- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi kadersizsanssz
-
Adam çok iyi.. dayak alkol hiçbr kötülüğü görlmedi ağzndN küfr bile duymadlk iş ev arası mekik dokuyan bir tipeşi kötü davrandığı için falan mı sevemedi yoksa adam iyi olduğu halde mi
Yahu yaşın 23 yavrum kendine gel.... Bu dönemler gelir geçer senin bir uğraşın yok mu?yani nickim ruh halimi yansıtıyor haklısınız iç kararttığı konusunda da
sevgi olsa bile bir süre sonra biter zaten çevremde de birbirini çok fazla seven evli birini görmedim eninde sonunda sevgi biticek zaten diyorumEvlilik sevmeden katlanılacak bir olay değil bence.
Sevmediğin insan için fedakarlık yapmazsın, alttan almazsın, tahammül etmezsin.
Genelde böyle evliliklerde adamlar köprüyü geçene kadar sorun çıkarmıyor, evlenince ayarları bozuluyor.
Evlenmiş olmak için evlenmeyin.
Pişman olursunuz.
yok maalesef yeni mezun oldum işim de yokYahu yaşın 23 yavrum kendine gel.... Bu dönemler gelir geçer senin bir uğraşın yok mu?
yapacak bir şeyim yok benim sevdiğim beni sevmiyorböyle yapınca karşınızdakine de haksızlık etmiş olursunuz bence. her insan sevildiği, değer gördüğü biriyle evlenmeyi ister. aksi durumda karşılıklı eziyet olur
Üzgünüm ama bu kafayla devam edersen çooook pişman olursun. Kafanı duvarlara vurursun ben ne yaptım diye. Bir başkasını sevemeyeceğini düşünüyorsun ama yok öyle bir şey. Karşına kimler kimler çıkacak, yine sevip sevileceksin. İşe gir ilk önce, kendi ayakların üzerinde durmayı öğren. Ne bu acele? Evlilik bu, evcilik değil. Sevgi yoksa asla tahammül edemezsin. O evliliği sürdüremezsin.yok maalesef yeni mezun oldum işim de yok
Fazla arabesk takılıyorsunyapacak bir şeyim yok benim sevdiğim beni sevmiyor
yani nefret etmeyeceğim sonuçta zamanla belki olabilir bir duygum dedim. sevmeden evlenenler varsa fikir almak istemiştim aslındaBana doğru gelmedi sevmeden evlenmek.
Afedersiniz ayni yatağa gireceksiniz sonuçta.
İçiniz atmadan ona bir şeyler hissetmeden nasil olacak?
Çok yanlış düşünüyorsun.Sevmeden bir insanla aynı evde yaşamak ,hayattaki zorluklara göğüs germek çok güç .Sevmeden evlilik yapmaya seni sevk eden ne ?sevmeden evlenmek hakkında ne düşünüyorsunuz ileride sevilebilir mi ya da alışılır mı ? o şekilde evlenip mutlu olan var mı ? birine karşı duygum olmadan evlensem bile ileride çocuğum olur bir şekilde alışırım diyorum yanlış mı düşünüyorum
Nefret ilk görüşmede hissedilebilecek bir duygu değildir bence. Bir insandan nefret etmek için yaşanmışlık lazım. Ondan zarar görmek, maddi/manevi canının yanması lazım.Bir psikologtan dinlemistim ilk gorusmede nefret etmemek önemli eğer hiçbir duygu hissetniyorsan anlasabilir ve sevebilir mis insan. En önemlisi nefret etmemek yani bence çok mantıklı. Ayrıca ilk bakışta ki aşkmi önemlidir yoksa son bakışta olan mi buda tartışılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?