seviyor mu? dalga m geiyor? yardm edin yoksa leceim!!!

uzuntopuklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
9
0
86
37
İstanbul
kaydirigubbakcemileuzun uzun anlatmak istiyorum 3.5 senelik bir ilişkim var ve birlikte inanılmaz iki insanın yaşayamacağı kadar çok şeyler gördük geçirdik ve hiç birinde ayrılık söz konusu bile olmadı.birlikte okuduğumuz yıllarda tanıştık ve bana söylediği ilk söz ben senilnle ayrı kalamam git ne yaparsan yap anneni ikna et evleneceğiz başka yolu yok yada kaçırırım dedi durdu.aradan 1 yıl geçdi ve ben ikna edemedim çünkü yaşın daha 20ydi ve biz ayrı şehirlerdeydik.15 gün sadece arada su içerek yemeden içmeden geçirdim ve buna rağmen kimse ikna olmadı ve artık midem yemek kabul etmiyordu deri ve kemik yığını kadar kalmıştım.hap içtim olmadı yakalandım ama yine kimse ikna olmadı ve bu böyle 1 sene devam etti ve bana inanılmaz bağlıydı kontr alabilmek için işten dönüş parasıyla kontür alıyordu km lerce yol yürüyordu bu yüzden dayanayıp bana ulaşamadığında çoğu kez iş bıraktı.ve ben bu sürede 3 yıl boyunca okulumada devam edemedim 2 yıllık mezunum hala.beni sürekli kıskanıyor sakınıyor ayrı şehirlerde olduğumuz için çok kavgalar ediyorduk özlemenin vermiş olduğu ama mutluyduk ve birbirimizi istiyorduk.bunları anlattım çünkü 2 ay önce ayrıldık üstüne çok gittim umursamaz davranarak oda ağlamaklı şekilde daha beni arama dedi ve kavgasız ayrıldık sonra ben beni düşünüp düşünmediğini anlamak için bir gün 2 ayın sonunda mesaj yazdı ama o süre içinde hiç aramadım.mesajda "hayatında olmadığım gibi hayatımda olmayacaksın.ben gidiyorum yazdım" ve aynı gün deli gibi beni aradı durdu hatta daha sonra kardeşi yengesinden öğrendimki hıçkıra hıçkıra ağlamış.ve biz sonraki günlerde barıştık ama bu son olmadı barıştıktan sonra ki 2 buçuk hafta sonra tekrar ayrıldık ve bana bağıra bağıra seni istemediğimi aylar önce demedimmi diyerek aradı.aynı gün gülerek geri aradı şakaydı gibilerinden.ve ben artık tamamen bittiğini düşünmüştüm çünkü bana seni istemiyorum demişti.derken bir gün 2 hafta sonra açtım telefonumu ve bana yarın istanbula geliyorum senin için geliorum lütfen görüşelim diye aradı.bende umursamaz şekilde tamam dedim ve gittiğimde kalbinin çarpıntısını boyundaki kalp atışlarıda bile gördüm bana deli gibi sarıldı ben hiç tepki vermedim sarılmadım sadece dinledim ve cebinden bir kutu çıkarıp benimle evlen dedi seni seviorum herşeyi bana bırak seni çok üzdüm kıymatini bilemedim gibi lafların ardından tekrar döndü ve ben ayaklarım yerden kesilmişti artık bana bakışları okadr gerçekti ki.3 gün gayet iyi konuştuk ve gideli sadece 2 hafta oldu adam yine değişti....ve telefonunuda kaybetti asker kaçağı falan çıktı önce onu dert edio dedim ama bana hiçmişim gibi davranıo seviorum derken bile zorla söylüo.mideme bir acı oturdu kaldı 2 beden zayıfladım çöktüm dayanamıyorum artık..bana bir bilen bir akıl versin.açık açık söyledim sevmiyorsan bunda bişey yok söyle bitsin bana üzülmene gerek yok.heycanım bitti de bişey de diorum ama beni zorlama diyr seviorum ama herşeyin bir zamanı var diyor.bıktım artık ne ayrıyız ne birlikte.ona karşı karşı koyamadığım müthiş bir zaafım var ve önüne geçemiorummm.ben gözümü onda açtım belkide ondan .bu kadr uzun yazdım çünkü çok inanılmaz seviorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.umarım okur ve bir cavap verirsiniz...yoksa açlıktam mutsuzluktan ölücem

