Seviyor mu sevmiyor mu?

kaç yaşındasınız?

bu kadar gel gıt oluyorsa mutlu olmak ilerde zor.. evlılık çok farklı.. eger eşin sana evlılıkte sahıp çıkamazsa, o zamn akş hıkaye kalıyor.. sırtını dayaycagın insan çok önemlı..

haklısınız ve ben şunu söyliyim 1 buçuk sene çok güvendim bazı şeylerdende emindim ama şuan durum böyle benim ne yapmam gerekli çünkü şuan öyle bi durumdayımki herşey üstüste geldi.

yaşım 20. kocaeli üniversitesi 2. sınıf dış ticaret öğrencisiyim

evlılık kararı için erken bence senın için.. okulun bıtmesını bekle ve bence bu ilişkıyı sonlandır. guvensızlık ve gel gıtler çok yıpratıcı olur.. ileride daha zor ve agır gelır.. aynı evın içinde sorun yaşamak daha zor ve agır olur.. bır şeyler söyleyıp hıç olmamaiş gıbı davranan bırınınındeben normal olduguna pek inanmıyorum..

Bravo be! Kendinizi bu kadar ezdirmeye devam edin,o zaman gülüm de der aşkım da..

arkadaş çok haklı... ezdıkçe sızı zevk alır ilerde... bence hıççç ugraşmaya..

gıt ve senı sevdıgını düşündügün 3 kışıyle görüş de.. açık artırma mı bu? o zman bence onlarada yeşil ışık yaktı, senı aldatmışta olabilir.. ee halıyle toplam 4 kişi oluyor kımı kımle aldatdıgı bıraz karışık konu bence..

bırak sen kaç o kovalasın ezdirme kendini ne güzel okuyosunda kendini okuluna ver derslernle kafanı meşgul et bence

bırak sen kaç o kovalasın ezdirme kendini ne güzel okuyosunda kendini okuluna ver derslernle kafanı meşgul et bence

bunu denicem. tam unutmaya çalışıyorum sevmiodur boswer diorum msjlaşalım die kntr atıo seni seviorum üstüme gelme dio, takmamaya çalışcam

yasiniz kucuk sanirim...?
erkek arkadasinizin su yazdiginiz sozlerine bakilirsa yanlis bir insan oldugu seziliyor.
size lan diye hitap etmesi mesela...
o yuzden bu insani cok takmayin derim...

bunu denicem. tam unutmaya çalışıyorum sevmiodur boswer diorum msjlaşalım die kntr atıo seni seviorum üstüme gelme dio, takmamaya çalışcam

oooo onun niyetii neyse hem istediğni yapıcak hemde seni kenarda tutucak takma kafana öle yaptığı zamnda bi süre msjlarına cwp verme cnmm bak bunu yap uzak durr birazz bulunmaz hint kumaşı değil yaa

of herşey düzelir inşallah gülmeyi unuttum ya

of herşey düzelir inşallah gülmeyi unuttum ya

çok yalnış böle demen ne yaşadın ki daha hayatta bi erkek içinmi gülmekten vazgeçiysn helede senn sewgini haketmiysa bence iş biraz sende bityo kararlı olman lazım benm bunu yapmam lazım ben bu çocuğu unutrm dediğn zaman karşında biş duramaz cnm ewli insanlar ayrılıo hayatına ewam ediyor sewdiğni kaybedenler ölüm ayırıooo

ben çok mutsuzum, anneme de bişey çaktırmamaya çalışıyorum ama bişeylerin düzelmesini iyi olmasını istiyorum artık

ben çok mutsuzum, anneme de bişey çaktırmamaya çalışıyorum ama bişeylerin düzelmesini iyi olmasını istiyorum artık

sen hala umudu onda arıysn ve mutluluğunda ona bağlı o yuzden cnm mutlu olmak sana zor geliyor ama mutlu oluncak okadar çok sebep varkiiii

sen hala umudu onda arıysn ve mutluluğunda ona bağlı o yuzden cnm mutlu olmak sana zor geliyor ama mutlu oluncak okadar çok sebep varkiiii

ben hayatta bi tek ona güvendim, şimdi ise yalnızım hayat bu kadar acımasız olamaz ya

ağlıyodu bile ya, neyse seviyorsa gelir zaten dimi

yumu bence TWILIGTH yorumlarını dikkate al, diyeceğim ama bu senin için gerçekten zor. Aslıında gerçeği sen biliyorsun, sadece kabullenmen gerek, o zaman nasıl davranacağını bilir ona göre kendini ayarlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…