"beni 3 kişi daha sewio felan
benimleyken asla mutlu olamicaksın dert dinlemek istemiyorum işim var felan
lan bak aramıyorum ne derdin varsa ya anlat yada sus"
cümlelerini kuran adam zaten bir yerlerde de sevdiğini itiraf etmiş,onu da bulup kopyalıyım..
seni seviyorum sen bana huzur veriyosun ama bunları artık sana söylemek istemiyorum inan çünkü tepeme çıkıyosun dedi üstüme gelme dedi.
Şimdi,varsayalım bu adam çok seviyor,siz de hep üzerine gidiyorsunuz pekii artık üzerine gitmeyin,eğin boynunuzu,ne derse he deyin ki şu yukarıdaki kaba saba cümleleri bir daha duymayın yani eğer sizi bu cümleler üzüyorsa..
Gerçekten bu ağır cümleler sizi nasıl adamdan soğutmuyor anlamıyorum!
Elalemin adamını tepenize çıkarmışsınız,sayıp döküyor hala seviyor mu diye meraktasınız..
Böyle bir adam sevse ne olacak,bu adamın sevgisine mi layık görüyorsunuz kendinizi?
Bravo be! Kendinizi bu kadar ezdirmeye devam edin,o zaman gülüm de der aşkım da..
cnm sen buna yol ver taksın speti koluna herkes yolunaa kendinide üzmee değmezzz beni 3kiş daha sewiyo ozaman onlara gitsn sana neden geldii saçma sapan konusuyo ya şu erkekler çıldırıyorum fazla yüz verme tawrını koyyykimse senden değerli dilll
ne yapmam gerekli
yüz vermemek gerekli heralde,yaptıklarına anlam veremiyorum
Yalnız kalmaktan korkuyorsun.Yalnız kalmak böyle birisiyle birlikte olmaktan iyidir.Seninkisi deniz düşen yılana sarılır misali olmuş.
Anlattıklarının,adamın dediklerinin elle tutulur tarafı yok.
Ayrıca sana " lan " demiş saha tuhaf bile gelmemiş.Bu lafa tepkini yazmamışsın,tepkin yok sanırım.Sana rahatça bu şekilde hitap edebiliyor galiba.
Sen sen ol,kendini her zaman saydır.
Sizde yangına körükle gidiyorsunuz.
bu yangına körükle gitmek değil cnmm nezaman ne yaptığı belli onu düzeltmeye çalışırken kendinden çok şey vercek bunu anlatmaya çalışıyrız :26:
peki neden seviyorum diyo
cnm benim sewmesine biş diyemem senn yazdıkların üstnden yorum yapıyrm sewiysa neden sana 3 kiş daha bana aşık dio sana nispetmi yapıo sen zaten verdiğn değeri gösterip gtmişn yanına bırak birazda o uğrassın sewiyodur ona bişi diyemem ama sen üzülme die dedimm
Yani dedikleriniz doğru, çok iç açıcı bir ilişki değil, erkeklerin kafası düz mantık çalışır, Eğer gerçekten 3 kişi varsa kimi sevdiğini kendide bilmiyor bunu söyleyebilirim.
Fakat sevip sevmediğini, anlamak için herkezin bir yöntemi vardır. Bence önyarı ile karar vermektense, hangi yöntem uygulanmalı onu seçmeliyiz.
Bence klasik kaçan kovalanır taktiği herzaman ttmuştur. :)
peki ben ne yapıyım kızlar ya bi akıl verin noluronunda annesi yok babama bişe olursa ben naparım dio sürekli çalışıo sinirli, ama sen beni bu hale soktun diodu, dünde ben sana çok kötü davranıyorum ya dedi bende gülücük attım
hee bak şimdi ayrı bişi buuu sana sırf eziyt ediyo diee al karşına adam gibi konuşşş cnm karışık biraz
pazartesi günü konuştum tam kalktım gidiodum cafeden otur dedi ne var dedim sora konuştuk barıştık dewam ettik koluma girdi yürüdük yani, ama şuan olanlara anlam veremiyorum bugüne kadar çok mutluydum bazen kendi napıyosun die msj atıodu bazen ben atıodum iyiydik yani ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?