Seviyorum ama benim olmayan birini

Düzgün biri olsaydı evli iken başka kadınlarla ilişki kurmazdı, adam size değer verse zaten 2. kadın yapmazdı.
Birbirinizi bulmuşsunuz işte, siz evli bir erkekle birlikte olmaktan imtina etmiyorsunuz adam da zamparalık yapmaktan.
Eşini sizinle aldatan sizi de başkası ile aldatır.
Toplum olarak sadakat ve vicdan gibi değerlerden hızla uzaklaşıyoruz.
Evli adam ile birlikte olmayı hazmedebilen kadınları gerçekten beynen ve kalben anlayamıyorum, anlayamayacağım, anlamak da istemiyorum...

Bu hayat tarziyla hayatiniz dahada kotu hal alir..duzelecek diye beklemeyin simdi mutsuzsaniz boye devam etsenizde daha kotu seyker yasarsiniz onunla evlensenizde resmen... yaptiginiz yanlis cunku bi yuva yikmaya sebeo olacaksiniz sen ve sevgiliniz o kadinin ahini ve cocuklarinin ahini alacaksiniz.. Allah yaniniza birakirmi yol yakinken tovbe edin ve birdaha asla boyle seyker yapmayin... Allaha soginin ve o icinizdeki duygusal boslugu dolduracaktir.

Çocuğunuza yazık öyle bir ortamda büyüyor sizin yuvanız dağılmış başka bir yuvayı dağıtmayı nasıl göze alıyorsunuz bunun vebalini düşünmüyor musunuz
Boşluktaydım ona sarıldım ayağı da rahatlatıyor demek ki bekar düZgün adam mı yok sanki öyle biriyle olacağınıza tek kalın daha iyi bugün sizle eşini yarın başkasıyla sizi aldatır müstahak ta size

Oglunuza iyi ornek mi yasadiginiz hayat?
Annesi bi serefsizin metresi?
Sevgi sevgi diye aglanacaginiza gururlu durust namuslu yasamayi secseniz, cok mu zor bu?
Yargilama degil nasihat istemissiniz.
Ayrilin.
Duzgun biri karsiniza cikar evlenirsiniz ilerde.
Yani o adamin ailesinden utanmiyorsaniz oglunuzdan utanin

Bence kesinlikle tedavi olun. Sevmediginiz bir adamdan cocugunuz var. Yaparken umursamamissiniz onu. Bosanmissiniz simdi baska bir yasak iliskiniz var, yine cocugunuzu umursamiyorsunuz.

Adami kadin gercektrn seviyor belkide. Cocuklari var. Hem kadinin, hem cocuklarin hayatini mahfediyorsunuz. Bu kadar iradesiz ve ahlaksiz bir adamdan beklentiniz ne? Bosanip sizinle evlenmesi mi? Bu yillarca devam eder. Kendi elinizle cocugunuzu canavara donusturur, 2 gun sonra "annesinin evli sevgilisini vurdu" diye haberlere cikmasina sebebiyet verirsiniz.

Biraz sorumluluk sahibi olun. Biraz anne olun. Biraz kadin olun.

Bu adamın seni niye bırakmadıgını hala anlamıyor musun ? Bulmuş senin gibi Ena..yi yatıp kalkıp kendini kullandırdıgın için bırakmıyor gayette keyfi yerindedir bir yanında durumdan habersiz karısı ve ailesi, bir yandada siz oh missss..Sizi karısı durumu ögrendiği zaman çokda güzel terkedecek, türlü türlü sıfatları duymadıgınız etiketleri yiyceksiniz, arkanızada bir güzel tekmeyi yiyince aklınız başınıza gelip Aşkmış meşmiş gününüzü görceksiniz..Bu arada durumu ögrenen karısı sizden 1000 lerce defa fazla acı çekecek, belkide yuvası yıkılacak ve siz bu yuva yıkımındaki Metres oluyorsunuz bilmem farkındamısınız? Onursuzsun, gurursuzsun, günahkarsın bir erkeğin oyuncagı olmuş bir Metressin..silkelen ve kendine gel artık..

1. Evliliğini sevmemiş ayrılmışsın..
2.ilişkinde evli bir adamın metresi, kapatması olmuşsun
3.ilişkindede umarım evlenir yaşadıgını yaşamadan ölmezsin ve sevdiğin adamın ihanetini tadarsın o zaman anlarsın asıl nelere maloldugunu hayatın..
(Sizin konunuzda tek düşündüğüm metresi oldugunuz adamın karısı ve çocugu, sizin çocugunuzada üzülcek gibi oluyorum zira anası bile acımamış duyulursa ilişki metresin çocugu der geçilir nasıl bunları kendinize ve çocugunuza yakıştırıyorsunuz, ben anlayamıyorum sizin gibi kadınları)

Tek başına olmaktan neden bu kadar korkuyorsun? Para mı veriyor adam sana? Bu yüzden mi? Tek başına olan ya da çocuğuyla yaşayan bir sürü kadın var ve bir şekilde bu hayatın üstesinden geliyorlar. Sadece para içinse kendin de çalışıp geçinebilirsin onlar gibi. Yani yalnız olmaktan korkma önce. Farzet ki o adam öldü. Napıcaksın? Hayat devam ediyor değil mi yine de? Adamla görüşmeyi kes. Gerekirse telefonunu adresini değiştir. Seni kullandığını bil. Kendini daha fazla kullandırtma. Çocuğun için yap bunu. Hiçbir çocuk annesinin bu hayatı yaşanmasını onaylamaz. Senden utanmasını istemiyorsan hayatını değiştir bir an önce. Kendine güvenmelisin.

Kesinlikle kullanılıyorsunuz, sıkıldığında baba şefkati ve sıcaklığından eser kalmayacak aynı zamanda elinizde ondan talep edebileceğiniz bir şey olmayacak. Yıllarınıza yazık...

Ben yorumlari okumadim ama tahmin ediyorum..adam evli evet etik degil..asik da olabilirsiniz o da size olabilir.evli olunca insanlae kalplerini aldirmiyorlar.size geecekten asiksa bosansin madem yolunuza beraber devam edin.neyi bekliyor?sevmiyorsa esini bosanmasi daha dogru bence.ben baskasini seven adamin yaninda uyumasini istemezdim.esiyle ayrilsin size gelsin madem seviyor.ama uzun suredir birlikteyseniz gelmediyse gelmeyecek muhtemelen zaten sen bu sekilde hayatini harcayacaksin.yani harcanan senin hayatin.bi defa harcamissin zaten.bi daha harcama.adamin esine degil olan sana oluyor aslinda.vicdani kendin icin yap.insanlar baskasini kendisi kadar dusunemez.kendini dusun.harcanan sensin.ya bosansin gelsin ya da gelmesin kabul etme.

Gerçekten kafam almıyor evli olduğunu bilmeden ilişkiye başlamış olsanız nasihat istemenizin anlamı yok yapacağınız şey net ayrılmalıydınız,evli olduğunu bilerek yanlış olduğunu bilerek onun zoru ile ilişkimiz başladı diyorsunuz bu bahanelerin arkasına sığınmayın lütfen,eşini sevmiyorsa boşansın efendim kaldıki boşanıp sizle olsa dahi bu karaktersizlikte birinin sizide aldatmayacağının garantisi varmı?

Çocuğunla beraberken evli bir adama ihtiyacın yok.Onun karısına bu yaptığını ömür boyu ödeyeceksin.Onlari ayırıp evlen hadi,yine boşanacaksın, bu defa kendini toparlayamayacaksın.biraz uçkurunuza ve yüreğinize sahip çıkın be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…