Anket SEVIYORUM AMA..

Ben 16 yasında
Ben 16 yasımdayken far paletimle uyuyordum

İnanki duyguların geçici. O yaşta ben de senin gibiydim. Herşeyi en uçta yaşardım. Bitmeyecek geçmeyecek derdim. Ama neler geldi neler geçti.

Sen de yaşayarak öğrenecek tiplerdensin. Ben gibi. Umarım geçmişe baktığında çok pişmanlığın olmaz.

Ben 16 yasında

ben 16 yasımdaykenden... den sonra korkunc bırsey okuyacagımı sanmıstım resmen bır oh cektım
su konudan sonra far paletı misket limonu gıbı hıssettırdı

ben 16 yasımdaykenden... den sonra korkunc bırsey okuyacagımı sanmıstım resmen bır oh cektım
su konudan sonra far paletı misket limonu gıbı hıssettırdı
ıgrenc turkuaz mavisi ve tonları olan farım vardı kocaman en buyuk zenginliğimdi

Verilen cevaplara bakınca konu inandırıcı gelmedi bana. Gerçekse de bu, bu hafta öğrendiğim ikinci 16 yaşında kız ve sapık sevgili vakası.
Siz ne yiyip ne içiyorsunuz, yeterince vitamin alamıyor musunuz acaba?
Ben o yaştayken sadece 3-4 yaş büyük biri "çıkma teklifi" etmişti de "ay sapık bu galiba. Kocaman üniversite öğrencisiyle ne işim olur" diye düşünüp reddetmiştim.
Üstelik internet böyle yaygın değildi, totomuzdan haberimiz yoktu.
Şimdi her bilgiye rahatlıkla ulaşıyorsunuz, böyle cahil kalmayı nasıl başarıyorsunuz?

24 yaşındaki bir "herif"in 16 yaşındaki kızla ne işi olur? Ne konuşuyorsunuz mesela?
Ayrıca nasıl tanıştınız? Uzak mesafe ilişkisi ve 16 yaş söz konusuysa çok çok büyük ihtimalle internetten tanıştınız.
Neyini tanıdın da sevdin acaba?

Yarın bir gün "konuşmalarımızı ailene yollarım" deyip olmadık şeyler isterse ne yapacaksın? O tehditlerin sonu gelmez sonra.
Büyük yanlış yapıyorsun. Bu kadar kişi boşuna uyarmıyor.

Ben 16 yasında

ben 16 yaşındayken o zamanlar "saç ütüleme " diye bir şey vardı düzleştiriciler falan yok tabi.annem izin vermedi diye emre aydın dinleyip ağlardım dfnjnfejnf dertlerimin level buydu, bi de dershane okul ev üçgenim vardı.

tam olarak sevgili oldugumuz söylenemez ben seviyordum dügün de tanıştık o uzak durdu bende buraya konu açmak istedim

Ya ne guzel yıllardı

O bana oldukça mesafeli duruyor ben de ihtimal vermiyordum size sormak istedim
Burda senin yaptıklarının kat kat fazlasını yapan insanlar var. O yaşta bir adam sana bakıyorsa, ilgileniyorsa üye açık acik yazmış. Bu pedofilidir. Aç bak pedofili nedir ne yapar. Yoksa adam sana tecavüz eder atar dereye, biz de muge anlida izler tüh yazık olmuş deriz. Burda insanlar sana yapma diyorsa bir bildikleri gördükleri var. Teşekkür etmen gerekiyor yorum yapanlara. Banane ya ölsun, tecavüz edilsin, kafasını koparsinlar banane dememiş yapma etme demiş.

O bana oldukça mesafeli duruyor ben de ihtimal vermiyordum size sormak istedim
senınle konusması bıle dogru degıl sen yazsanda benı bır daha rahatsız etmezsen sevınırım deyıp engellemelı senı
kendı basını yakacak ordan zaten normal bırı olmadıgı kesın
sende pek normal davranmıyorsun kusura bakma.
bu kadar ınsan çen çen konusmuyor bırseyler soyluyoruz senın ıyılıgın ıcın
hayatda hıc bır zaman bızımkı farklı o oyle bırı degıl benı cok sevıyor asla yapmaz deme !
bastan sona yaptıgın yanlıs , yanlıs yaptıgını kavrayamıyorsan kendıne sunu sor, yasadıgım seyı anneme anlatsam ne tepkı verır de...
yanlıs bırsey yoksa aılen bırsey demez degıl mı bak hepımız kac yasımıza geldık okullar bıttı coluk cocuga karıstık netıcede bırseyı bılıyoruzda soyluyoruz hepımız 16 yasadık 24 yasadık nedır ne degıldır anlarız bulmussun burda sorabılecegın bırılerı bundan faydalan bızım zamanımızda boyle platformlar akıl danısabılecegımız herseyı anlatabılecegımız seylerde yoktu . sanslısın aslında hatandan dön hemen
adama bırsey demek zorunda degılsın aılem ogrendı gorusmek ıstemıyorum eger benı ararsan sıkayet edeceklermıs desen tozunu bıle goremezsın zaten kosa kosa kacar . sende arama onu sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…