mrb kizlar...belkide bi arkadasimiz buna benzer bi konu daha once acmistir...ben size bisey sormak istiyorum iliskinizde ara sira bole bi " beni eskisi gibi sevmiyor" " benle esksi kdr zmn gecirmiyor" vs buna benzer dusunceler giriyor mu kafaniza:) benim mesela o tarz dusuncelerle dolu kafam bu aralar
cok mu egoistim acaba surekli benle olmasini istiyorum diye...calisan biri zaten her aksamda konusuruz vs zaman ayiriyor... off ama ne bileyim sanki eskisi gibi degil artk ben mi uyduruyorum bilmiyorum...bi sure konusmayalayim ayri duralim diyesim geliyor...dun mesela arkadaslariyla mac oynadilar ordan kutlamaya falan aksam gorustuk azzck yorgun oldugundan...bugunde aradim onu oglen gibi uyuyor gec saatlere kdr diye...disari cikcakmis arkadasiyla buluscakmis...hic kalkinca aklina ben gelmiyorum ama benim aklima o geliyor...off ne bileyim ben mi kavga edicek bisey ariyorum cok mu abartiyorum bilemedim bu aralar ona gicik oluyorum zaten aliniyorum o sakasina bi soz solese bile...siz bir erkegin size bagli oldugnu sizi sevdigini nasl anlarsinz?daha once bunlari dusunmuyordum ama son gunler bi sinir oluyorum ona
cok seviyorum korkuyorum kaybetmeye ama yinede ona uyuz oluyorum hatta bazen guya saka niyetine laf skuyom ona sonra kusuyor tabi konusmuyorz sonra pisman oluyorum...barisiyoruz cok sukur ole uzun uzun kuskunlukler olmuyor..off bole iste anlicaniz cnm skkin? sizce bi ara verelim mi? aslinda bunu teklif etmeyede korkuyorum bidaha eskisi gibi olamicaz diye araya mesafe girerse birbrimnizden sogariz diye ?
napim sizce?

Son düzenleme: