Seviyorum ama artık istemiyorum dedi...

KuBoshhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
123
0
66
Kayseri
Merhaba kızlar.. Daha once anlatmıştım durumu kufur etti bana ayrıldık diye.. Sonra tekrar barısştık biz gayet de mutluyduk ama bazen mesajlarıma cvp vermiyordu arıyorum acmıyordu niye boyle yapıyorsun deyince de cvp vermek istmedm diyordu .. Daha sonra ben bunu teyzemin kızı ile tanıştırdım daha once konuşmuslardı ve erkek ark. hiç sevmiyordu teyzemn kızını yüzüne gerçekleri vurdugu için .. Teyzemin kızı ona bana iyi bir hayat sunup sunabileceğini bilmediğini olmuyorsa zorlamamamız grktigini ve bunun gibi dolu sey dedi .. kısacası ger.ekleri yüzüne vurdu .. Bu konusmadan sonra erkek arkadasım benmle ayrıldı ben yokum artık seviyorum ama istemiyorum su an dedi .. Ben cok mesaj attım ama hiçbirine cevap vermedi o gün .. Erteri gün okula gittiğimizde konusalım mı dediğim de hyr hersey bitti dedi ve ben bir sınıf arkadasımla konusuyordum erkek . yanıma geldi ne konusuyorsun dedi sanane dedm .. kızdı .. ve hala bana bakıyor .. ne bu smdi

Dengesiz dengesiz dengesiz..
Teyze kızınada dikkat et, seninkini o kandırmış olabilir bence .

ne istediğini bilmeyen erkek tipi. hem seni istemiyor, hemde elinin altında durasın istiyor.
evet teyze kızına dikkat... sinsilik sezdim.

Yok teyze kızım on yas büyük benden o yana sorun yok kızlar ama devamını anlatamadım .. Ben daha sonra çok mesaj attım kufur ettı bana karsısına cıktım konusmak için ilk baslar sertti sonra yumusadı dokundu bana falan sonra mesaj atınca soverm bak yıne atma mesaj dedi daha sonra ben sıkıldım bnm baska bi sevgilim var cıkma karsıma dedm benden selam soyle o sevgiline dedi .. 6 gün hiç birşey yazmadım busüreç içinde kız ayarlamaya çalışmış .. bana yemin etmişti içki icmiycem diye içer halde forolarını koymuş faceye sonra o mesaj attı doktora gittin mi diye benm aklıma yine anılar düştü dolu mesaj attım snra tekrar bir hafta mesaj atmadım okul da ama gizlice bakıp duruyordu sonra dün mesaj attım sınavda başarılar diye konuştuk falan snra hiç aklımdan cıkmadın bnmsn hep bnm kalacaksın diye mesaj atmayı dusundum ama en iyisi birşey yapmamak dedi bende anladm falan dedm sonra evlenmk istiyorum ileride sennle dedi bende sen beni çiğnemişin ne evliliği dedm ok yazma o zaman grk yok bai dedi arkadas mıyız dedm evet dedi sonra sabah ben dayanamadm mesaj attım cevap vermedi ardından da ya ugrasma artık benimle artık cık aklımdan üzülmek istemiyorum dedi ben yine dolu mesaj attım hiç cevap vermedi kızlar .. Çok seviyorum ben gerçekten ama galiba elimden geleni yaptım ve onun kıçı da fazlasıyla yukarı kalktı .. Bi dediği diğerini tutmuyor .. kızlar ben şimdi ne ypmalıyım ?onu seviyorum bu saatten sonra istemiyorum onu ama pişmaan olmasını surunmesını istiyorum .. bi de aynı okuldayız ne yapmalıyım lütfen fikir verin (((

kızlar ben şimdi ne ypmalıyım ?onu seviyorum bu saatten sonra istemiyorum onu ama pişmaan olmasını surunmesını istiyorum .. bi de aynı okuldayız ne yapmalıyım lütfen fikir verin (((

Asla pişman olup sürünmeyecek, bu yalnız filmlerde olur. Asıl siz pişman olacaksınız ileride, neden bu kadar taviz verdim beni ezmesine, üzmesine izin verdim diye...
Hem pişman olsa ne olacak, "bu saatten sonra istemiyorum" demişsiniz. Öyle de olmalı zaten. Kendisine saygı duymayanı istememeli kişi...

Acil yardım edin lütfen .. Kızlar yine kovdu beni.. onu unutmak istiyorum

O halde yok sayacaksınız. Profiline bakmayacak, boşlukta hissettikçe mesaj atmayacaksınız. Bir dahaki ilişkinizde de ilk saygısızlıkta tavır koyacak, ayrıl-barış laçkalaşmasına izin vermeyeceksiniz. Olmazları oldurma çabası, biten ilişkiyi yürütme gayreti ömür israfıdır.

