Seviyor sevmiyor Atv

Aslında yiğittede hata var babası anında tanıdı denizi o tanıyamadı böyle olunca belkide yiğit gerçekten sevmiyor gibi göründü.
alttarafı dizi diyip geçicem ama insn sinir oluyor izleynce ya

Tuna öpmeye kiyamayıp burnundan öptü ve yeltendiği için özür diledi ama yiğit çocukluk arkadaşı zannettiği insanla sözlendiği gün denizi öptü

Tuna öpmeye kiyamayıp burnundan öptü ve yeltendiği için özür diledi ama yiğit çocukluk arkadaşı zannettiği insanla sözlendiği gün denizi öptü
İrem bunun acısını çıkarır

teşekkürler :)
spoiler i nasıl okuyorduk birde?

Bide seviyoruz böyle çirkin kiz ne zaman guzellesecekte adam aşık olacak esas kiza
Hikalerini:) güzel dizi hakkaten

dizinin bu bölüm hepsini izleyemedim yarım yamalak tekrarından irem beni irem olarak sevmeye başladı diyor oysa senin irem olduğunu bilmiyor ki nasıl sevsin irem olarak.

she was prettyi izledim. çok güzeldi..
onu izlediğim için seviyor sevmiyor izlemiyorum.

ben de onu izlemedim :) orada patronun oğlu kimdi tuna değil.
degil:)
patronun oğlu degildi yegeni oluyordu.. abisinin çocuğu:)
seviyor sevmiyorda izlemediğim için bilmiyorum.:)
she was pretty de çocukla kız ayni ofisteydi:) bilemiycem adi korece isim
Ten vardi. Ten kim diye tartışma olmuştu. she was pretty de:)
Ten nin Siwon olduğu ortaya çikmişti siwon çok tatlı çocuktu ya :) gamze gamze yanaklari vardi:)
tunayı beğenmiyorum. siwon kadar tatlı degil.

tam tahmin ettiğim gibi gazi çıktı patronun oğlu :) tabi hepsini izleyemedim.Deniz mi kovuldu işten tuna mı? yoksa neşe mi

yiğit mi zaten özetten te ip ucu vermiş gibilerdi bir önceki gelen vs diye istifa mı etti neden etti istifa.İrem de iyice sinsi oldu hayır evlenirken nasıl evlenmeyi planlıyor yiğit kesin görmez nüfus cüzdanında adı soyadı irem alır elirden.

Dizinin tekrarını izliyorum şimdi cemal bukete aşık mı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…