alttarafı dizi diyip geçicem ama insn sinir oluyor izleynce yaAslında yiğittede hata var babası anında tanıdı denizi o tanıyamadı böyle olunca belkide yiğit gerçekten sevmiyor gibi göründü.
İrem bunun acısını çıkarırTuna öpmeye kiyamayıp burnundan öptü ve yeltendiği için özür diledi ama yiğit çocukluk arkadaşı zannettiği insanla sözlendiği gün denizi öptü
teşekkürler :)---Spoiler---
Yiğitle babası iremi denizin ailesinden istedi, onlar da verdiler
Tuna denize gölgenin hikayesini anlattı, büyüdüğü yetimhaneye götürdü
Yiğitle tuna kavga etti, kavga ederken tuna yiğite deniz sana asık dedi, yiğit şok
Tuna gitti
Son sahnesinde yiğitle deniz öpüştü
Aklıma gelenler bunlar
Bende ilk başta çekimser kalıp başlayanlardanım şimdi ekran başından kalkmadan izliyorumHemde kaçırmadan izliyorum :) cok guzel dizi :) zeynep camciyi seviyorum her dizisini izliyorum .
Zeynep çamcı efsane bir oyuncu zaten bayılıyorum o kadınaHemde kaçırmadan izliyorum :) cok guzel dizi :) zeynep camciyi seviyorum her dizisini izliyorum .
ben de onu izlemedim :) orada patronun oğlu kimdi tuna değil.she was prettyi izledim. çok güzeldi..
onu izlediğim için seviyor sevmiyor izlemiyorum.
degil:)ben de onu izlemedim :) orada patronun oğlu kimdi tuna değil.
Yiğittam tahmin ettiğim gibi gazi çıktı patronun oğlu :) tabi hepsini izleyemedim.Deniz mi kovuldu işten tuna mı? yoksa neşe mi
yiğit mi zaten özetten te ip ucu vermiş gibilerdi bir önceki gelen vs diye istifa mı etti neden etti istifa.İrem de iyice sinsi oldu hayır evlenirken nasıl evlenmeyi planlıyor
sanmıyorum ama inşallah neşe ye olan aşkı biterDizinin tekrarını izliyorum şimdi cemal bukete aşık mı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?