sevmeden evlenmek

İnsan çok severek evlendiğiyle bile bazen anlaşamıyor gıcık oluyor bazen göresi bazen görmeyesi geliyor
Eskiden pek seçme durumu yokmuş aileler uygun görürmüş vs
Ama şimdi seçenek esnekken neden böylesine kendini şartlandırıyorsun üstelik bu yaşta
Sevmeden evlenerek karşındakine haksızlık kendine de kötülük yapmış olursun

Evlilik sevmeden katlanılacak bir olay değil bence.
Sevmediğin insan için fedakarlık yapmazsın, alttan almazsın, tahammül etmezsin.
Genelde böyle evliliklerde adamlar köprüyü geçene kadar sorun çıkarmıyor, evlenince ayarları bozuluyor.
Evlenmiş olmak için evlenmeyin.
Pişman olursunuz.

Kesinlikle hayır yapmayın öyle birşey .Sevgi esastır .evlilkte .Ama konuşabiliyor musunuz .Aynı şeylere gulebiliyor musunuz ? zevkler uyuşuyor mu .Bunlar olunca evlilik güzel oluyor .Yoksa sevdim ama farkliysak o da olmuyor .

Aklınızdaki kişi olmuyacak diye sevmediğiniz biriyle evlenmek mecburiyetinde değilsiniz. Insan sadece bir kere aşık olacak diye bir şey yok. İnsanlar birden çok kez de aşık olabilirler ,sevebilirler. Yaşınız çok genç. Her şey geçmiş hayatınız bitmiş gibi davranmayın kendinize

sevgi olsa bile bir süre sonra biter zaten çevremde de birbirini çok fazla seven evli birini görmedim eninde sonunda sevgi biticek zaten diyorum

böyle yapınca karşınızdakine de haksızlık etmiş olursunuz bence. her insan sevildiği, değer gördüğü biriyle evlenmeyi ister. aksi durumda karşılıklı eziyet olur

Gorur gormez körkütük aşık olunmaz belki ama bir his bir kıpirtı olur sonra vakit gecirdikce icin ısınır. illaki askindan ölmesen bile beğendığin yönleri olması lazım evleneceğin insanın.

Ben hicbir duygu hissetmediğim bir insanla yapamazdım. Bir kere kadın duygusal varlıktır duygu olmadan nasıl aynı yatağa gireceksin ki? onun sana sarılmasına nasıl tahammül edeceksin?

evlenmeden önce zaman verilebilir duygular olusması icin hissiyat olusursa ciddi adım atılır ama duygu his elektrik beğenme artik adına ne denirse olmada evlenmek benim icin ömur boyu mutsuzluk demektir.

yok maalesef yeni mezun oldum işim de yok
Üzgünüm ama bu kafayla devam edersen çooook pişman olursun. Kafanı duvarlara vurursun ben ne yaptım diye. Bir başkasını sevemeyeceğini düşünüyorsun ama yok öyle bir şey. Karşına kimler kimler çıkacak, yine sevip sevileceksin. İşe gir ilk önce, kendi ayakların üzerinde durmayı öğren. Ne bu acele? Evlilik bu, evcilik değil. Sevgi yoksa asla tahammül edemezsin. O evliliği sürdüremezsin.

Bana doğru gelmedi sevmeden evlenmek.
Afedersiniz ayni yatağa gireceksiniz sonuçta.
İçiniz atmadan ona bir şeyler hissetmeden nasil olacak?

Çok yanlış düşünüyorsun.Sevmeden bir insanla aynı evde yaşamak ,hayattaki zorluklara göğüs germek çok güç .Sevmeden evlilik yapmaya seni sevk eden ne ?

Nefret ilk görüşmede hissedilebilecek bir duygu değildir bence. Bir insandan nefret etmek için yaşanmışlık lazım. Ondan zarar görmek, maddi/manevi canının yanması lazım.
Bir psikolog nefret duygusu için anılar birikmesi gerektiğini bilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…