Seviyorum ama benim olmayan birini

Ne meraklısınız evli barklı adamları ayartmaya milletin yuvasını yıkmaya bekar adam mı kalmadı

Ayrica su yorumu da yapmaliyim
Adamin karisi sana asla bir sey diyemez. Sen de onu dusunmek zorunda degilsin sonucta ona sadakat yeminini kocasi etti sen etmedin.
Not. ironi

Off gerçekten bu ilişkinin sonu yok çevremde böyle ilişkileri gordum sonu hüsran bir an önce salıversin gitsin sizin en güzel varlığınız yanınızda oglunuz elbet bir gün kufur hakaret etmeyen biri cikar karşınıza yuva yıkanın yuvası olmaz

Yazmayayım dedim ama dayanamadım gerçekten içiniz açıyor mu çok merak ediyorum aslında cevabı çok net ACİMİYOR !! Çünkü acısa içiniz şuan bu durumda olmazsanız ve yuva yikmazsiniz çoktan bitirir ve burda da bu konuyu acmazdiniz . Siz resmen boşanmalarini bekliyorsunuz ve o kadının yuvasının bozulmasını bekliyorsunuz yazık günah ya biraz el vicdan çekin artık ellerinizi evli insanlardan gidin bir sürü bekar varya git onlarla muhatap ol .ha tek suçlu sen de değilsin evli olduğu halde seninle konuşan pislikte !!!

Seni yargılamayalım hatta tebrik edelim evli bi adamla birlikte olduğun için böyle insanları anlamıyorum bekar adammı kalmadı kullanılmak hoşunuza gidiyo herhalde.sadece o aldatılan kadına acıyorum bide buraya yazıp nasihat beklemeyin ya...

T Tercih_bedel
Şu açıdan hiç düşündünüz mü?

Evlisiniz, çocuğunuz var. Diğer taraftan da eşiniz; boşanmış, çocuklu bir kadınla ilişki yaşıyor. Bu durumda eşinizi ve diğer kadını anlayışla kabullenebiliyor ve iliskilerine göz yumabilecekseniz aynen devam edin..

Başka yorumum yok!!!

benı yargılamayın sizden guzel nasıhatler bekliyorum nedır ya ne dıyelım aferın cok ıyı yapmışsın üstünde cocuk yap sucu günahı olmayan bır kadının yuvasını yık mıı diyelim

Yargılamayın diyorsunuz toplum kuralları ahlak kuralları denilen bir şey var.ne yapalım övelim mi bu formu herkezler okuyor onlara örnek mi olalım.
Sizin için yazacagım tek şey yuva yıkanın yuvası olmaz.
Er yada geç görürsünüz.
Edt:Burdaki yuva yıkmak demek eşinden ayrılmak demek değil.
Yuvayı sarsmak demektir bir nevi yuva yıkmıssınız

Zorla mı tutuyor adam seni? Niye evli olduğunu bile bile onlasin? Bi de yargilamayin demissin ne yapalım bravo mu diyelim? Dünyada başka erkek mi kalmadı? Çocuğunu da kendini de düşürdüğün durum çok kötü.bence bir an evvel ayrılmalısın ve bir iş bulup çalışıp kendi ayakların üzerinde durmalısın.niye illaki birine ihtiyaç duyuyorsunki.benim de annem babam ayrıydı annem tek çalışıp büyüttü beni.siz de yapabilirsiniz.mümkünse bundan sonra hayatınıza alacağınız kişiler bekar olsun.hemcinslerinizin de hayatını mahvetmeyin.

Dun uyukluyken gormedim simdi nicki gordum ve ardindan bu mesaj! Caktim mevzuyu. Aciyormu hayir kesinlikle acimiyor uzulmuyor.
Pisligin tekisin T Tercih_bedel
Allaha havale ediyorum seni.

Hiç kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok. Hatalar hepimize özgüdür. Sen bu adamı severken , eminimki sadece duygularına kapıldın.
Canım benim yaşam insanları öyle yerlere sürükler ki.... Bugün birini yargılarken gün gelir , o yargıladığınız şeyin daha kötüsünü yaşarsınız.
İnsanlara ahlak bekçisi gibi davranmak yerine ...yardım isteyen bir kadına sadece fikir verin.
Gelelim senin durumuna... Bak canım bu adam seni kandırıyor. Dürüst bir adam olsa karısından ayrılır onu aldatmaz. Sana aşıksa adam gibi kadını boşar ve aşkının arkasında durur. Aradan bir süreç geçmiş. Belliki seni oyalıyor. Bu herifler maalesef evimde karım dışarda da bir sevgilim olsun düşüncesinde....
Al karşına konuş. Ya ben ya karın de. Bakalım ne diyecek. Emin ol onun tercihi eşi olacaktır. Yuvarlak cümlelerle seni kandıracaktır. Onunki asla sevgi değil. Seviyorsa hadi bakalım boşansın :)

Adam sizi ilişkiye nasıl zorladı?! evli olan o ama sıkıntıya düşen sizsiniz..adam masum değil tamam ama sizde zavallı aşkı arayan sevgi insanı değilsiniz..evli adam eve gider unutur, yatar arkasına bakmaz..size maddi olanak sağlıyorsa ayrılamıyorsunuzdur..yoksa niye bile bile lades?!

Karısını sevmese çoktan ayrılırdı. Sadece seni oyalıyor. En güzel taktik...hadi bakalım karını boşa de :) Bak göreceksin sana net cevabı olmayacak. Sana bekle beni zamanı var vs...diyecek. iyice sıkıştır. Bak nasıl kaçacak ya da kaçamak cevap verecek. Onun isteği hem karısı olsun hem de sen ol.
Kesin konuş !! Net cevap versin ! Baktınki kaçamak cevap veriyor. Defol de

Yargılamayım,
Büyük konuşmayalım da..
Edep nerde? Hâyâ nerde ?
Vicdanınız nerde acaba ?

Şaştım. Buna hayat diyosunuz bir de.
Böyle bir hayata devam etmekse tercihiniz bu eşini aldatan insan yarın sizi de aldatır. Bu şekil yaşamaksa tercihiniz bu adam gider başka adamla yarın çocuğunuzun yüzüne bakamayacak ilişkiler yaşamaya devam edersiniz.
Sonunuz hayrolsun.

Ailen seni zorla birine veriyor, zorla evli bir adamla birliktesin. Anlamadım neden hep zorla? Senin aklın fikrin yok mu? Annesin sen, herkes 1 düşünürken senin 100 düşünmen lazım. Evladın için. Bence artık aklını kullanma zamanın geçmek üzere ama zararın neresinden dönersen kardır. Git namuslu düzgün onurunla yaşa. Yoksa ömür boyu öyle mutsuz olursun ki olan da çocuğuna olur.

Ne güzel nasihati bekliyorsunuz merakımdan soruyorum.

6 yaşındaki çocuğunuza ne diyorsunuz? Oğlum bir adam var arada bizimle yaşıyor ama o başkasının babası mı diyorsunuz? Umarım o adamın eşi bunu öğrenir ve size dünyayı dar eder.

Hayır bir de babanızın ölümünü anlatıp boşluğa düştüm demişsiniz. Bu kadar kolay mı? Herkesin annesi babası ölüyor, herkes kalksın evli bekar demeden önüne gelenle birlikte olsun sonra "ayy babam öldü annem öldü."

Oldu.

Pardon ama sizi nasıl ilişkiye zorlamış oluyor tecavüz mu etti silahla tehdit mi etti
Bunları yaptıysa gidin polise haber verin yoksa zorla falan olmamıştır o iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…