Seviyorum ama benim olmayan birini

Inanın bende bu durumda olmak istemezdim ama yaptığımı asla savunmuyorum hep derdim yuva yıkanın yuvası olmaz diye başıma geldi aslında başta herşey olumsuz gitmisdi ailemin beni sevmedi gi birine vermesiyle olusmusdu ne kadar yargılasanız da haklısınız saygıyla eğilirim ama pesimi bırakmıyor kopamıyor o öyle oldukça bende acı çekiyorum oğluma gelince asla onu üzecek birseye sebep olmam cnki ben oğlum içi geleceği için babasında n ayrıldım onu uzmekse asla istemem yolunu kaybetmiş çare arayan bir kişiyim emin olun dualrim oğluma ve kndime asla leke getirmemek umarım herşey yoluna girer bmde mutlu olurum ıns birgun

Hmm bakalım nasıl bir yol izlemelisin... buldum! Bence acilen çocuk yap! Nasıl? Süper fikir değil mi?

Bacım gece gece kendine sövdürmek için mi açtın konuyu? Evet akışı bildiriyorum;

Açılış-- beni yargılamayın evli adama aşık oldum

Gelişme-- ama yuvası zaten bozukmuş ben bozmuş olmadım

Kapanış-- kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş, inşallah sizin de başınıza gelir!

Ben ortada yalniz bi kadin gordum,arkanizda duran birileri yok sanirim bu adam da tam ihtiyaciniz varken gelip zaaflarinizdan yakalamis sizi;yanlis zaman yanlis insan bu isin sonunda uzulen siz olursunuz.bu adamdan mutlaka ayrilin bazen iyice yalniz hissedince donmek istiyceksiniz ona ama yapmayin mutlaka dogru kisi cikicaktir karsiniza ,hatta yapabiliyirsaniz izinizi kaybettirin bu adama cunku tekin biri olsa boyle iki kadinin hayatini rezil etmez ha bu arada bu tipler ikiyle yetinmezler

Kimsem olmadığı içinde belkide buraya yazma sebebim bazen insan hatalarıyla yüzleşir görmediği tanımadığı insanlardan yardim.bekler bende öyle yaptim suan asla kimseye kizamamda bu duruma ben düşdüm belki doğru yada yanlış ama emin olunki hani bazıları vardır ya evli adamlarla başka şekilde başka fikirde ben olamam olmakda istemem sadece kurtulmanın yolunda bir garip insanım demissiniz ya ıns sende yaşarsın başımagelecegini asla düşünmediğim şeyi yaşıyorum suan saygılar

O kadat zorluklara göğüs verdimki tek.basima hayat mücadelesi verdim belkide onda baba sıcaklığı sırdaş arkadaş bir dost gibi gordum inanın her gece vicdan azabı ile yaşıyorum bu durumu onunla paylaştgim zaman beni bırakmak yerine hep güzel şeyler olucak diyor tellerini açmıyorum ama beni yinede bırakmıyor hem korku hem azap çok karışık bir tablo içindeyim ne deseler haklılar bana o yüzden kendimi asla savunmuyorum sadece saygıyla dinliyorum

Yalnizlik cok zordur bilirim ve insani yanlisa surukler,vicdan azabi duyuyorsunuz cunku size ait olmayan bi hayata dahil olmaya calisiyorsunuz;hem yalniz degilsiniz bi evladiniz var onun icin gururlu davranin biliyorum zor bu ulkede bi basina kadin olmak ama inadina guclu olun oyle bi namislu serefli hayat yasayin ki evlDiniz buyudugunde sizle gurur duysun her yerde sevgiyle bahsetsin sizden

evet ben bir hata yaptim ailem başta beni hataya sürükledi okuyan hayatını hep iyi yerde gören bir kişiyken düşdugum durum içler acısı oldu ben üniversiteyi bitirir bitirmez beni babamla şart koşarak evlendirip mutsuz bir evliliğe sürükleyen benim canların olanlar ailem bana bunları reva gördü şimdi soruyorum size herkes herşeyi diyebilir ama neye göre kime göre yargılamak com kolay olabilir iyiki bir evladım var yalniz degilim elbetteki ama çırpınıyorum böyle olmak hoşuma degil zoruma gidiyor kimsenin kocasını almak tabiki niyetim degil ama insanın yaşadıklarıda buna itiyor belkide be i anlaştınız için size minnettarım ıns birinde mutlu olur onu sizlerle paylaşırım saygılar

