- Konu Sahibi uzuntopuklar
kaydirigubbakcemileuzun uzun anlatmak istiyorum 3.5 senelik bir ilişkim var ve birlikte inanılmaz iki insanın yaşayamacağı kadar çok şeyler gördük geçirdik ve hiç birinde ayrılık söz konusu bile olmadı.birlikte okuduğumuz yıllarda tanıştık ve bana söylediği ilk söz ben senilnle ayrı kalamam git ne yaparsan yap anneni ikna et evleneceğiz başka yolu yok yada kaçırırım dedi durdu.aradan 1 yıl geçdi ve ben ikna edemedim çünkü yaşın daha 20ydi ve biz ayrı şehirlerdeydik.15 gün sadece arada su içerek yemeden içmeden geçirdim ve buna rağmen kimse ikna olmadı ve artık midem yemek kabul etmiyordu deri ve kemik yığını kadar kalmıştım.hap içtim olmadı yakalandım ama yine kimse ikna olmadı ve bu böyle 1 sene devam etti ve bana inanılmaz bağlıydı kontr alabilmek için işten dönüş parasıyla kontür alıyordu km lerce yol yürüyordu bu yüzden dayanayıp bana ulaşamadığında çoğu kez iş bıraktı.ve ben bu sürede 3 yıl boyunca okulumada devam edemedim 2 yıllık mezunum hala.beni sürekli kıskanıyor sakınıyor ayrı şehirlerde olduğumuz için çok kavgalar ediyorduk özlemenin vermiş olduğu ama mutluyduk ve birbirimizi istiyorduk.bunları anlattım çünkü 2 ay önce ayrıldık üstüne çok gittim umursamaz davranarak oda ağlamaklı şekilde daha beni arama dedi ve kavgasız ayrıldık sonra ben beni düşünüp düşünmediğini anlamak için bir gün 2 ayın sonunda mesaj yazdı ama o süre içinde hiç aramadım.mesajda "hayatında olmadığım gibi hayatımda olmayacaksın.ben gidiyorum yazdım" ve aynı gün deli gibi beni aradı durdu hatta daha sonra kardeşi yengesinden öğrendimki hıçkıra hıçkıra ağlamış.ve biz sonraki günlerde barıştık ama bu son olmadı barıştıktan sonra ki 2 buçuk hafta sonra tekrar ayrıldık ve bana bağıra bağıra seni istemediğimi aylar önce demedimmi diyerek aradı.aynı gün gülerek geri aradı şakaydı gibilerinden.ve ben artık tamamen bittiğini düşünmüştüm çünkü bana seni istemiyorum demişti.derken bir gün 2 hafta sonra açtım telefonumu ve bana yarın istanbula geliyorum senin için geliorum lütfen görüşelim diye aradı.bende umursamaz şekilde tamam dedim ve gittiğimde kalbinin çarpıntısını boyundaki kalp atışlarıda bile gördüm bana deli gibi sarıldı ben hiç tepki vermedim sarılmadım sadece dinledim ve cebinden bir kutu çıkarıp benimle evlen dedi seni seviorum herşeyi bana bırak seni çok üzdüm kıymatini bilemedim gibi lafların ardından tekrar döndü ve ben ayaklarım yerden kesilmişti artık bana bakışları okadr gerçekti ki.3 gün gayet iyi konuştuk ve gideli sadece 2 hafta oldu adam yine değişti....ve telefonunuda kaybetti asker kaçağı falan çıktı önce onu dert edio dedim ama bana hiçmişim gibi davranıo seviorum derken bile zorla söylüo.mideme bir acı oturdu kaldı 2 beden zayıfladım çöktüm dayanamıyorum artık..bana bir bilen bir akıl versin.açık açık söyledim sevmiyorsan bunda bişey yok söyle bitsin bana üzülmene gerek yok.heycanım bitti de bişey de diorum ama beni zorlama diyr seviorum ama herşeyin bir zamanı var diyor.bıktım artık ne ayrıyız ne birlikte.ona karşı karşı koyamadığım müthiş bir zaafım var ve önüne geçemiorummm.ben gözümü onda açtım belkide ondan .bu kadr uzun yazdım çünkü çok inanılmaz seviorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.umarım okur ve bir cavap verirsiniz...yoksa açlıktam mutsuzluktan ölücem