kaç yaşındasınız?
bu kadar gel gıt oluyorsa mutlu olmak ilerde zor.. evlılık çok farklı.. eger eşin sana evlılıkte sahıp çıkamazsa, o zamn akş hıkaye kalıyor.. sırtını dayaycagın insan çok önemlı..
"beni 3 kişi daha sewio felan
benimleyken asla mutlu olamicaksın dert dinlemek istemiyorum işim var felan
lan bak aramıyorum ne derdin varsa ya anlat yada sus"
cümlelerini kuran adam zaten bir yerlerde de sevdiğini itiraf etmiş,onu da bulup kopyalıyım..
seni seviyorum sen bana huzur veriyosun ama bunları artık sana söylemek istemiyorum inan çünkü tepeme çıkıyosun dedi üstüme gelme dedi.
Şimdi,varsayalım bu adam çok seviyor,siz de hep üzerine gidiyorsunuz pekii artık üzerine gitmeyin,eğin boynunuzu,ne derse he deyin ki şu yukarıdaki kaba saba cümleleri bir daha duymayın yani eğer sizi bu cümleler üzüyorsa..
Gerçekten bu ağır cümleler sizi nasıl adamdan soğutmuyor anlamıyorum!
Elalemin adamını tepenize çıkarmışsınız,sayıp döküyor hala seviyor mu diye meraktasınız..
Böyle bir adam sevse ne olacak,bu adamın sevgisine mi layık görüyorsunuz kendinizi?
Bravo be! Kendinizi bu kadar ezdirmeye devam edin,o zaman gülüm de der aşkım da..
bırak sen kaç o kovalasın ezdirme kendini ne güzel okuyosunda kendini okuluna ver derslernle kafanı meşgul et bence
bayanlar 1 buçuk senelik sevgilimle ayrıydık, 11 gündür konuşmuyoduk isviçreye gitceğni öğrendim gidip ben konuştum geldi ve pazartesi günü barıştık zamanla herşey düzelir dedi, ama bi öyle bi böyle konuşuyo başlarda beni 3 kişi daha sewio felan dedi, sora sora iyi konuşmuo napıyosun felan die mesaj atmaya başladı dünde ben şurdayım gülüm nasılsın felan die msj attı bana kntr attırdı mesaj hakkı yapıyım die, hatta geçen gün seni seviyorum sen bana huzur veriyosun ama bunları artık sana söylemek istemiyorum inan çünkü tepeme çıkıyosun dedi üstüme gelme dedi, bende tamam bitanem gelmicem felan dedim ama bugünde öyle farklı davrandıki yok benimleyken asla mutlu olamicaksın dert dinlemek istemiyorum işim var felan. en son mesajıda "lan bak aramıyorum ne derdin varsa ya anlat yada sus." ben artık ne yapacağımıda şaştım açıkcası önceki konularımı okuyanlar benim durumumu bilir bide bana yüzüğü parçaladım dedi ama kuzeni söyledi dolabında duruyomuş, ben napsam bilmiyorum seni seviyorumda dedi ama bunlar ne, aile içi meselelerimde var anne baba ayrı kardeşlerimde dağıldı salı günü mahkememiz var annem sen ewlwnip gidince ben tek kalıcam naparım ben felan dio sabah çok üzülüyorum herşeye ya. benim sevgilim o kadar iyiydiki en ufak bi derdimde sıkıntımda yanımda olurdu şimdi ben çok yalnızım ne yapsam bilmiyorum ben ne olur yardım edin
bunu denicem. tam unutmaya çalışıyorum sevmiodur boswer diorum msjlaşalım die kntr atıo seni seviorum üstüme gelme dio, takmamaya çalışcam
of herşey düzelir inşallah gülmeyi unuttum ya
ben çok mutsuzum, anneme de bişey çaktırmamaya çalışıyorum ama bişeylerin düzelmesini iyi olmasını istiyorum artık
sen hala umudu onda arıysn ve mutluluğunda ona bağlı o yuzden cnm mutlu olmak sana zor geliyor ama mutlu oluncak okadar çok sebep varkiiii
ben hayatta bi tek ona güvendim, şimdi ise yalnızım hayat bu kadar acımasız olamaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?