- 24 Ocak 2021
- 417
- 600
- 23
- 28
- Konu Sahibi kadersizsanssz
-
biri var evet ama pek etkilenmedim konuşuyorum alışmaya çalışıyorum hayatıma bakabilmek içinHemen evlenmek değil de öyle bı aday varsa bı kahve için derim gerçi kafelerde kapalımaksat bı arada bulunmak yürümek vsvs biraz zaman geçirin sevmek zaten zamanla olur bence ben öyle düşünüyorum benim eşim beni çok seviyordu baya da ısrarciydi bı kahve içerim ama ilerisi olmaz demiştim şimdi hem çok seviyorum hemde iyi ki evlenmisim diyorum ama şu var ki ben eşimle aynı koydeniz çocukluktan gelen sevgisi vardı bana karşı muhabbetim olmasa bile tanıyordum onu eğer biri varsa bı şans verin derim
Niyesevmeden evlenmek hakkında ne düşünüyorsunuz ileride sevilebilir mi ya da alışılır mı ? o şekilde evlenip mutlu olan var mı ? birine karşı duygum olmadan evlensem bile ileride çocuğum olur bir şekilde alışırım diyorum yanlış mı düşünüyorum
Sizin tercihiniz tabi. Ben evlilikte bekledik beklenmedik herşey olduğunu ve sevdiğin insanın bir çok yanlışını bile anlayışla karşıladığını ve sevmediğin insanın her hareketinin bile batabileceğini düşünmeni isterim bu hep böyledir nedense. Birde evleneceğin adamın sana karşı tutumu da önemli o seviyor mu.?sevmeden evlenmek hakkında ne düşünüyorsunuz ileride sevilebilir mi ya da alışılır mı ? o şekilde evlenip mutlu olan var mı ? birine karşı duygum olmadan evlensem bile ileride çocuğum olur bir şekilde alışırım diyorum yanlış mı düşünüyorum
zorla evlendirilmiyorum ama aklımda başkası var onunla da olmayacağı için mecbur başkası olacak sevmesem de zamanla sever miyim onu düşünüyorum şuan konuştuğum biri var daCanım sen zorla falan mı evlendiriliyorsun anlamadım ki
Evlilik severken zorluyor beni, bir de sevmesem 2 günde anneee diye yollara düşerdim sanırımsevmeden evlenmek hakkında ne düşünüyorsunuz ileride sevilebilir mi ya da alışılır mı ? o şekilde evlenip mutlu olan var mı ? birine karşı duygum olmadan evlensem bile ileride çocuğum olur bir şekilde alışırım diyorum yanlış mı düşünüyorum
Evli sanırım aklındaki eger öyleyse sil onu aklından bence. Biraz bekle şuan görüştüğüm kişi ile vakit geçir belki zamanla hoşlanırsın. Ama yasın genc neden acele ediyosun acele edenlerden biriyim bende sana bunları soyluyorumzorla evlendirilmiyorum ama aklımda başkası var onunla da olmayacağı için mecbur başkası olacak sevmesem de zamanla sever miyim onu düşünüyorum şuan konuştuğum biri var da
Ne zamandır konuşuyorsun kimdir nedir nasıl tanıştınız ki illa onunla olacak diye bişey yok ki kaç yaşındasın mesela niye obiri var evet ama pek etkilenmedim konuşuyorum alışmaya çalışıyorum hayatıma bakabilmek için
konuştuğum biri var daha yeni zaten evlilik aşamasında değilim şuan genel olarak sordum zengin değilNiye
Çok mu zengin?
evli değil o kişi ama olmayacak onunla o kesin. yaşım geçecek gibi hissediyorum hiç sevilmeden yaşlanırım gibi geliyorEvli sanırım aklındaki eger öyleyse sil onu aklından bence. Biraz bekle şuan görüştüğüm kişi ile vakit geçir belki zamanla hoşlanırsın. Ama yasın genc neden acele ediyosun acele edenlerden biriyim bende sana bunları soyluyorum
6 ay oldu tabii tam tanıyamam bu kadar kısa sürede de yani iyi birine benziyor eğer devam ederse evlenebilirim o da isterse diye düşünüyorum. yaşım 23Ne zamandır konuşuyorsun kimdir nedir nasıl tanıştınız ki illa onunla olacak diye bişey yok ki kaç yaşındasın mesela niye o
Sevmeden yapılan evlilik inanmadan yapılan ibadete benzer.sevmeden evlenmek hakkında ne düşünüyorsunuz ileride sevilebilir mi ya da alışılır mı ? o şekilde evlenip mutlu olan var mı ? birine karşı duygum olmadan evlensem bile ileride çocuğum olur bir şekilde alışırım diyorum yanlış mı düşünüyorum
Niye
Çok mu zengin?
Ahhh be canım yaşın küçük acele etme pişman olacağın bı evlilik yapma derim biraz daha tanımaya çalış olmazsa yol ver gitsin6 ay oldu tabii tam tanıyamam bu kadar kısa sürede de yani iyi birine benziyor eğer devam ederse evlenebilirim o da isterse diye düşünüyorum. yaşım 23
İlk görüşmede iğrenirsen direkt elekonuştuğum biri var daha yeni zaten evlilik aşamasında değilim şuan genel olarak sordum zengin değil
bir kere görüştüm iğrenme ıolmadı da tam ısınamadımİlk görüşmede iğrenirsen direkt ele
İğrenmedin ama nötr bir daha görüş.
İkincide iğrendin ele
Hala nötr 3. Kez görüş
3 te artık netleşir. Hoşlanma ihtimali car mı yok mu.
Zaten olmayacak adam 3. De mideni bulandırır ya da 3. De artık hoşlanabilirim moduna girersin.
Bence
yani nickim ruh halimi yansıtıyor haklısınız iç kararttığı konusunda daNickiniz bile iç karartmis evlenmeyin yahu! Karşınızdaki insanı da bitirsiniz
eşi kötü davrandığı için falan mı sevemedi yoksa adam iyi olduğu halde miÇok yakın tanıdığm var Şuan 55 yaşında 35 yasnda anne olablmk içn evlenmş mantğyla hareket ederek ömrüm pişmanlkla geçti der halaaaaa halaaaa nefrt edyo gram sevmedi sevemedi vazgeçin bu fikrden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?