- Konu Sahibi adimyokbenim
-
aslında onun da şuan bahsettiğiniz gibi aldatma gibi bir düşüncesi yok. hatta her defasında arkadaşlığımıza vurgu yapan o. ama sanırım ben de farklı bişeyler buldu ve kendini geri çekemiyor. ama kötü bir düşüncesi yok buna eminim. yani bana sevgiliymişiz gibi davranmıyor. hemşo , kanka gibi muhabbetler ediyoruz... ikimiz de hoşlandığımızın farkındayız fakat ikimiz de bunun yanlış olduğunu biliyoruz. ve bu arkadaşlığın yanlış yerlere gitmesini sürekli engelliyoruz.
kız arkadaşının yerinde olsam üzülürdüm tabii. Ama ben şöyle düşünüyorum. Daha önce çoğu kez ayrılmışlar bi sorun var demek ki bu yakınlığı bende bulduğuna göre. ve kısa süre önce tanıştığı ama hoşlandığı biri için de bırakmayı göze alamıyor olabilir. Benim için bırakmasını ben de istemem. mutlu olamam o şekilde. içimde hep o bayanın acısı kalır.
Eğer ayrılacaksa bile benim yüzümden ayrılmasın.
Şimdi ne yapayım. muhabbeti arkadaşlığı kesip bitireyim mi... yoksa böyle devam mı edeyim ?
Vallaaa gülümmmm!!! İsterse, ana rahminde dosluk kurmaya başlamış olsun.
Her gün telefonlaşmalar, bilmem neler beni bozar... Dostluğun da bi ayarı var...
Ayarı bozdun mu dostluk olur sana, POSTLUK....-tatlicadiarzu-
iki kızı aynı anda götürme durumu yok. henuz öyle bi aşamaya gelmedi olay. Zaten o duruma gelirse ben onun yanında olmam. yani istemem böyle bi durumu. ikinci olmak asla istemeyeceğim bi durumdur.
ama ben şuna inanıyorum. insan seviyorum zanneder mutlu olduğunu zanneder. sonra karşısına öyle biri çıkar ki ruh ikizini bulduğunu görür. o zaman bu adamın suçu ne? doğru insan değil belki şimdiye kadar zaman geçirdiği.
ben onu gayet masum buluyorum. ikimizi aynı anda götürme gibi bi derdi olsa bana söylemezdi kız arkadaşı olduğunu. açık kartlarla oynamayı tercih etti. yalan söylemedi. benden gayet rahat saklayabilirdi. hatta en yakın erkek arkadaşı ile tanıştırdı beni arkadaşı olarak.
gayet samimi bi insan. ama mutluluk insanı çeker. dediğim gibi o da masumane duygularla kapıldı bana diye düşünüyorum.
ama bu noktada ilerisi için ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.
çok samimi olsa, o kızı bırakırdı,neden bırakamıyor... karısıda değil... siz sadece kendinizi kandırıyorsunuz. yaptığınız hatayı bile görmüyorsunuz. ne diyeyim, umarım kız arkadaşı olayı görürde bu adama tekmeyi vurur..
iki kızı aynı anda götürme durumu yok. henuz öyle bi aşamaya gelmedi olay. Zaten o duruma gelirse ben onun yanında olmam. yani istemem böyle bi durumu. ikinci olmak asla istemeyeceğim bi durumdur.
ama ben şuna inanıyorum. insan seviyorum zanneder mutlu olduğunu zanneder. sonra karşısına öyle biri çıkar ki ruh ikizini bulduğunu görür. o zaman bu adamın suçu ne? doğru insan değil belki şimdiye kadar zaman geçirdiği.
ben onu gayet masum buluyorum. ikimizi aynı anda götürme gibi bi derdi olsa bana söylemezdi kız arkadaşı olduğunu. açık kartlarla oynamayı tercih etti. yalan söylemedi. benden gayet rahat saklayabilirdi. hatta en yakın erkek arkadaşı ile tanıştırdı beni arkadaşı olarak.
gayet samimi bi insan. ama mutluluk insanı çeker. dediğim gibi o da masumane duygularla kapıldı bana diye düşünüyorum.
ama bu noktada ilerisi için ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.
onunla ve benle ilgili hiç olumlu düşünen yok muÇok üzgünüm çoook
Hem öyle bitir "o adam kaka" demek çok kolay bayanlar. yaşamayan anlamıyor.
O kadar ortak yönümüz var ki. O kadar hoş bir sohbetimiz arkadaşlığımız var ki. insan boşver deyip hiç tanışmamış gibi yapamıyor. aklına geliyor gün içinde. her an her yerde. senağlama
teşekkür ederim tüm yorumlar için ... Doğru olanı bilmek ve onu yapmak o kadar zor ki. Duygu işi bu.. keşke aşkta da mantıkla yürüseydi herşey. Ama olmuyo işte. Öyle olsa bu kadar aşk filmi çekilir miydi, bu kadar insan acı çeker miydi,onca kitaplar yazılır mıydı bu konu üzerine... :çok üzgünüm:
aaaah aaaahhhhh
Lütfen beni başka bi bayanın erkek arkadaşını elinden almaya çalışan biri gibi görmeyin. Öyle olsa buraya yazıp akıl istemezdim. Gayet güzel devam ettirirdim herşeyi...
Ama ben de farkındayım bi şeyler yanlış gidiyor. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
Bu konuda dualarınızı rica ediyorum. Dua edin ki Allah beni doğru yola sevketsin. Amin
:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?