Sevmedigim bir insanla evlilik

Öyle bi yazmışsın ki, sanki tek sevip ayrılan sensin. Bana çok saçma geliyor. Bidaha sevmicem. Çocuk istemiyorum. Peki bu adam seni çekmek zorunda mı? Sevmiyorsan evlenmiceksin.
Tedavi gör, kendine gel. Yeni bir ilişkiye başlar, istediğin gibi bir evlilik yaşarsın...

Daha 22 yasindasin, diyeceksin ki"siz ne anlarsınız benim sevdiğim evlendi gitti çok canım yandi" aynilarini biz de yaşadık, biz de öldük öldük dirildik. O yüzden öyle evleneyim diye acele etme yani, en fazla 2 seneye "anaa ben ne düşünüyormuşum hehehe" diye okuyacaksin bu yazdıklarını.

Evlenmek için evlenme abla tavsiyesidir naçizane.

Soyleyeceğim tek sey Allah sizin gibi bencillerden korusun, o sizi sevme hatasina dusen garibanida bir an once kurtarsin.
Kendi sevdigi alttan almazmışda ama seven alttan alıyormuşda... Konudan bastan asagi bencillik akiyor.
Aslinda o seni seven insanla evlen diye seni gazlamak lazim. Evlenki cok degil iki sene sonra hayatin nasil mahvoluyor gör. O seni seven insan hayatini nasil zindan ediyor gor. Mustehak sana.
Allah ıslah etsin.

Evlilik ciddi bi karar. Birbirini deliler gibi sevip ruh ikizimi buldum diyenler de anlasamayabiliyor ve boşanıyor. Evlenmiş olmak ıçin evlenilmez. Zaman her şeyin ilacı siz önce kendinizden emin olun sizin de fikirleriniz zamanla değişecektir 24 yas erken bi yas. Ne malum evlendikten sonra adamın değişmeyeceği???

Ilk once kendini toparlamali ve ondan sonra bunu dusunmelisin.Her seye evet diyen insandan da suphelenmek lazim bence.Orneklerini cevremde gordum evlendikten sonra degistiler.Kimi insan sevmeden evlenir ve bunu saglikli bir bicimde yurutur.Sen boyle biri misin kendini tani ona gore hareket et.

baba olmak istemesin
üzerime çok düşsün
ben onu sevmesem de o beni sevsin

gerçekten böyle bir erkek bulduysan başka yok ondan hemen nikahı bas

Önce tedavinizi tamamlayın,evlilik intihar olur ikiniz için de.

Sakin yapma.. zmn ver kendine.. onceki sevdigini unutursun zmnla yeniden seversin.. ama biriyle sirf seni seviyor diye beraber olmak?

Bence suanda sevdiginiz biri olsa bile kesinlikle evlenmeyin cunku evlendikten sonra cocuk gercekten onemli bir unsur erkek bu ne kadarda anlayıslı olursa olsun taş catlasın 2 3 sene sonra cocuk ister ufak ufak baslar sonra bunaltr sizi esiniz yapnazsa kayınvalideniz yapar sonra herkes sorar durur cocuk yok mu diye yani bu daha da bunalıma sokar sizi

Sevmedigin bi insanin herseyi gözune batar yeri geliyo aşik oldugun insani bile cekemiyosun ama göz yumuyosun herseyine.bi ömur gecmez sevmediginle iyi düsün.

Henuz 24 yasindasin illa evlenmek zorundamisin ki suan. Sevmedigin biri sanki karsina cikan son secenekmiste bir daha boyle mantigina uyacak biri cikmayacakmista evde kalacakmissin gibi mi dusunuyorsun. Yanlis anlama canim ama henuz evlenmek icin acele etcek yaşta degilsin. Hem sevdigin kisiyle degilsin hem cocuk dusunmuyorsun oyleyse suan evliligi hic dusunme derim. Hatta bence cocuk hic dusunmuyorsan evliligi de hic dusunme derim. Cunku cocuk olmazsa o evlilik bir sure sonra yavan olur sorunlarda cikabilir. Yani evlilik bnce cocuk sahibi oluncaksa daha guzel yoksa bence insan evlenmesede olur.

Evlilige hazir degilsiniz bence.. Ben psikolojisinden cikip biz psikolojisine girebilirseniz dogru insani bulabileceginize inaniyorum..

Böyle birisi vardı hayatımda.. aynı senin yazdıkların gibi çocuk konusu da dahil ama baktım iki ayın sonunda sevgi namına bir şey yok, ayrıldım..
Çünkü olmaz sevmeden sevgililik bile olmaz kaldı ki sen evlilikten bahsediyorsun.
Ya sevgili olarak takıl duygularından emin olana kadar ya da tamamen eminsen kesinlikle ayrıl.
24 yaşındasın daha ben de 25 .. Gayet genciz yani..

Neden acilen evlenmen gerek ve onunde sadece iki secenek var gibi davraniyorsun? Sevmediginle evlenme. Ilerde hem sevecegin hemde sana uygun birini bulursun elbet. Ama çocuk istemeyen erkek cok azdir heralde. Istemeyenlerden biri bende

İnsan sevdiğiyle evlenip pişman oluyor düşün
Sen bile bile lades yapma illa evlenmen şart mı belki seveceğin biri çıkacak karşına zaman ver kendine karşındakini de kendini de yakma

İlla evlenmek zorunda mısın? Acele etme bence hele bı kendinle ilgili sorunları çöz. Karşındaki tamam şuan seni seviyor ama evlenince senin ona karşılık vermemen veya ters davranmandan eninde sonunda bıkacaktır...

Evlenin, akşamları da pişpirik oynarsınız yatakta. Ziransan sevmediğiyle nasıl beraber olur, içiniz almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…