seviyorum ama kız arkadaşı var...yardım !!!

senin erkek arkadaşın netten bir kızla tanışsın.. hemşo,kanka muhabbeti yapsın takılsın sen gayet sıradan karşılarsın öyle mi?
kendini kandırma kimsenin de günahına girme.. benim erkek arkadaşım böyle birşey yapsa ve karşıdaki kızda bunu bilse benim varlığımı burunlarından fitil fitil getirirdim..
madem kankasınız kızla da tanıştırsın seni? olur mu uyar mı?
kendinizi kandırmayın,diyelim ki onların ilişkisi bitmiş,kötü vs .. size ne? adam sizinle oynuyor,çünkü başka bir kız böyle bir pozisyonu kabul etmez..

ben sevgilisi olan adamla niye gece gündüz sohbet edeyim kanka muhabbeti yapayım hem de netten tanışmışım..
kusura bakmayın şu anda o kızın yerine koyuyorum kendimi bunu kaldırazdım..

o şerefsiz de(görüştüğünüz erkek) tezgahı iyi kurmuş,kankaymış.. ayrılsın öyle kanka bulsun o zaman!! adama daha çok kızdım ya!

valla arkadaşım dediğim gibi
sevgilisi şehir dışında uzakta diye
bu boşluğu seninle dolduruyor işte
ister kanka ister hemşo de ister arkadaş farketmez
hem kankası arkadaşımı bitmiş sana gelmiş böyle hitap ediyor
ayrıca kanka diye başlayıp sevgili olanları biz çok gördük
yanlış başından sonuna yanlış
aldatmak gibi bir düşüncesi olmasada seni böyle bişeye alet etmesede
altındaki niyet önemli
bu muhabbet fazla ileriye gitmeden bi dur demelisin bence
ben olsam sevgilisi olan biriyle bu denli muhabbetlere girmezdim

Vallaaa gülümmmm!!! İsterse, ana rahminde dosluk kurmaya başlamış olsun.
Her gün telefonlaşmalar, bilmem neler beni bozar... Dostluğun da bi ayarı var...
Ayarı bozdun mu dostluk olur sana, POSTLUK....
-tatlicadiarzu-

çok tuttum bu lafı
ayarı bozdun mu dostluk olur sana postluk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iki kızı aynı anda götürme durumu yok. henuz öyle bi aşamaya gelmedi olay. Zaten o duruma gelirse ben onun yanında olmam. yani istemem böyle bi durumu. ikinci olmak asla istemeyeceğim bi durumdur.

ama ben şuna inanıyorum. insan seviyorum zanneder mutlu olduğunu zanneder. sonra karşısına öyle biri çıkar ki ruh ikizini bulduğunu görür. o zaman bu adamın suçu ne? doğru insan değil belki şimdiye kadar zaman geçirdiği.

ben onu gayet masum buluyorum. ikimizi aynı anda götürme gibi bi derdi olsa bana söylemezdi kız arkadaşı olduğunu. açık kartlarla oynamayı tercih etti. yalan söylemedi. benden gayet rahat saklayabilirdi. hatta en yakın erkek arkadaşı ile tanıştırdı beni arkadaşı olarak.

gayet samimi bi insan. ama mutluluk insanı çeker. dediğim gibi o da masumane duygularla kapıldı bana diye düşünüyorum.

ama bu noktada ilerisi için ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.

çok samimi olsa, o kızı bırakırdı,neden bırakamıyor... karısıda değil... siz sadece kendinizi kandırıyorsunuz. yaptığınız hatayı bile görmüyorsunuz. ne diyeyim, umarım kız arkadaşı olayı görürde bu adama tekmeyi vurur..

o zaman sana sadece beklemek düşüyor
hatta kendini biraz geri planda tut
ne biliyosun belki ayrılacaklar yada ayrılmayacaklar
bu erkek milletine güven olmaz
senin o kızdan haberin varda onun senden haberi var mı acaba
ya bak bide işin bu yönü var
ayrılırlarsa ne ala ama yok devam ediyorlarsa sende bu üçlüye dahil olmayacağına göre
kızla erkekten böyle samimi muhabbetler edip kanka olamayacağına göre
bi süre görüşmemek uzak durmak
duruma göre davranmak en mantıklısı diye düşünüyorum

ten points goes to okypete süprizzzzz

1 aydır tanıyorsunuz.. bu kadar güveniyorsunuz bir de ruh eşiniz oldu.. öyle mi maşallah..
ama 6 aydır birlikte olduğu kız hiçbirşeyi değil..
yemin ediyorum üzülüyorum size ve o kıza.. böyle erkekler oldukça ne aldatılan kadın hikayesi biter ne de onlara kanan böyle insanlar..

evett...
iki kızı aynı anda idare ediyor.. kabul etsen de etmesen de böyle!
sende kız arkadaşı olan bir erkekle kanka muhabbeti yapar gibi flört ediyorsun?
yanlış mı,değil..

