• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seviyorum ama...

ruhsal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
70
0
86
İzmir
kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum... benim 2 senedir süren bir ilişkim var. küçük bir ilçede okudum ben üniversiteyi çocuk da oralı bir çocuk. benden 6 yaş büyük. beni bulduğu zaman hiç kimse onla olmamı istemedi okuduğum yerde, çapkınlığıyla duyulmuş iyi halli, bulunduğu yerde popüler bir adam düşünün. öyle ısrar etti ki bir zaman sonra deneyelim dedim. sonra biz birimize aşık olduk, bana benle yaşlanmak istediğini, bir ömür benle geçirmek istediğini söylerdi. ama sonra işler değişti ve "biz seninle yapamayız" "sen burda yaşayamassın bende burayı bırakıp gelemem" dedi,(işi dolayısıyle) ve ayrıldık. çünkü ben biraz fazla dikkat çeken bir kızım, dik kafalıyım. ve o çok kıskanç bi adam bana görede çirkin sayılır. sonra hep görüştük hiç kopamadık, tatile fln gittik yazın. ve hatta dün onun yanından geldim diplomamı almaya gittim ama arayı soğutmayım kendimi unutturmayımdı amaç aslında. sevgiliyiz ama birlikte değiliz olarak biliyor insanlar... okulum haziranda bitti ve ben 40 günde bir gidiyorum oraya bir bahane bulup. ben entel bi kızım ve onunla hiç uyuşmuyoruz, aile kültürlerimizde farklı ama ben genede onunla olmak istiyorum önüme çıkıcak daha niceleri düşünmeden. birlikteyken gözlerimizin içi parlıyor, arkadaşları hep senden sonra değişti dediler zamanında. şunu da ekliyim ikimizde biliyoruz ki benden daha iyisini asla bulamaz kendisi de bunu hep söyler. sorun şu ki benle evlenmicek, beni sevdiğini biliyorum bende onu seviyorum. ama bir gelecek planımız yok onun yüzünden çünkü konuyu açtırmıyor bile. ocak sonu gelicem yanına diyor. peki bu nereye kadar böyle gidicek? onun keyifini mi beklicem ben, başka birine aşık olmasını mı? ne yapmalıyım nolur bana bi akıl verin... :sm_confused::çok üzgünüm:

bu başlığı kaybettiğim için diğer başlığıda açmak zorunda kaldım. sorry.

Son düzenleme:
Adam kartlarini acik oynamis..
Anladigim kadarisiyla seninle ilgili gelecege dair bi hayali ya da plani yok.
Ani yasiyor sadece.
Ilerde düsünceleri degisir mi bilemeyiz tabii.
Ona uyup uymamak sana kalmis birsey..
Iyi düsün,karar ver derim.

kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum... benim 2 senedir süren bir ilişkim var. küçük bir ilçede okudum ben üniversiteyi çocuk da oralı bir çocuk. benden 6 yaş büyük. beni bulduğu zaman hiç kimse onla olmamı istemedi okuduğum yerde, çapkınlığıyla duyulmuş iyi halli, bulunduğu yerde popüler bir adam düşünün. öyle ısrar etti ki bir zaman sonra deneyelim dedim. sonra biz birimize aşık olduk, bana benle yaşlanmak istediğini, bir ömür benle geçirmek istediğini söylerdi. ama sonra işler değişti ve "biz seninle yapamayız" "sen burda yaşayamassın bende burayı bırakıp gelemem" dedi,(işi dolayısıyle) ve ayrıldık. çünkü ben biraz fazla dikkat çeken bir kızım, dik kafalıyım. ve o çok kıskanç bi adam bana görede çirkin sayılır. sonra hep görüştük hiç kopamadık, tatile fln gittik yazın. ve hatta dün onun yanından geldim diplomamı almaya gittim ama arayı soğutmayım kendimi unutturmayımdı amaç aslında. sevgiliyiz ama birlikte değiliz olarak biliyor insanlar... okulum haziranda bitti ve ben 40 günde bir gidiyorum oraya bir bahane bulup. ben entel bi kızım ve onunla hiç uyuşmuyoruz, aile kültürlerimizde farklı ama ben genede onunla olmak istiyorum önüme çıkıcak daha niceleri düşünmeden. birlikteyken gözlerimizin içi parlıyor, arkadaşları hep senden sonra değişti dediler zamanında. şunu da ekliyim ikimizde biliyoruz ki benden daha iyisini asla bulamaz kendisi de bunu hep söyler. sorun şu ki benle evlenmicek, beni sevdiğini biliyorum bende onu seviyorum. ama bir gelecek planımız yok onun yüzünden çünkü konuyu açtırmıyor bile. ocak sonu gelicem yanına diyor. peki bu nereye kadar böyle gidicek? onun keyifini mi beklicem ben, başka birine aşık olmasını mı? ne yapmalıyım nolur bana bi akıl verin... :sm_confused::çok üzgünüm:

hem hiç uymuyorsunuz hemde senden iyisini bulamaz hı

seni kandırıyorlar.. sen gençsin deli dolusun o adam kim blir senin gibi kaç kızla olmuştur... o heyecan arıyor ve o heyecanı sende yaşıyordur ama bunun daha ötesi olmaz

onun için en iyisi sensin diye birşey asla yok anlattığına göre... onunla uyum yok, ailesi ile uyumun yok... ona uyan ve ailesi ile uyabilecek bir gelin adayı her zaman senden öndedir..

