sevmeden evlenmek

Bence ben olsam, başta sevmediğimi sonra da sevmem, ama kuzenlerim eşleriyle evlenmek istemiyordu, amcam verdi hepsinde, şimdide nasıl sahipleniyorlar, kıskanmaktan öldürecekler, bazen kendi kendime diyorum istemeye geldiklerin de istemiyorlardı, şimdide nasıl seviyorlar.

Yas 24mus neden kendinizi zorluyorsunuz?

bu bana da mantıklı geldi zaten aşka da inanmıyorum da zamanla sevilebilir diyorum

sevmediğim biriyle zor olur ama zamanla alışabilirim belki de

Hemen evlenmek değil de öyle bı aday varsa bı kahve için derim gerçi kafelerde kapalı maksat bı arada bulunmak yürümek vsvs biraz zaman geçirin sevmek zaten zamanla olur bence ben öyle düşünüyorum benim eşim beni çok seviyordu baya da ısrarciydi bı kahve içerim ama ilerisi olmaz demiştim şimdi hem çok seviyorum hemde iyi ki evlenmisim diyorum ama şu var ki ben eşimle aynı koydeniz çocukluktan gelen sevgisi vardı bana karşı muhabbetim olmasa bile tanıyordum onu eğer biri varsa bı şans verin derim

İşinizi garantiye alın severek evlenin. Evlenip sonra sevemeyince aynı evin içinde köşe kapmaca oynarsınız. Sonradan seveceğinizin garantisi yok ve insan hayatı oyun değil. Acı çekmeye ne gerek var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…