Sen böyle yaparak onun bi tarafını kaldırıyorsun. Seni değil, egosunu tatmin etmeni seviyor bence. Malesef var böyle insanlar. Tamamen görmezden gel, ölmüş gibi davran.

Sen iyice onun bi yerlerini kaldırmışsın. Çocukta anladı bu benim peşimden koşuyo. İstediğini yapıyor haliyle.
Sana tavsiyem onu hayatından çıkar sil gitsin artık.

ne yaptığı belli olmayan
söylediğiyle yaptığı uyuşmayan
sizi yarı yolda bırakmaya meyilli insanlardan uzak durun
ilerde daha çok üzülürsünüz

Biliyorum biliyorum hep ben hata yaptım ... Ama bitti artık bundn sonra.. Hala da bana okulda bakıp duruor ve aynı zamanda kız ayarlıyor .. o artık bitmiştir benim için ama klbimden bir türlü atamıyorum hep aklımda hep .. unutmak için tavsiyeleriniz neler kızlar ?

Kızlar lütfen yardım ediin.. Kendimi kullanıp atılmış gibi hissediyorum .. Bi intikam yolu yok mu ? herseyin bi bedeli olmalı.. Beni evlencem diye kandırdı inandırdı .. İnanmıştım kızlar . Simdi baska bi sevgilisi olacak onun .. Bana ne szöler vermişti yeminler etmişti ..

ne kadar dengesiz bir insanmış.sen onu unutamıyorum,yapamıyorum dersen zaten uzaklaşamazsın ki tatlım.tamam çok zorlanıyorsun ama kendini onu düşünmeye itme.ne biliyim arkadaşlarınla vakit geçir,yalnız kalmamaya çalış o zaman hep aklına gelmez.şimdi barıştın diyelim ilerde tekrar aynı şeyi yaptığında pişmanlığın 2 kat artacak emin ol.tekrar neden barıştım ki diye.ve dedikleri gibi ilerde neden hep peşinde koştum,mesaj çektim diye de üzüleceksin.ama daha acı çekmek istemiyorsan lütfen arama,sorma.hakkında hayırlısı olsun...hep dua et...

şunu hiç unutma.seven bırakmaz...ama o bıraktı.

sacma sapan bı ılıskınızın oldugunun farkındasın zaten ,
bu sekılde sureklı gıt gel yasayıp acı cekersın
ve bence erkek arkadasın senı hep cepte bıldgı ıcın baska kızlarn pesıne dusmus baktı olmuyo yıne sana donus yapıyor ben boyle kısılerın psıkolojık sorunları oldguna ınanıyorum ve sen ne kadar kendını hırpalarsan uzersen bunlar senın yanına kar kalıyor ,
benımde yıllar once boyle dengesız bı ılıskım vardı onu cok sevdıgımı dusunurdum ılk askımdı zaten ama aynı sıznkı gbı bı guzel davranıyor ama ıstedıklerı olmazsa dunyayı bana zından edıyordu o kadar uzuldum kı ve tam 4 yıl sonra tekrar konustuk ben ona ne kadar acı cektıgımı anlattım bana ne dedı bılıyormusun sen aılen yuzunden bız rahat gorusemezdık sorun olurdu dıye ayrıldım boyle yaptım dedı dusunebılıyormusun 4 koca yıl sonra ve bahaneye bak sana dıyebılecegım tek sey degmezzz !!!

Değmiyo ya değmiyo.. Bnde bunun için ailemi karsıma aldım ama o iş ciddiye binince yapmam grken bu deyip çekip gitti.. Hergün görünce unutması zor oluyor kızlar

Değmiyo ya değmiyo.. Bnde bunun için ailemi karsıma aldım ama o iş ciddiye binince yapmam grken bu deyip çekip gitti.. Hergün görünce unutması zor oluyor kızlar

bende aılemle kötü olmuştum onun yuzunden ,
ve o hıcbırsey demeden msjı aramayı keserek ılıskımızı bıtırdı
benı sevdıgını dusunmustum o zaman ama sımdı goruyorumkı belkıde o zaman benı cepte tutup baskalarıyla da cıkmış olabılır
en ıyısı Allah a havale et ve yoluna devam et kımsenın ahı kımseye kalmaz tatlım
ben tam 4 sene sonra pısman oldugunu gordum ya o bıle guzel

Kızlar ben artık umursamama kararı aldım okulda da takmıycam nerede ne yapıyor diye ben çok fedakarlık ettiim bugüne kdrda kostum hep oeşinden ama yeter artık ne hali varsa görsün şerefsizin teki ğişman olmasını istiyorum ve olacağınıda tahmin ediyorum .. kendisi kaybetti ilkimdi bnm

Ailem onun yüzünden bana hiç güvenmiyor.. ya benim ilkti bu o kdr evlilik hayali kurdurdu annesyile falanda tanışmıştım zaten babası yok ama anneside deli gibi birşeydii.. Kullanıp attı beni resmen çok güvenmiştim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…