- 24 Ocak 2021
- 417
- 600
- 23
- 28
- Konu Sahibi kadersizsanssz
-
Yas 24mus neden kendinizi zorluyorsunuz?sevmeden evlenmek hakkında ne düşünüyorsunuz ileride sevilebilir mi ya da alışılır mı ? o şekilde evlenip mutlu olan var mı ? birine karşı duygum olmadan evlensem bile ileride çocuğum olur bir şekilde alışırım diyorum yanlış mı düşünüyorum
bu bana da mantıklı geldi zaten aşka da inanmıyorum da zamanla sevilebilir diyorumBir psikologtan dinlemistim ilk gorusmede nefret etmemek önemli eğer hiçbir duygu hissetniyorsan anlasabilir ve sevebilir mis insan. En önemlisi nefret etmemek yani bence çok mantıklı. Ayrıca ilk bakışta ki aşkmi önemlidir yoksa son bakışta olan mi buda tartışılıyor.
zaten şuan öyle bir durum yok ama ilerisi için sordum birini sevebileceğimi pek düşünmüyorum o yüzdenEvlenmek zorunda mısınız?
zaten şuan öyle bir aday yok ama sormak istedim. doğum tarihim yanlış 23 yaşındayımYas 24mus neden kendinizi zorluyorsunuz?
20 yasımda evlendım yas 26 boşandım keşke daha önce boşansaydım sevgi başta da olsa bir süre sonra bitiyor yani eger yeşilçam da ki kadar gercek saf bir aşkla başlamadıysanız. Zorlama sevgi de ı ıh olmaz kuzum
sevmediğim biriyle zor olur ama zamanla alışabilirim belki deEvlilikte insanın başına her şey gelebilir yeri gelir parasız kalırsınız yeri gelir çocuksuz, belki evleneceğiniz adamın ailesi sorunlulardır ve size kötü davranacaklardır. Sevmediğiniz bi insanla bu sıkıntılara göğüs gerebilir misiniz ? Bence soru bu.
Hemen evlenmek değil de öyle bı aday varsa bı kahve için derim gerçi kafelerde kapalısevmeden evlenmek hakkında ne düşünüyorsunuz ileride sevilebilir mi ya da alışılır mı ? o şekilde evlenip mutlu olan var mı ? birine karşı duygum olmadan evlensem bile ileride çocuğum olur bir şekilde alışırım diyorum yanlış mı düşünüyorum
İşinizi garantiye alın severek evlenin. Evlenip sonra sevemeyince aynı evin içinde köşe kapmaca oynarsınız. Sonradan seveceğinizin garantisi yok ve insan hayatı oyun değil. Acı çekmeye ne gerek var?sevmeden evlenmek hakkında ne düşünüyorsunuz ileride sevilebilir mi ya da alışılır mı ? o şekilde evlenip mutlu olan var mı ? birine karşı duygum olmadan evlensem bile ileride çocuğum olur bir şekilde alışırım diyorum yanlış mı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?