- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Takıntıya dönüştürme sakın bu çocuğu. Bir arkadaş öyle yapmıştı da... sonunda bir sayfa küfür yazmış çocuğa ,istanbulun köprüleri, binaları gibi mimari imgeleri kullanarak yaratıcılıkta sınırları zorlamıştı...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takıntıya dönüştürme sakın bu çocuğu. Bir arkadaş öyle yapmıştı da... sonunda bir sayfa küfür yazmış çocuğa ,istanbulun köprüleri, binaları gibi mimari imgeleri kullanarak yaratıcılıkta sınırları zorlamıştı...![]()
Bunların hepsi aşktanTakıntıya dönüştürme sakın bu çocuğu. Bir arkadaş öyle yapmıştı da... sonunda bir sayfa küfür yazmış çocuğa ,istanbulun köprüleri, binaları gibi mimari imgeleri kullanarak yaratıcılıkta sınırları zorlamıştı...![]()
Çocuk bizim kızla bir kere görüşmüş. Kız da kafayı takmış. Hatta bana dahi şunu yazayım bak şunu gönderdim diye taciz üstüne tacizde bulunurdu. Yazdıklarını bize de atardıBunların hepsi aşktan![]()
Hahahahahhah kız ilahi ofiste sesli güldüm millet deli sanacakÇocuk bizim kızla bir kere görüşmüş. Kız da kafayı takmış. Hatta bana dahi şunu yazayım bak şunu gönderdim diye taciz üstüne tacizde bulunurdu. Yazdıklarını bize de atardıDilimizde tüy bitmişti yazma artık diye. Çocuk da önceleri düzgün cevaplar veriyordu sonra üslup sertleşmekle kalmadı, fena... hala aklıma gelir gülerim o köprüler,binalar, binaların paratonerleri... böylece takıntısını yenmişti ama
![]()
Kız Almanya'da yaşıyor ve Türkçesi de çok bozuk küfürlerin bir çoğu da Almanca yahut yanlış yazılmış. Mesela cümle içinde yüz kere senin diyor hahahaha ...Hahahahahhah kız ilahi ofiste sesli güldüm millet deli sanacak
Allah akıl fikir versin yaaa![]()
Acıdım cocugaaKız Almanya'da yaşıyor ve Türkçesi de çok bozuk küfürlerin bir çoğu da Almanca yahut yanlış yazılmış. Mesela cümle içinde yüz kere senin diyor hahahaha ...Çocuk hesaplarının hepsini silmişti ...