Seviyorum ama benim olmayan birini

Hata bizler içindir bir defa yaparsın hatadır bnde yaptim ama ikinciyi yaparsan bu suç olur zira ben hata yapdim ve rabbime sığındım elbet banada bir kapı açar dedim herşey bizler için haklisin ama ben bile bile lades demedim suan içimi vicdan azabı saran bir konuyu sizlerle paylaşdim akıl aldim ve yoluma şimdi daha güzel ilerlicem kimse sütten çıkmış ak kaşık tabiki degil ben hak ettim bunu sizde yorumlarımızı yaptınız saygı duydum ıns güzel konularla tekrar birlikte olmak dileğiyle...

Dünyada erkek kıtlığı olduğu için evli biri ile ilişkiye girdin çok güzel. Umarım hakettiğinizi yaşarsınız. Bu sözümü ister beddua ister iyi niyet göstergesi alın zerre umrumda değil. Sadece büyüttüğün çocuğa üzülüyorum yazık gerçekten

Ya diyosun ya hani hatamı anladiysam dua ediyorsam Rabbimin vereceği mutluluk vardır diye ne alaka. Hatanı anlamış olsan zaten bırakırdın o şahısı ama hala devam ediyosun silersin adresini değiştirirsin bırakmıyo diye bişey yok sen istesen zaten bırakırdı. Dua şeklide vardır kimisi der Allahım her şey bana herşey bana diye ,kimiside isteyen herkesin içinde benimde duamı kabul et der Rabbim de istediğini değil hakettigini verir. Iyi ben her halti yiyim sonra dua ediyorum diye mutluluk bekleyim ne güzel ya. O adamın senin yanında geçirdiği vakiti çocuklarıyla eşiyle geçirebilir ama sizde o insanların vebalini aliyosunuz bide Rabbim mutluluk verecek diyosunuz oh ne güzel

+1

Birde böyle bı tanığım var aynı anlattıklarınızı dinledim ondan
Sanırım tanışıyoruz
Eğer tanışmıyorsakda onandediklerimi yazayım
Herşeyi geçtim bir anne çocuğu için
Çocuğunun yarın büyüdüğünde annesinin evli biriyle beraber olduğunu bilmemesi için
Sevgisizlikten ölüp geberip sürünüp o adamı hayatınızdan çıkarmanız gerek
Hiç mi ahlak vijdan edep yok sizde???
Hadi evli olduğunu bilmiyordum deseniz bı nebze
Ama bile bile devam etmek!!!!

Okurken bir sürü saydirdim valla kusura bakma sen zorla evlenip bosanmissin.ya peki o kadın ya o severek evlendiyse hiç düşündün mü o ne olacak.o adam musvettesine de diyecek laf yok p....venk

Şimdi sen allahım mutluluk ver diyorsun o kadinda allahım yuvami yıkanın sen ver cezasını diyor... Sence hangisini kabul eder... Zira allah haklınin yanındadır
Evet herkes hata yapar sende hatanın farkindasin sorun olan kısım inatla hatanı devam ettirmeye çalışman. . Peşimi birakmiyor diye bahaneni uydurarak. . Madem farkindasin dön hatandan ondan sonra elbet mutlu olursun sende ama bu hatanı devam ettirdiğin sürece mutluluğu bekleme... Hatta mutlu olamıyorum söyle dursun aldığın ahlarla daha çok bela açılır başına. ..

güzel nasihat derken herhalde adamı bir an önce nasıl boşatırım diye soruyorsun?
valla evde ki kadının ahı o ahlaksız adamdan elbette çıkar senden de çıkar dua et oğlundan çıkmasın
onun suçu yok. bir an önce hamile de kalırsın bu gidişle.

ben diyorum hep kadın kadına düşman . sen çocuğunun yüzüne nasıl bakıyorsun.evli bi adamla nasıl yaşıyorsun kendine saygın yokmu senin çok yazık çocuğunu gururla büyütüceğine ne duruma düşürmüşsün .çalışabilirsin çocuğunu kreşe verir namusunla ayakta durursun bende ayrıldım çalışiyorum askari ücret işten gelincede örtü oya yapıyorum 4. 5 saat uykuyla işe gidiyorum ama mutluyum kimseye muhtaç deyilim çok şükür.kendine saygın olsun biraz yaa sinirlerim zıpladı gece gece

