazıyosun dalga gecılcek bısey yok bunda
ayrılalı 7 ay oldu evet duymayan varsa herkese duyur yayın yap bnce senden beklenır aferın sana

tüm yorumları okuyamadımda peki siz istiyormusunuz yada halen daha seviyormusunuz.bana öylesine gelmedi araması

ha cevap vermişsin başkasına, seviyosan git konuş ne zararı var baktın o elektiriği alamadın kapadığın sayfayı bidaha açma

ha cevap vermişsin başkasına, seviyosan git konuş ne zararı var baktın o elektiriği alamadın kapadığın sayfayı bidaha açma
sorun su kı gelcem dedı ses cıkmadı gercekte gorusmeden anlayamam bakısı konusmasından anlasılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…