kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum... benim 2 senedir süren bir ilişkim var. küçük bir ilçede okudum ben üniversiteyi çocuk da oralı bir çocuk. benden 6 yaş büyük. beni bulduğu zaman hiç kimse onla olmamı istemedi okuduğum yerde, çapkınlığıyla duyulmuş iyi halli, bulunduğu yerde popüler bir adam düşünün. öyle ısrar etti ki bir zaman sonra deneyelim dedim. sonra biz birimize aşık olduk, bana benle yaşlanmak istediğini, bir ömür benle geçirmek istediğini söylerdi. ama sonra işler değişti ve "biz seninle yapamayız" "sen burda yaşayamassın bende burayı bırakıp gelemem" dedi,(işi dolayısıyle) ve ayrıldık. çünkü ben biraz fazla dikkat çeken bir kızım, dik kafalıyım. ve o çok kıskanç bi adam bana görede çirkin sayılır. sonra hep görüştük hiç kopamadık, tatile fln gittik yazın. ve hatta dün onun yanından geldim diplomamı almaya gittim ama arayı soğutmayım kendimi unutturmayımdı amaç aslında. sevgiliyiz ama birlikte değiliz olarak biliyor insanlar... okulum haziranda bitti ve ben 40 günde bir gidiyorum oraya bir bahane bulup. ben entel bi kızım ve onunla hiç uyuşmuyoruz, aile kültürlerimizde farklı ama ben genede onunla olmak istiyorum önüme çıkıcak daha niceleri düşünmeden. birlikteyken gözlerimizin içi parlıyor, arkadaşları hep senden sonra değişti dediler zamanında. şunu da ekliyim ikimizde biliyoruz ki benden daha iyisini asla bulamaz kendisi de bunu hep söyler. sorun şu ki benle evlenmicek, beni sevdiğini biliyorum bende onu seviyorum. ama bir gelecek planımız yok onun yüzünden çünkü konuyu açtırmıyor bile. ocak sonu gelicem yanına diyor. peki bu nereye kadar böyle gidicek? onun keyifini mi beklicem ben, başka birine aşık olmasını mı? ne yapmalıyım nolur bana bi akıl verin... :sm_confused::çok üzgünüm:
bu başlığı kaybettiğim için diğer başlığıda açmak zorunda kaldım. sorry.
bu başlığı kaybettiğim için diğer başlığıda açmak zorunda kaldım. sorry.
Son düzenleme: