cnm bazen erkekler bunalıma giryo aslında hep bunalımda onlarbiraz rahat bırak ilgilenme sadece madm sewiysn onla olmak istysn:) sle geri çekil bekle sewiysa zaten gelirrr
pazartesi günü konuştum tam kalktım gidiodum cafeden otur dedi ne var dedim sora konuştuk barıştık dewam ettik koluma girdi yürüdük yani, ama şuan olanlara anlam veremiyorum bugüne kadar çok mutluydum bazen kendi napıyosun die msj atıodu bazen ben atıodum iyiydik yani ama..
canım merak ettim yaşlarınız kaç sizin
eğer ben bu adamı çok seviyorum onsuz yapamam diyorsan üzerine gitmeyeceksin hayatındaki bütün olayları ayrıntılarıyla anlatıp bunaltmayacaksın ve birazda kendini çek canım kaçan kovalanır misali baş başa olduğunuz zamanda birazda sen onu dinlemeye çalış hep sen anlatma
eğer ben bu adamı çok seviyorum onsuz yapamam diyorsan üzerine gitmeyeceksin hayatındaki bütün olayları ayrıntılarıyla anlatıp bunaltmayacaksın ve birazda kendini çek canım kaçan kovalanır misali baş başa olduğunuz zamanda birazda sen onu dinlemeye çalış hep sen anlatma
NE YAPICAĞMI ŞAŞTIM BEN DERDİMİ ANLATIYORUM DERT DİNLEMEKTEN BIKIYO, ANLATMIYORUM HİÇBİŞEYİMİ ANLATMIYO OLUYORUM, seni seviyorum diyo mesaj atıyo niye böyle kötüde konuşuyo bana karşı sinirli ama nie herşey bu şekilde hiç bişeye anlam veremiyorum ben. ilgilenmicem kızlar tamam
evet canım aynen katılıyorum.gülün dikeni misali oluyor...
zaten şu erkeklerle biraz fazla fazla ilgilenince hemen sıkılıyorlar,bunalıyorlar.bişey sanıyorlar kendilerini..bırak canım biraz kendi haline,o seninle ilgilensin...
arkadaşın yazdığı yoruma istinaden yazmıştım canım.arkadaş diyor ya,eğer bu adamı seviyorum,onsuz yapamam diyorsan bunları uygulayacaksın diye.yani gülü seven dikenine katlanır demek istedim.ya kabul edeceksin diken misali,ya da etmeyeceksin ne olacaksa olacak
[B]TATLIM,Genclerimiz sorumluluk almakta,emek vermekten,sabretmekten cok uzak duruyorlar.Senin gibi cici cicekler, sorumsuz ,bencil,vefasiz adamlarin elinde solupp gidiyor.Bir gun degil eger bir omur beraber olmak istedigin adam bu sekilde davranmaz.Kendine degerli ugraslar bulmalisin yasaminda erkeklere cok yer ayirirsan bir kusun sicak bir tavaya atilipp can cekisini seyreden tiptekiler gibi adamlar sana aci cektirmekten zevk alip peslerinde kosmandan haz duyacaklar.Adamin sozleri gelecek vaadeden bir gencin ifadeleri degil.Vurdumduymaz birisinin serzenisleri...Basinda son zamalarda sevgilisine zarar veren onca psikopat varkennn... Dikkatli olmalisin Kendi ayaklarinin uzerinde durmayi ogrenmeli, kendi kendini mutlu etmeyi bilmeli,hayat felsefeni olusturmali,gelecekten neler bekledigini fark etmelisin.Daha secici olmali bir gulumsemeye tum yasamini vermemelisin,daha cok gencsin.Annene destek olmalisin.Yitigin olan mutlulugu icinde aramalisin, baskalarinin altin tepsilerde sunacagini zannetmemelisin( isteseler de sunamazlar).Seven elestirilmekten hoslanmazmis ama inan seni faydan icin bu tavsiyeler...Ben kendi kizima da ayni tavsiyeleri veriyorum .Allah Yar ve Yardimcin Olsun Guzel Kizim... [/B]
teşekkür ederim peki ben ne yapmalıyım şuan, biz daha öncede 2 ay ayrı kaldık sora geldi özür diledi çok uğraştı biz geleceğimizi bile beraber planlamıştık ama herşey bu hale geldi anlayamıyorum hiçbişeyi, benim kadar hiçkimseyi sevmrdi buna % 100 eminim of
TATLIM,Tabiki sevmistir ama sevgi emek ister cabuk kirilgandir iki aci soz bitirir Ama SEVGI TEK BASINA EVLILIGI TASIYAMAZ.SANA DEGER VEREN ADAM SIKINTILAR (MADDI VE MANEVI)BASLADI MI BIR EVLILIKTE,ASK BACADAN KACIP GIDER...SENI SEVEN SAYAN ADAM GITMIS YERINE SENI ASAGILAYAN ,AGZINLA KUS TUTSAN YARANAMADIGIN BIRISI CIKIP GELMISTIR.KENDI icinde bu adama iki aylik sure ver ama bundan haberi olmamali davranislarini gozlemle emek vermene degecekse devam et ama degmeyecekse daha dogrusu INSANLAR DEGISMEZ.Biz sadece degisecegini umut ederek yasariz.Ama Karsimizdaki de bizim degisecegimizi bekler.Bakmissin ki surekli SEN veriyorsun artik verecek sevgi kirintin kalmadiginda da bir bakmissin adam cekip gitmis.Seni birakmadan sen birak ki icin sogusun.Yoksa hep kurban gibi hissedeceksin kendini...
TATLIM,Tabiki sevmistir ama sevgi emek ister cabuk kirilgandir iki aci soz bitirir Ama SEVGI TEK BASINA EVLILIGI TASIYAMAZ.SANA DEGER VEREN ADAM SIKINTILAR (MADDI VE MANEVI)BASLADI MI BIR EVLILIKTE,ASK BACADAN KACIP GIDER...SENI SEVEN SAYAN ADAM GITMIS YERINE SENI ASAGILAYAN ,AGZINLA KUS TUTSAN YARANAMADIGIN BIRISI CIKIP GELMISTIR.KENDI icinde bu adama iki aylik sure ver ama bundan haberi olmamali davranislarini gozlemle emek vermene degecekse devam et ama degmeyecekse daha dogrusu INSANLAR DEGISMEZ.Biz sadece degisecegini umut ederek yasariz.Ama Karsimizdaki de bizim degisecegimizi bekler.Bakmissin ki surekli SEN veriyorsun artik verecek sevgi kirintin kalmadiginda da bir bakmissin adam cekip gitmis.Seni birakmadan sen birak ki icin sogusun.Yoksa hep kurban gibi hissedeceksin kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?