- 26 Mart 2023
- 10
- 2
- 1
- 41
- Konu Sahibi hayatiagir
8 saydir birlikte olduğum bir adam var ve gerçekten seviyorum herkese de katlandım desem yeri. Son 3 aydır çok saçma salak gidiyor bir ayrıl bir barış ve şimdi yine ayrıldı benden 20 gün oldu. Benim kargaların ona geliyordu onu bahane edip yazdım iki gün önce onu istedim oda onda kalan eşyalarımı da onuda göndereceğini söyledi. Ve ben baya laf saydım özlemimden girde barisacagiz yine sende seviyorsun falan diye oda içime başka ateş düştü dedi.ama bunun üstüne bile benim yazdıklarım acevap verdi birde beni mutlu edememekten korktuğunu falan ima ede ede onadan ayrılınca saçımı kesmem canını yakmış onu falan söyledi ben cece boyunca yazınca da sabah rahat bırak mutluyum bozm gibi birsey yazdı. Ve hala sosyal medyasında varım hikayelere bir bakıyor bir bakmıyor ama ve hala ondaki eşyalar ve kargom da göndermedi. Bu dadam çok yoğun biliyorum hep zaten zamansizligi vardı ve hep benimle yeterince ilgilenepeyip üzecek diye korktu ayrılık nedenine bu zaten şimdi ben ne yapmalıyım o ne yapacak sizce