böyle davranan erkekleri anlamıyorum.
ne yani seviyor sa neden böle davranıyor madem???
karşına al ve konuş,ben böle bir ilişki yaşamak istemiyorum,beni seviyosan bana bunu hissettir,ya da çek git de.hala böyle davranmaya devam ederse bırak istediği gibi davransın,umrunda bile olmasın.
dengesiz biriyle ilişki hayatını cehenneme döndürür.

konuşuyroum şimdi üstüme gelme diyor.herşeyden sıkıldım vs.tek bilmek istediğim beni sevp sevmediği çünkü emek verdim çok hemde.ona dayanamıyorum ama bitti gitti madem neden beni tekrar bulandırıyorsun bitti de git yoluna yüzük alıp geliyorsun.kendi parmağında içinde adım yazan yüzük taşıyorsun bunun bir anmalı olmalı....herşeye karşı güçlü olabilirken ona karşı olamıyorum onun karşısında sadece 5 dakka fazla direnemiyorum.....:((((

dengesiz bir ilişkin ve sevgilin var bence:delphin:
bu ilişki için bu kadar kendini harab etme birazda karşı tarafın özverili olmasını bekle

kendini çok yıpratmamaya dikkat et belli ki yaıpranmışsın bayaa bi..bu zamana kadar sanırım hep kalbinin sesini dinleyip oyle hareket ettin ama sonuçları bunlar bu haldesin işte bundan sonrada bişey dene otur düşün aklının dediğine git..o zaman inanıyorum ki daha mutlu olcaksın..Allah yardımcın olsun canım..dediğim gibi seni bu hale sokan bi adam ne kadarda iyi olsa sana iyi gelmez biraz aklınla mantıgınla hareket et :teselli:

ya dengesiz bu çocuk..açık açık sor neden bu dengesizliğin ya adam gibi cevap versin ya da yolunuza bakın..3 adım ileri 1 adım geri nasıl iş bu anlamadım.

uyyy içim karardı ayol :kahve:
bu ne canım ya çık bu arabaesk ruh halinden kendine yazık etme çık dolaş etrafına bak biraz. acıların kadını bergen gibi olunca taç takmıyolar insana:delphin:

Ne yapmam gerek diye sormaz mısın bir de..
Hasta bu çocuk,ruh hastası,med cezirlerinde boğulursun,hayatın kayar.Yol yakınken dön,yoksa o fırıldak kılıklı döne döne mahvedecek seni ..

iyi düşün taşın sevmiş belli elinden geleni yapmış sende yapmıssın ama adam artık napcagnı şaşırmışş..
seni sevio besbelli..ama zamana bırak hiç üstüne düşme sen kendini mahfetmissin zaten..kendine bak kendine gel..olan sana olur kimseye olmaz..istemio bırak gitsin ...fazla taviz verme..merak etme zaman herşeyin ilacı herşeye alışıo insan...son kez kkonuş ama ciddi konuş...herşey çözülür umarım...

bitmezzzzzzzzz de ben bitiyorum.nefes almanın ışında hiçbirşey yapmıyorum yapamıyorum.ocakta asker olacak eğer 2 sınavını veremezse.cumartesi sınava girecek olmazsa her gün üzülene kadar 1 gün üzülürüm ne yapıyım.midemde kocaman bir ağrı acı.kırık kalp demekki sadece ruhu değil bedenide acıtıyor.bilmiyorum işte bugün bitti desemde yarın öbür gün tekrar gelip beni alt üst etmeyeceğinin garantiside yok.benim onu reddebilecek gücüm olurmu onuda bilmiyorum öünkü sanki basiretim bağlanıyor hiç bişey diyemiyorum.bu nasıl bir kendine zarar vermektir bilmiyorum.....................................

