kızlar ben şimdi ne ypmalıyım ?onu seviyorum bu saatten sonra istemiyorum onu ama pişmaan olmasını surunmesını istiyorum .. bi de aynı okuldayız ne yapmalıyım lütfen fikir verin(((
Acil yardım edin lütfen .. Kızlar yine kovdu beni.. onu unutmak istiyorum
sacma sapan bı ılıskınızın oldugunun farkındasın zaten ,
bu sekılde sureklı gıt gel yasayıp acı cekersın
ve bence erkek arkadasın senı hep cepte bıldgı ıcın baska kızlarn pesıne dusmus baktı olmuyo yıne sana donus yapıyor ben boyle kısılerın psıkolojık sorunları oldguna ınanıyorum ve sen ne kadar kendını hırpalarsan uzersen bunlar senın yanına kar kalıyor ,
benımde yıllar once boyle dengesız bı ılıskım vardı onu cok sevdıgımı dusunurdum ılk askımdı zaten ama aynı sıznkı gbı bı guzel davranıyor ama ıstedıklerı olmazsa dunyayı bana zından edıyordu o kadar uzuldum kı ve tam 4 yıl sonra tekrar konustuk ben ona ne kadar acı cektıgımı anlattım bana ne dedı bılıyormusun sen aılen yuzunden bız rahat gorusemezdık sorun olurdu dıye ayrıldım boyle yaptım dedı dusunebılıyormusun 4 koca yıl sonra ve bahaneye bak sana dıyebılecegım tek sey degmezzz !!!
Değmiyo ya değmiyo.. Bnde bunun için ailemi karsıma aldım ama o iş ciddiye binince yapmam grken bu deyip çekip gitti.. Hergün görünce unutması zor oluyor kızlar
bende aılemle kötü olmuştum onun yuzunden ,
ve o hıcbırsey demeden msjı aramayı keserek ılıskımızı bıtırdı
benı sevdıgını dusunmustum o zaman ama sımdı goruyorumkı belkıde o zaman benı cepte tutup baskalarıyla da cıkmış olabılır
en ıyısı Allah a havale et ve yoluna devam et kımsenın ahı kımseye kalmaz tatlım
ben tam 4 sene sonra pısman oldugunu gordum ya o bıle guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?