yarın öbür gün ben evleniyorum derse şaşma

ortada kalan sen olacaksın:bbo:

erkekler neden mutlu oldukları kadınlarla yaşamayı seçmezler... hayat nedir? hep iş, hep para, hep sıkıcı, hep "höt" dediğinde dizini kırıp oturan, kafası önde yürüyen, aldatılınca, geç gelinince, sarhoşluğuna durmadan göz yumucak kadın mı hayat?

bitmesı gereken bir ilişkıyı uzatmanın alemi yok:olmaz:

canım benım uzuldum ama sunu sölım adam hakkaten acık oynamıs yukarda bı arkds da demıs aynını.aılesı ıle uyusmuor ve dıkkat cekıcı bır bayanım dıosun.yanı gencsın guzelsın sexapalıten ? yuksek.. erkkler böle kızlarla evlenmez baslarına ıs almak ıstemez.yanı yanls anlama ıs dedıgım erkkler yanlarında eslerı gezerken baska bı erkk ona baksın ıstemez kı sana bakan hep olacak o adam kafayı yer.bıtır demek hıc kolay degıl bıtırmek hele hıc kolay degıl ama zararın neresınden dönersen kar. bak okulunu bıtırmıssın gtmezsen oraya onu görmıceksın bdaha.bununla avunabılırsın. unv bıtrmıssın ıse grceksın belkı ıs yerınde senın degerını kıymetını daha cok bılen bırı cıkacak.

bılıorum hatta emınım bız ne dersek dıelım ''evet o haklı buda haklı aa bak ne guzel sölemıs ben nıe kopamıom kopum '' dıosun ama yuregın de cız edıor ayrılmak yemıyo derler ya öle ıste..

satır aralarında ilişkinin sonucunu zaten belirtmişsin. Ünv yeni bitirmişsin. önünde uzun ve güzel bir hayat var. bence buna odaklan. sana değer verse zaten bu şekilde konuşmazdı. Bence her fırsatta onun karşısına çıkmak yerine uzak kalmayı dene . daha objektif karar verirsin.

sen onunla evlensenirsen mutlu olacağına hiç inanmıyorum.
üniversitede genç kızlarımız yalnızdır.kendilerine sahip çıkılsın diye külhanbeyi tiplerle arkadaşlık kurarlar.
sana cazip gelen onun seni sahiplenmesi.sevdiğine inanamadım açıkcası yazdıklarından.

davul bile dengi dengine güzelim.

benim üniversitede entel bir arkadaşım vardı.başörtülü bir kıza aşık oldu.evlendi ama uyuşmadılar.

ya sen onun yoluna gireceksin,ya da o senin bu çok zor.

bence yol yakınken seninle vakit geçirmesine izin verme.
kafana göre birini bul.

Güzelim senin gibi bir kizla bu adam evlenmek istemiyorsa, tüh onun sifatina....:mymeka:

Yahu anla iste, gönlünü eglendiriyor sadece....madem senin gibisini bulamayacandan emin neden hala evliligin konusunu bile actirmiyor?

Lüften bu kadar saf olma canim, degerli zamanini bu erkek müsfettesinle harcama, kismetini kapatma bosuna.

canim seninle ileriyei düsünmeyen ve bunu acik acik söyleyen bir insanlar daha hala neden birliktesin... ilerde üzülen o degil, sen olacaksin! birde yanina kacamak yapiyorum gidiyorum arada diyorsun! e atesle barutta bir arada durmaz güzelim , olmaz deme seytan öyle bi kanina girer ki! Al basina iste belayi! bence biran önce birak!

Güzelim senin gibi bir kizla bu adam evlenmek istemiyorsa, tüh onun sifatina....:mymeka:

Yahu anla iste, gönlünü eglendiriyor sadece....madem senin gibisini bulamayacandan emin neden hala evliligin konusunu bile actirmiyor?

Lüften bu kadar saf olma canim, degerli zamanini bu erkek müsfettesinle harcama, kismetini kapatma bosuna.

çok haklısın buyrunnnnnnnnn
benim girip çıkmadığım düşünce kalmadı zaten, aslında zaten bir kere onu red etsem işler değişir. bir ihtimal.
benim salaklığım başka bir şey değil ya off.

Back
X