seviyor mh sevmiyor mu :)

elif1eylul4

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
78
14
8
32
Bayanlar 4aylik bir bebegim var evliyim sorum su
Esimi cok kiskaniyorum tlfn dokumani fln hep elimin altinda bir sey yaptigindan degil Allah var bu zamana kdr biseyini yakalamadim.Soforluk yaapiyor bazen arada sarkan falan oluyormys anlatiyor daha doğrusu ben soruyorum sinir oluyorum oylelerine.dedigim gibi kiskancim kavgalarimiz hep bundan oluyor arkadaslarina guvenmiyorum onlarlayken daha cok kafamda seyler kurguluyorum ve onu arayip yaninda kim var sesinu duyacam vs seyler oluyor esimde kavga etmeyelim kucuk dusurme bni insanlara diyor hakli ama bazen elimde olmuyor. inanin boyle sıkmak istemiyorum esimi bi kac gundur soz verdim tutuyorum kendimi sıkmyrm :) birde sevgisini ilgisini hic belli etmiyor sanirsiniz asker arkadasiyiz konusma tarzimiz oyle.niye boyle davraniyosun dedigimde duzelmedigin surece bnden bise bekleme diyor sizce ben abartiyor muyum ? Esim hakli mi ?

abartıyor olur musunuz hiç, altın kafese koyun çıkamasın..

abartmak hafif kalmış sizde

Arada sarkan mı oluyormuş?
Allah aşkına sokmayın havaya şu adamları bu kadar?
Bir de utanmadan anlatıyor!
Allah bilir ya yalandır da seni işkillendirmeye çalışıyordur!!!!!!

Arada sarkan mı oluyormuş?
Allah aşkına sokmayın havaya şu adamları bu kadar?
Bir de utanmadan anlatıyor!
Allah bilir ya yalandır da seni işkillendirmeye çalışıyordur!!!!!!
Daha dogrusu 1kez oyle bise olmus arkadasina anlatms arkadasinin esinden duydum yani guven boyle boyle dedi

Elif isminin özelliğimidir nedir hep aynı kıskançlıklar. Ha birde bayanlar Allah rızası için eşinizi dünyanın en yakışıklı adamı gibi davranıp adamların egolarını tavan yapmayın. Dışarıda bayanlar kapı önlerinde falan eşlerinizi beklemiyorlar haberiniz olsun ya ben burayı okuya okuya psikopata bağladım yanımda çalışan erkeklere selam veremez oldum bu nedir ya.

Kıskançlık ya karşı tarafa güvensizlikten olur ya da özgüven eksikliğinden.
Sizin ki hangi gruba giriyor?

Eşleriniz Brad pitt sanki de arada sarkan oluyor
Anlatmasıda ayrı bir tuaf bu huydakı kadına sarkan olsa bile anlatılmaz kusura bakmayın

Bence eşin sallıyo
Herkes işi gücü bırakmış bi ona mı sarkıyolarmış
Sanki Brad Pitt

Sen kıskanıyosun diye havaya girmiş, işkembeden atıyo yazık

Ne şoförü?

Yani senin eşin diğer kadınların gözünde neden bu kadar önemli olsun ki anlamadım? Ne özelliği var ki yani? Evli, bir bebeği, karısı olan mesleği şoförlük olan bir adam. Hangi kadın gurubu böyle bir adamı ele geçirmeye çalışır ki?

ay sizin kıskandığınızı bildiği için sarkıyolar diye gelip uyduruyo işte bi de. siz de adama hint kumaşı muamelesi yapıyosunuz.

Sen böyle devam et.Egosunu besle adamda kendini iyice dayanılmaz erkek görsün.Sonra seyret olacakları.Zorla adamların aklına sokuyorsunuz yapmayın

eşin nereli?

Esinizle bu kadar ugrasacaginiza kendinize biraz bakim yapin güzellesinde ozguveniniz gelsin. Hayir bende kiskancimda bu derecesi artik kendi ozguvensizliginiz. Yok cok bakimliyim, hosum diyorsaniz psikologa gidin.Ayrica arkadaslara katiliyorumevli, cocuklu ve sofor bir adami kapmak icin siraya girmiyorlardir. Meslek kucumsemiyorum ama o tip kadinlar ona gelmez bu kadar, buyutmeyin esinizi.

Off icim bayildi.
Benim de bir arkadasimin esi boyle. (Arkadasim kadin ,32 yasinda, bir cocuk annesi)
Bir seferinde oldukca kalabalik bir grup sinemaya, ardindan kahve icmeye gittik. Sadece bir erkek arkadas esiyle gelmis. Bir de tek bekar erkek var. Geriye 10 kisiden fazla bayan variz.
Bu bekar arkadas var diye bizimki bir sikintiya girdi, esinin gozu donermis duyarsa, vay soyleymis vay böyleymis. ( esiyle de tanisiyor o bekar arkadar, hepimiz birlikte calisiyoruz )
Bekar dag gibi adam sanki senin porsumus karina kaldi. Ben anlayamiyorum bu kiskancliklari.
Konu sahibi , Allah askina kim ne yapsin senin kocani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…