Sevmedigim bir insanla evlilik

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Merhabalar 24 yaşındayımm hayatımda bi kere çok sevdim daha da kimseyi sevemedim sevdiğim kişi evlendi gitti ben yıkılmamla kaldım. Psikolojik rahatsizligim nuksetti ilaç kullandım kullanıyorum ve çocuklara asla tahammulum yok ve çocuk istemyorum bu konuda netim. Benim derdim şu beni seven biri var her türlü beni çeken alttan alan üzerime titreyen üstelik cocukta istemyo tam olarak benim istediğim biri mantiken ama zerre sevmiyorum evlensen beni bunaltmaz mutlu eder ama bendeki duygusal boşluk nolur onu bilmiyorum. Bi yandan olmaz diyorum sevdiğim insanla evleniyim diyorum ama ya zehir ederse bana hayatı ya alttan almazsa sorun cikarirsa çocuk isterse diye düşünüyorum özelliklede cocuk konusunda hasassim sevdiğim insanin çocuk istememe olasılığı düşük ama sevmediğim insan çocuk istemyo yani benim isteklerime uygun ama sevgi yok sizce napmaliym tecrubelerinize ihtyacm var

Merhabalar 24 yaşındayımm hayatımda bi kere çok sevdim daha da kimseyi sevemedim sevdiğim kişi evlendi gitti ben yıkılmamla kaldım. Psikolojik rahatsizligim nuksetti ilaç kullandım kullanıyorum ve çocuklara asla tahammulum yok ve çocuk istemyorum bu konuda netim. Benim derdim şu beni seven biri var her türlü beni çeken alttan alan üzerime titreyen üstelik cocukta istemyo tam olarak benim istediğim biri mantiken ama zerre sevmiyorum evlensen beni bunaltmaz mutlu eder ama bendeki duygusal boşluk nolur onu bilmiyorum. Bi yandan olmaz diyorum sevdiğim insanla evleniyim diyorum ama ya zehir ederse bana hayatı ya alttan almazsa sorun cikarirsa çocuk isterse diye düşünüyorum özelliklede cocuk konusunda hasassim sevdiğim insanin çocuk istememe olasılığı düşük ama sevmediğim insan çocuk istemyo yani benim isteklerime uygun ama sevgi yok sizce napmaliym tecrubelerinize ihtyacm var
Evlenme
Terapiye devam

Bir gun, iki gun degil ki bu. Bir omurden bahsediyoruz.... Saygi olmasi evlilik icin yetmez ki, sevgi olmazsa yurumez. Zamanla sevgi olmazsa bazi hareketleri batabilir insana. Bence birkez daha dusunun. Karsinizdakine de yazik etmeyin. Zananka severim umuduyla, olasilik hesabiyla evlilik olmaz.

Sevmediğin insanla evlenme .
Çok pişman olucaksın..

Çok mantıksız davranıyorsunuz yukarda da bi arkadaş yazmış hak veriyorum,terapiye devam..

24 yaş nedir ki evlenme henüz belliki hazır degilsin.psikolojinde iyi değil.önce bi tedavi falan gör kendi içinde mutlu bi insan olmayı öğren.zamanla fikirlerinin değişmeyecegini bilemezsin.belki şuan asla dediğin o çocugu bile çok isteyeceksin.ben seni hiç saglıklı hissedemedim.kendine zaman tanımalısın sevmediğin biriyle nasıl evleneceksin ki nasıl her gece onunla yatmaya tahammül edeceksin kolaymı sanıyosun

Back
X