Seviyorum ama ne bilmiyorum

hayatiagir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
10
2
1
41
8 saydir birlikte olduğum bir adam var ve gerçekten seviyorum herkese de katlandım desem yeri. Son 3 aydır çok saçma salak gidiyor bir ayrıl bir barış ve şimdi yine ayrıldı benden 20 gün oldu. Benim kargaların ona geliyordu onu bahane edip yazdım iki gün önce onu istedim oda onda kalan eşyalarımı da onuda göndereceğini söyledi. Ve ben baya laf saydım özlemimden girde barisacagiz yine sende seviyorsun falan diye oda içime başka ateş düştü dedi.ama bunun üstüne bile benim yazdıklarım acevap verdi birde beni mutlu edememekten korktuğunu falan ima ede ede onadan ayrılınca saçımı kesmem canını yakmış onu falan söyledi ben cece boyunca yazınca da sabah rahat bırak mutluyum bozm gibi birsey yazdı. Ve hala sosyal medyasında varım hikayelere bir bakıyor bir bakmıyor ama ve hala ondaki eşyalar ve kargom da göndermedi. Bu dadam çok yoğun biliyorum hep zaten zamansizligi vardı ve hep benimle yeterince ilgilenepeyip üzecek diye korktu ayrılık nedenine bu zaten şimdi ben ne yapmalıyım o ne yapacak sizce

Bu bir ayrilik nedeni sayilamaz. Bana sorarsaniz bahane üretmiş uzaklaşmak için. Yerinizde olsam kendimi, dusuncelerimi dagitacak seylerle mesgul eder ve ona asla yazmazdim. Cunku sevmiyor. Siz kendi sevginizi parcalayip paylasmaya calisiyorsunuz yalnizca.

Kac yasinda 20 yasinda bir genc ayril baris yapar 30 yasinda biri ise ayril barislarda araya baska kizlari alip vicdanen kendini rahatlatiyordur bu 30 usti ayril bariscilarin taktigi bence

Tamamen kendinizi avutıyorsunuz. Karşınızda sizi sevmeyen biri var. Hiçbir erkek ayy ben sana yetemem mutlu edemem gideyim diye ayrılmaz. Ayrılıklar budur larşı tarafı kırmayacak bir bahanenin ardına sığınmaktır. Ben de evlenmeden önce öyle sosyal medyadan sileyim edeyim hiç sallamazdım açıkçası karşımdakini bana ne onla mı uğraşcam derdim. Çok anlam yüklemeyin yani. Seni bekliyorum imajını zatennvermişsiniz başkasını bulamazsa veya başkasından sıkılırsa muhakkak yoklamaya gelecektir ama kabul ederseniz olan size olur

Bi erkeğe neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz? Tamam sevmiş olabilirsiniz hepimiz yaşadık bunları zamanında dibine kadar ama ayrılınca saçları kesmek artık film sahnelerinde kalsın lütfen Hayat bu herşey gelir geçer ama siz kalırsınız. Kendinize değer verin. Kimse için kendinizi bu kadar yıpratıp ödün vermeyin.

Belkide zaten içimde vardı kesmek çünkü kestirdiğim modeli biri iki yılda bir yapiyorum

Profilinizde 38 yaşında olduğunuz yazıyor. Adam kaç yaşında ? Siz hemşireymişsiniz; adam da sağlık sektöründe mi ?

Net olarak diyorum, sevmiyor. Sen tek tarafli birsey yasiyorsun.

Kusura bakmayın sayfaya alışamadım evet Başka biri var diyor ama bir taraftarda beni önemsediği izlenimi veriyor maalesef bende istedigim için bocaliyorum

Olmasını istediginiz şekliyle görmeye calisiyorsunuz. Biz kadınlar daha karmasigiz, imalarimizla, triplerimizle, içimizde yasattiklarimizla.. Ama erkekler bu kadar komplike değiller, dümdüzler. Gerçekten seven bir erkeği 500 km öteden bile anlarsınız. Her haliyle, her tavrıyla belli eder önemsedigini. Şüpheye düşürmez.

Bence önemsemiyor.Siz öyle düşünmek istiyorsunuz.Sizi önemseyen adam bende kalan eşyalarını göndereyim veya rahat bırak,mutluyum,içime başka ateş düştü demezdi.8 ay bir küs bir barışık sizin ittirmenizle yürümüş bir ilişki.
hep benimle yeterince ilgilenepeyip üzecek diye korktu ayrılık nedenine bu zaten şimdi ben ne yapmalıyım o ne yapacak sizce
Ayrılık nedeni meşgul olduğu için sizi üzecek diye korkması değil.Bu bahaneyle kendinizi kandırırsınız.Ayrılık nedeni hayatında başkasının olması.Gidip,eşyalarınızı alın ve bitirin.Her yerden de engelleyin.Onun ne yapacağını da düşünmeyin artık.

onadan ayrılınca saçımı kesmem canını yakmış onu falan söyledi
Yazmadan duramayacağım.Koca koca insanlarsınız.Sizin saçınızı kesmeniz niye sevgilinizin canını yakıyor.Sanki birini keşmişsiniz.Ne var bunda?Bunlar hep bahaneler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…