- Konu Sahibi canevimden
-
onun nasil oldugunu bilyiorum güveniyorum basini kaldirp bakmazz yalan söylemez...kendini biraz cirkin buluyor akne izlerinden dolayi ve benm güzel bi kiz oldugum, kendisiyle olduguma hala inanamadigini söylüyor...aslinda ne cirkin nede izleri öylee derin degil...yani ufak ama o iste sorun yapiyor...aceba bu kiz güzel de ben cirkinim diye düsünüp huysuzlukmu yapiyor komplekse girdiginden?
AcEba komplekse mi giriyor??? Hiç sanmıyorum.
Sığ bir bakış açın var. Komik buldum doğrusu.
Kendisine sormayı denesen?
Neden böyle davranıyorsun, sana öyle bir şey dememiştim falan desen?
Nasıl olur acEba?
"Hala mı güvenmiyor" demişsiniz.
Açıkçası 3 aydır tanıştığım birine ben de güvenemem.
Daha tanıma aşamasındasınız, uzun bir süre geçmemiş.
Ki, 2 yıllık 3 yıllık ilişkilerde de çıkıyor bu tür sorunlar.
Süreyle alakalı pek de bir şey yok
Verdiğin örnekte hatırlamadığından öyle sorduğunu düşündüm.:26:
Diğer dediğine gelince emin misin öyle düşündüğünden sevgilinin,yani kendini çirkin seni güzel bulduğu hakkında.Bu düşünceye sadece sen sahipsin gibi geldi bana.
bence senı dınlemıyormuş ondan banka dıye karıştırmış
Verdiğin örnekte hatırlamadığından öyle sorduğunu düşündüm.:26:
Diğer dediğine gelince emin misin öyle düşündüğünden sevgilinin,yani kendini çirkin seni güzel bulduğu hakkında.Bu düşünceye sadece sen sahipsin gibi geldi bana.
bi tek ben düsünsem o zaman neden bu cümle onun agzindan cikti? neden bi tek ben düsnüyom kanisina vardiniz analmadim acikcasi..kendi kendimi de begenmem ben pek. bakimliyim ama o kadar iste. yüzünde memnun degil ama ben sorun etmiyorum...aksine yardimci oluyorum ve hicde kötü düsnmüyorum...yolda bana bakanalar olunca "seni benim yanima yakisrimiyorlar" gibi cümleler kuruyor...oysa ki simdiye kadar gördügüm en yakisikli erkekdir o ve bunu onun hakkinda düsündügüme bile inanamyior...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?