Benim de çok yakın bir akrabamın aynı böyle evliyken ilişkisi oldu, karısı da yanlış yaptı ama ne olursa olsun hiçbir kadın böyle birşeyi hak etmez yani. Neyse bu tanıdığım metresiyle beraber şirket kurdu, büyük işler yaptı o yurtdışı benim bu yurtdışı senin gezdiler falan. En sonunda şirket bir taraflarında patladı, trilyonlarca borçla şirketi kapattılar ve şimdi kaçak göçek yaşıyorlar. Yaklaşık 10-15 senedir şirketi yürüttüler, insanları küçük görüp tepeden tepeden baktılar, memur maaşı alan, asgari ücret alan insanları falan küçümsediler ve şimdi sonuç bu oldu. İyi de oldu valla, mis gibi oldu. Ha bu arada metresiyle yaklaşık 10 yıldır birlikteydi bu tanıdığım kişi. Geçtiğimiz yılda evlendiler. Ama eski metresi şimdiki karısı olan bu kişi en yakın zamanda akraba kişisini şutlayacak bence, akıllı bir kadın çünkü batmaz onunla birlikte çamura. Yani konu sahibi şunu diyeceğim; eğer bu ilişkinin bu anlattığım hikayedeki metrese olduğu gibi bir tarafınca patlamasını istemiyorsan, o adamdan uzak dur. Aldığın veballer sen her şey çok güzel gidiyor derken gelir seni bulur, hayatım tepe taklak olur nerden geldiğini anlayamazsın sonra. Bu kişiyle birlikte aynı sen de bu anlattığım hikayedeki gibi çamura batabilirsin. Ekonomik anlamda demiyorum ama başka bir şekilde, bambaşka bir şey yaşayarak çamura batabilirsin çünkü aldığın veballer ve hakkına girdiğin insanlar var. Tavsiyem o kadının iyiliği ve kendi iyiliğin için bu işe bir son ver. Yoksa burada anlattığım gibi bir örnekte sen olursun metres ilişkilerinin kötü bitmesine dair. Bu bir nasihattir.

Son düzenleme:
Maddi anlamda arayışim degil yorum yapan arkadaşım nasihatin için teşekkürler ben saten kendi isimde gücünde olan emin olunki babasından daha babalık yapan saglam.karaktederde bir kadının düşdüm durum beni size yanlış karakter hissettirsede ladim yok ben içini dikmek sizden yorum almak istedim ne kendime saygımi yitirmek nede sizin gözünüzde basit bir kişilikte olmak istemem yorumlara açığım bende istemezdim böyle durumda olmak ama oldu ıns birgun bende mutlu olurum doğru bir insanla saygilar

Sen gerçekten ayrılmak isticen ama adam seni birskmick öyle mi bahane ye bak.. Zira bir yolunu bulursun.. o yüzden dualik da nasihatlikde tarafın kalmamış...

Ben maddi anlamda bir arayış içerisindesindir demedim, örnek verdim sadece. Verdiğim örnek bir vebal aldığın için her şey aynı anlattığım hikayedeki gibi güzel giderken, birden bire her şeyin tepetaklak olabileceği ile ilgiliydi. Maddi konudan çok buna baskı yapmak istedim ben. Umarım ne demek istediğimi açık ve net bir şekilde anlatabilmişimdir. Bu yanlıştan tez zamanda dönmen dileğiyle.

Sen gerçekten ayrılmak isticen ama adam seni birskmick öyle mi bahane ye bak.. Zira bir yolunu bulursun.. o yüzden dualik da nasihatlikde tarafın kalmamış...
bazen çıkmaza girersiniz yolunuzu kaybedersiniz çareler ararsınız ama çare bulamazsınız bende suan öyle durumdayım inanıyorumki rabbim elbett banada kapı acacacaldir yer gök dua bilemezsiniz benim dualarımın arkasini ne verirse rabbimden ne gelurse rabbimden hatamı anlayıp dua edioasamnunda bna vereceği elbet bir rizki vardir saygilar

Oğlun bu yaptığını anlayacak
Yastaysa bir erkek gururu olarak cokda güzel uzuyorsun.. Peşimi bırakmıyor diye birşey varmı ya.. Şehir değiştir numara değiştir.. sır ol o zaman seve seve bırakır ama sen istemediğin için bunu bahane etme... mutlu olmak istiyorsun ama buda biraz senin elinde... yani mutlu olmak da insanın secimleriyle alakali... Yanlış bir secimden nasıl mutluluk bekliyorsun ki...

Mutluluk tabiki o değil bn hatamı anlayıp dua ediyorsam rabbimize bnim için vereceği mutluluk vardır benim en büyük mutluluğum saten evladım sadece omzunda bir yük ve bunu sizlerle paylaşdim sizlerden akıl aldim yaptim hatanın saten farkındayım akıl akıldan üstündür vede aklın yolu birdir saygı duydum hayat paylaştıkça güzel sayın okurum için bi nebzede olsa rahatladı ıns birgun bende çok mutlu olurum bu evli kişi ile ilgili değil onuda sizlerle paylaşırım yorumlariniz için yinede teşekkür ederim

Diyorsun ki hatayi ben yapıcam seçimi ben yapacam ama mutluluğu da Allah tan beklicem... elbetteki secimlerimizin bedelini ödeyeceğiz iyi kötü farketmez... o zaman doğru güzel bir hayat yaşayın ki Allah da hak ettiğinizi versin... Zira rabbim hakettiğini verir istediğini değil. ..

Utanmıyor sunuz böyle şeyleri yazarken gerçekten merak ediyorum Şen'de bir bayansın aynısı sana yapılsa hoş Olur öu her gece karısının koynunda uyumasını nasıl hazmediyorsun ha yoksa p adam aana biz kardeş gibi olduk Eşimle mi diyor evli adamlara aşık olacak kadar mı acisin kısıra bakma ağır konusucam ne demek ondan başka kimsem Yok bugün karısını Şen'imle aldatan yarın seni kiminle aldatır düşünüyor Musun yazık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…