- 26 Mart 2023
- 10
- 2
- 1
- 41
- Konu Sahibi hayatiagir
-
Bu bir ayrilik nedeni sayilamaz. Bana sorarsaniz bahane üretmiş uzaklaşmak için. Yerinizde olsam kendimi, dusuncelerimi dagitacak seylerle mesgul eder ve ona asla yazmazdim. Cunku sevmiyor. Siz kendi sevginizi parcalayip paylasmaya calisiyorsunuz yalnizca.8 saydir birlikte olduğum bir adam var ve gerçekten seviyorum herkese de katlandım desem yeri. Son 3 aydır çok saçma salak gidiyor bir ayrıl bir barış ve şimdi yine ayrıldı benden 20 gün oldu. Benim kargaların ona geliyordu onu bahane edip yazdım iki gün önce onu istedim oda onda kalan eşyalarımı da onuda göndereceğini söyledi. Ve ben baya laf saydım özlemimden girde barisacagiz yine sende seviyorsun falan diye oda içime başka ateş düştü dedi.ama bunun üstüne bile benim yazdıklarım acevap verdi birde beni mutlu edememekten korktuğunu falan ima ede ede onadan ayrılınca saçımı kesmem canını yakmış onu falan söyledi ben cece boyunca yazınca da sabah rahat bırak mutluyum bozm gibi birsey yazdı. Ve hala sosyal medyasında varım hikayelere bir bakıyor bir bakmıyor ama ve hala ondaki eşyalar ve kargom da göndermedi. Bu dadam çok yoğun biliyorum hep zaten zamansizligi vardı ve hep benimle yeterince ilgilenepeyip üzecek diye korktu ayrılık nedenine bu zaten şimdi ben ne yapmalıyım o ne yapacak sizce
Bi erkeğe neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz? Tamam sevmiş olabilirsiniz hepimiz yaşadık bunları zamanında dibine kadar ama ayrılınca saçları kesmek artık film sahnelerinde kalsın lütfen8 saydir birlikte olduğum bir adam var ve gerçekten seviyorum herkese de katlandım desem yeri. Son 3 aydır çok saçma salak gidiyor bir ayrıl bir barış ve şimdi yine ayrıldı benden 20 gün oldu. Benim kargaların ona geliyordu onu bahane edip yazdım iki gün önce onu istedim oda onda kalan eşyalarımı da onuda göndereceğini söyledi. Ve ben baya laf saydım özlemimden girde barisacagiz yine sende seviyorsun falan diye oda içime başka ateş düştü dedi.ama bunun üstüne bile benim yazdıklarım acevap verdi birde beni mutlu edememekten korktuğunu falan ima ede ede onadan ayrılınca saçımı kesmem canını yakmış onu falan söyledi ben cece boyunca yazınca da sabah rahat bırak mutluyum bozm gibi birsey yazdı. Ve hala sosyal medyasında varım hikayelere bir bakıyor bir bakmıyor ama ve hala ondaki eşyalar ve kargom da göndermedi. Bu dadam çok yoğun biliyorum hep zaten zamansizligi vardı ve hep benimle yeterince ilgilenepeyip üzecek diye korktu ayrılık nedenine bu zaten şimdi ben ne yapmalıyım o ne yapacak sizce
Belkide zaten içimde vardı kesmek çünkü kestirdiğim modeli biri iki yılda bir yapiyorumBi erkeğe neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz? Tamam sevmiş olabilirsiniz hepimiz yaşadık bunları zamanında dibine kadar ama ayrılınca saçları kesmek artık film sahnelerinde kalsın lütfenHayat bu herşey gelir geçer ama siz kalırsınız. Kendinize değer verin. Kimse için kendinizi bu kadar yıpratıp ödün vermeyin.
8 saydir birlikte olduğum bir adam var ve gerçekten seviyorum herkese de katlandım desem yeri. Son 3 aydır çok saçma salak gidiyor bir ayrıl bir barış ve şimdi yine ayrıldı benden 20 gün oldu. Benim kargaların ona geliyordu onu bahane edip yazdım iki gün önce onu istedim oda onda kalan eşyalarımı da onuda göndereceğini söyledi. Ve ben baya laf saydım özlemimden girde barisacagiz yine sende seviyorsun falan diye oda içime başka ateş düştü dedi.ama bunun üstüne bile benim yazdıklarım acevap verdi birde beni mutlu edememekten korktuğunu falan ima ede ede onadan ayrılınca saçımı kesmem canını yakmış onu falan söyledi ben cece boyunca yazınca da sabah rahat bırak mutluyum bozm gibi birsey yazdı. Ve hala sosyal medyasında varım hikayelere bir bakıyor bir bakmıyor ama ve hala ondaki eşyalar ve kargom da göndermedi. Bu dadam çok yoğun biliyorum hep zaten zamansizligi vardı ve hep benimle yeterince ilgilenepeyip üzecek diye korktu ayrılık nedenine bu zaten şimdi ben ne yapmalıyım o ne yapacak sizce
Net olarak diyorum, sevmiyor. Sen tek tarafli birsey yasiyorsun.8 saydir birlikte olduğum bir adam var ve gerçekten seviyorum herkese de katlandım desem yeri. Son 3 aydır çok saçma salak gidiyor bir ayrıl bir barış ve şimdi yine ayrıldı benden 20 gün oldu. Benim kargaların ona geliyordu onu bahane edip yazdım iki gün önce onu istedim oda onda kalan eşyalarımı da onuda göndereceğini söyledi. Ve ben baya laf saydım özlemimden girde barisacagiz yine sende seviyorsun falan diye oda içime başka ateş düştü dedi.ama bunun üstüne bile benim yazdıklarım acevap verdi birde beni mutlu edememekten korktuğunu falan ima ede ede onadan ayrılınca saçımı kesmem canını yakmış onu falan söyledi ben cece boyunca yazınca da sabah rahat bırak mutluyum bozm gibi birsey yazdı. Ve hala sosyal medyasında varım hikayelere bir bakıyor bir bakmıyor ama ve hala ondaki eşyalar ve kargom da göndermedi. Bu dadam çok yoğun biliyorum hep zaten zamansizligi vardı ve hep benimle yeterince ilgilenepeyip üzecek diye korktu ayrılık nedenine bu zaten şimdi ben ne yapmalıyım o ne yapacak sizce
Maalesef ikimizde yurdisindayiz artık ve mesleklerinin isciProfilinizde 38 yaşında olduğunuz yazıyor. Adam kaç yaşında ? Siz hemşireymişsiniz; adam da sağlık sektöründe mi ?
Başka biri var dememiş mi adam? Evet bunu dedi
Başka biri var dememiş mi adam? Daha zorlamayın.
Ayrılık nedeni meşgul olduğu için sizi üzecek diye korkması değil.Bu bahaneyle kendinizi kandırırsınız.Ayrılık nedeni hayatında başkasının olması.Gidip,eşyalarınızı alın ve bitirin.Her yerden de engelleyin.Onun ne yapacağını da düşünmeyin artık.hep benimle yeterince ilgilenepeyip üzecek diye korktu ayrılık nedenine bu zaten şimdi ben ne yapmalıyım o ne yapacak sizce
Yazmadan duramayacağım.Koca koca insanlarsınız.Sizin saçınızı kesmeniz niye sevgilinizin canını yakıyor.Sanki birini keşmişsiniz.Ne var bunda?Bunlar hep bahaneler.onadan ayrılınca saçımı kesmem canını yakmış onu falan söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?