Seviyorum ama artık istemiyorum dedi...

ailemde onn yüzünden bana güven kalmamıştı ama o dolu evlilik hayli kurdurdu inandırdı annesiyle tanıştırdı sonra da bitti dedi kullanıp attı

ailemde onn yüzünden bana güven kalmamıştı ama o dolu evlilik hayli kurdurdu inandırdı annesiyle tanıştırdı sonra da bitti dedi kullanıp attı ... Bnde pişman olmasını istiyorum

ailemde onn yüzünden bana güven kalmamıştı ama o dolu evlilik hayli kurdurdu inandırdı annesiyle tanıştırdı sonra da bitti dedi kullanıp attı ;Pisman olmasını istiyorum

ailemde onn yüzünden bana güven kalmamıştı ama o dolu evlilik hayli kurdurdu inandırdı annesiyle tanıştırdı sonra da bitti dedi kullanıp attı ;Pisman olmasını istiyorum

aıleyle tanıstırınca hemen kesın cıddı dusunuyordur dıye dusunuyoruz ne kadar safız ya
benıde annesıyle ve yengesıyle tanıstırmıstı cok sevıyordu okulum bıtınce evlenecektık bla bla bla

Kusura bakma ama ben böyle saçma bir adam görmedim. Neyini unutamıyorsun ki bu dengesiz mahlukun, mazoşistlik mi var sende? Salla hayatını yaşa, kim ki o kendini insandan saymış, suratına bakma bile insan yerine koyup da.

haklısın canım biraz kendime geldim yeni yeni okulda da hic bakmıyorum yüzüne.. hic unutamam sanıyordum ama geçiyor.. güçlü olmak lazım.. gitsin ne hali varsa görsün sevgilisi ile.. bnm canımı cok yaktı ama yaptıklarına kalmaz yanına..

''Seni seviyorum ama ...'' diye bi şey olmaz sevgide. ''Seni seviyorum, herşeye rağmen'' vardır. O yüzden fazla bile düşünme üstünde. Biliyorum hiç kolay olmayacak ama ilerde daha büyük problemler yaşarsın. Konuşmaktan kaçan, sana hakaret etmekten çekinmeyen bi adamla ömür geçer mi ? Muhakkak sen de sorun yaşadın, peki sen neden onun kadar kararlı olamadın ? Çünkü seviyorsun. Peki onun da ''seviyorum'' diyebilecek kadar gönlü rahatsa bunu neden yapıyor ? Ya yeterince sevmiyor ya da olanlardan dolayı kafası karışık. Kendi haline bırak, seni gerçekten seviyorsa zaten bitmeyecek, seviyorsa yıktığı kadar yapıcı olmasınıda bilecek. Zamanla ..

Yeni üyeler lütfen bir hortlattığınız konuların hangi tarihte açıldığına bakın ya.
Nereden buluyorsunuz eski eski konuları böyle? Bu nasıl bir yorum yazma hevesidir!
Hahaha.

Son düzenleme:
Arama motorundan direk çıkıp yeni gelince böyle oluyor yapacak bir şey yok bakalım böyle böyle en sonunda öğreneceğiz. İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…