kandır dur kendini ama biraz vicdanına koy elini,yarın bu şerefsiz bu kıza bunu yapıyorsa bana da yapar aynısını de..ona göre at adımını..​

onunla ve benle ilgili hiç olumlu düşünen yok muÇok üzgünüm çoook

ne gibi olumlu
sana burda tüm objektifliğimizle yorum yapıyoruz
sonuçta ne seni ne de o nu tanırız
iyi yada kötü demedik arkadaşım o kadar yorum yaptık sen hala
olumlu düşünen yok mu diyorsun
sen kendini kandırmaya niyetlisin galiba
iyi o zaman belkide seni seviyordur yazık adamcağıza
konuşun dertleşin sevgilisinde bulamadığı ilgiyi bir başkasında bulmuş
aman ne var canım bunda ne olmuş ki
alt tarafı kankasıymışsınız
bunları yazmamızı bekliyorsanız kimse bunları yazmayacak güzelim kusura bakma

Hem öyle bitir "o adam kaka" demek çok kolay bayanlar. yaşamayan anlamıyor.

O kadar ortak yönümüz var ki. O kadar hoş bir sohbetimiz arkadaşlığımız var ki. insan boşver deyip hiç tanışmamış gibi yapamıyor. aklına geliyor gün içinde. her an her yerde. senağlama

1-adamı 1 aydır tanıyorsun,kopamıyorsunmillet ihanet yüzünden 25 yıllık kocasını şutluyor..

2-adamın kız arkadşaı var,belki seninle evlenecğeimd ediği,seninle konuştuktan sonra bir de arayıp onunla konuştuğu bir kız arkadaşı..

3-adam kötü olmasın adam melek olsun senin hiç VİCDANIN yok mu o kıza acımıyor musun? başka birnin sevgilsiyle hayaller kuruyorsun ? senin başına gelse iyi olur mu?

4-adam karaktersizin teki,senin bu halini görmüş kullanıyor,ilgini anlamış belli ki.. farzedlim ki kız arkadaşından nefret ediyor ve nedensiz bir şekilde ayrılmıyor mu ondan ?

5-şu an ki tavırların olsa olsa 15 yaşındaki bir kızın tavırlaır olabilir.. yemin ederim çok üzüldüm ya hemcinsim olarak..

6-madem aşıksın adama ölüyorsun yaşamıyorsun 1 ayda dünyana hakim oldu,söyle de ayrılsın kızdan o kızın vabalini alma! sana tek tavsiyem budur artık!

teşekkür ederim tüm yorumlar için ... Doğru olanı bilmek ve onu yapmak o kadar zor ki. Duygu işi bu.. keşke aşkta da mantıkla yürüseydi herşey. Ama olmuyo işte. Öyle olsa bu kadar aşk filmi çekilir miydi, bu kadar insan acı çeker miydi,onca kitaplar yazılır mıydı bu konu üzerine... :çok üzgünüm:

aaaah aaaahhhhh

Lütfen beni başka bi bayanın erkek arkadaşını elinden almaya çalışan biri gibi görmeyin. Öyle olsa buraya yazıp akıl istemezdim. Gayet güzel devam ettirirdim herşeyi...

Ama ben de farkındayım bi şeyler yanlış gidiyor. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

Bu konuda dualarınızı rica ediyorum. Dua edin ki Allah beni doğru yola sevketsin. Amin
:içelim:

Arkadaşım!!! Sen en iyisi ona sevdiğini söyle.... Bıraksın o kızı, seninle birlikte olsun.
Ruh ikizini bulmuşun, kaçırmak olmaaaaz. :1shok:

Hiç olmassa o kıza da yazık olmaz.
Zaten anladığım kadarıyla siz aslında çok uyumlu bir çift olursunuz... Bence süper uyarsınız... kötükedihüso kötükedihüso

arkadaşım iyi hoş ,güzel temenniler de bulunmuşsun da..
Allah bir de akıl vemriş,herşey dua ile olmuyor..
sen yanlışı görüp inatla yapacağım diyorsan Allah dasana birşey yapamaz yani..

ara bakalım senin elemanı ara söyle,"senin kız arkadaşın var ben böyle muhabbetleri yanlış buluyorum,hem aklımız karışabilir istemiyorum" de?

bakalım ne diyecek bunu yapabilecek gücün var mı ?
yoksa hem Allah yardımcı olsun bana diyip yanlışına devam edeceksin..
yanlışları biz yapıyoruz,onları yapmamak için Allah 'dan güç istememiz saçma.. o bize zekayı vermiş,istediğin şekilde kullan kulum demiş..
biz kötüye kullanıyoruz...

Bence görüşmeyi kes..Şey de; Senin bir kız arkadaşın varken aramızda arkadaşçasına da olsa böyle bir muhabbetin olması hoş değil de.. Ben kız arkadaşının yerinde olsam rahatsız olurdum de..
Eğer sana ilgisi varsa açıklar, sevgilisinden ayrılır seninle olur? İnsan sevgilisi varken başka birine aşık olamaz mı? Olur.
Ama bu tarz bi konumda olma. Dediğim gibi konuşursan senin için daha iyi olur her açıdan bence..
a.s.

Ben bu muhabbeti bitirdim daha fazla bağlanmadan ayrılalım kız arkadaşın var dedim. Ne olur bırakma dedi ama bugün ilk gün artık görüşmüyoruz. senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…