Nasıl hastalıklı bir ilişki bu :1shok:
Senin sevgilini bırakıp kendini düşünme, kendini dinleme zamanın gelmiş de geçiyor bile..

konuşuyroum şimdi üstüme gelme diyor.herşeyden sıkıldım vs.tek bilmek istediğim beni sevp sevmediği çünkü emek verdim çok hemde.ona dayanamıyorum ama bitti gitti madem neden beni tekrar bulandırıyorsun bitti de git yoluna yüzük alıp geliyorsun.kendi parmağında içinde adım yazan yüzük taşıyorsun bunun bir anmalı olmalı....herşeye karşı güçlü olabilirken ona karşı olamıyorum onun karşısında sadece 5 dakka fazla direnemiyorum.....:((((

1- "tek bilmek istediğim beni sevp sevmediği..." Sizi sevmiyor ve bunu zaten siz de biliyorsunuz, "varlığınızı yok etme"niz de bu durumu kaldıramamanın acısından...
2-"Bitti de git yoluna..."Şu anki psikolojinizde bunu derse kendinizi tümden zayıf hisseder, intiharı düşünebilirsiniz...
3-"yüzük alıp geliyorsun.kendi parmağında içinde adım yazan yüzük taşıyorsun bunun bir anmalı olmalı..." Bunun anlamı: "Arada bitirir gibi yapıyorsun, al şu yüzüğü ve beni bekleyip egomu beslemeye devam et; sen karşımda öyle zayıf, güçsüz durdukça ben kendimi daha bir "erkek" hissediyorum, bu hastalıklı ilişki yürümeyecek ama ben senin karşımda böyle ölüp bittiğini gördükçe bundan sonra tanışacağım hatunlara karşı kendimi daha karizmatik, vazgeçilmez hissedeceğim..."
Bunlar zaten görünen gerçekler... Ötesinde de söylenecek çok şey var, nasihatler var... Şu anki halinizle anlayamayacağınızı düşündüğümden yazmaya gerek görmüyorum. Şu kadarını söyleyebilirim; Allah'ın varlığını unutmak, onun verdiği emanetlerin (bedenimiz, evlatlarımız, rızkımız) değerini bilmemek, onları hor kullanmakla başlar zira onlar, o büyük kudretin bu dünyadaki izleridir... Tehlikeli bir yoldasınız...Bu öyle bir tehlikedir ki erkek arkadaşınızı(!) kaybetmek yanında hiç kalır... Zayıf düşürdüğünüz bedeninizde direnecek tek hücreniz dahi kaldıysa, iradenizi toplamak için hala çok geç değil demektir...Allah yar ve yardımcınız olsun...

Canim ask oyle bir hastalik ilaci yalniz o insanda bir yerin agirsa ilac icersin gecer ama senin bu sevgilinde bir tuaflik var senin bilmedigin bir durum varmi acaba aldatma gibi eyer bu insan sana gore deyilse sana deger vermiyosa sana sevgisini gostermiyosa sen neden bukadar kendini hirpaloyosun canim yapma bu iliskide en buyuk yara alan sen olacaksin bu enkazdan kendini kurtar dengesisiz bu sonra pisman olursun hakinda hayirlisi olsun canim ask acisi cooook zor

ay canım benim sen kendini nasıl böyle mahvediyosun ya kötükedihüsogenceciksin bu yıllar birdaha eline geçecek zannediyorsan yanılıyorsun .bak canım hayatta başımız herşey gelebilr.sen önce kendini sev ve kendini üzmemeyi öğren evet aşk çok önemlidir ama senden önemli olmamalı hiç birşey .sevdiğin adam tuhaf ve tutarsız davranmış bu tutarsızlığa maruz kaldığın ve kafana çoook taktığın için ruhsal çöküntüye girmişsin .dediğim gibi kendini sev ve her ne olursa olsun gülmeyi yaşamayı unutma kendini hapsetme kaydirigubbakcemile5

Back
X