Tercih etmissiniz ikinci kadin olmayi oyleyse BEDELini odeyin sayin T Tercih_bedel

Ne diyelim sana kirmizi lastikli donmu giy diyelim? Oglun yan odada melekler gibi uyurken sen bi baskasinin olan erkegi odana alip... sonra adamin isi bitince gercek karisina gittigini bilmiyosunda bizmi ogretelim?
Uff illa soyletiyorlar ya. Daha yeni bitmisti banim. Bi kac gun yokum yine kesin..

Bi insan nasıl kendini bukadar savunmasız, bir hale getirir de öyle bir yaratığın korunmasına muhtaç hisseder? Hem evli hem kavga ediyorsunuz ve sana küfürler ediyor öyle mi? Bunu kendine yapma bacım, ayrıl o hıyardan kendin için onun ailesi için ayrıl... Allaha dua ve tövbe et...

Hazir uyayamamisken ve banlanmamisken biraz daha yaziyim bu konuya yorumumu.
Hanfendi siz gunah cikarmayami geldiniz burya yoksa bi caremi ariyorsunuz? Care istiyosaniz tek care "ayril senin olmayan adamdan". Baska care yok.
Varsayalimki taktikler verdik karisini bosasin( biz evli kadinlar olrak, hani eger beklentiniz oysa bizden) ve sizle evlensin diye. Peki mutlu olacaginizimi saniyosunuz? Bi baskasini sizin icin terkeden, bir baska gun sizide bskasi icin terkeder. Tabi ondan once kufurlerini dayaklar yer almazsa. Sizi bicaklayip kapinin onune atmazsa.

Ya ben her haberde oturup hungur hungur agliyorum her ölume. ' sucsuz bi kadin daha öldu erkek siddetinden" diye. Su an sinifta kaldigim icin universitem nerdeyse 1 sene uzadi. Cunku depresyona girdim sehitler basta iyi insanlar (kadinlar) ölduruluyor/darp ediliyor diye. Siz iyi bi insan felan degilsinizki?? Ben sizin icinmi aglamisim/ agliycam yani?? Sasarim aklima ya.

Kendinden çocuğundan önce Rabbin var... ailesi eşi çoluğu cocuğu olan bir adamdan bu kadar kolay nasıl medet umarsın?? Gerçekten kadının kadına yaptığını bir ordu toplansa yapamaz! Allah akıl fikir versin ne diyim...

Ben gerçekten hiç anlamıyorum. Hadi o tüm yaşananlardan bihaber o kadını ve çocuğu düşünmüyorsunuz besbelli de, kendi haysiyetinizi ve çocuğunuzun onurunu da mı hiç düşünmüyorsunuz siz??

Çok büyük bir yanlışın ve günahın içerisindesiniz çook.. bir an önce dönün bu yoldan. İlahi adalet çoğu zaman öteki tarafa kalmıyor çünkü..

o adam seni sevse bosanırsı . ama o afam senin bu yanlızlıgınından faydalanacak kadar adi ve cocuklarına karısının yzüüne bakacak kadar pislik.

sana gelince mutlu olamassın baskalarını mutsuz eferken iş cevirirken . sanırım empati yetenegini kaybettin

İlk evliliginde zorla olmuş istememişsin
Şimdi evli barklı adamla olan ilişkinide onun zoruyla başlamışsın

Senin kendi kararlarını verecek kadar aklın yok ama evli adamla ilişki yaşayıp eleştiri istemeyecek kadar gururun var yani?
Allah şaşırtmasın kimseyi...

Adam seni sıkılana kadar kullanıp sonra bir çöp gibi atacak. Hiç duygu sömürüsü yaoma istediğin kadar kendini acindir "METRES" e çıkmış çoktan adın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…