- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
Evlilik ciddi bi karar. Birbirini deliler gibi sevip ruh ikizimi buldum diyenler de anlasamayabiliyor ve boşanıyor. Evlenmiş olmak ıçin evlenilmez. Zaman her şeyin ilacı siz önce kendinizden emin olun sizin de fikirleriniz zamanla değişecektir 24 yas erken bi yas. Ne malum evlendikten sonra adamın değişmeyeceği???Merhabalar 24 yaşındayımm hayatımda bi kere çok sevdim daha da kimseyi sevemedim sevdiğim kişi evlendi gitti ben yıkılmamla kaldım. Psikolojik rahatsizligim nuksetti ilaç kullandım kullanıyorum ve çocuklara asla tahammulum yok ve çocuk istemyorum bu konuda netim. Benim derdim şu beni seven biri var her türlü beni çeken alttan alan üzerime titreyen üstelik cocukta istemyo tam olarak benim istediğim biri mantiken ama zerre sevmiyorum evlensen beni bunaltmaz mutlu eder ama bendeki duygusal boşluk nolur onu bilmiyorum. Bi yandan olmaz diyorum sevdiğim insanla evleniyim diyorum ama ya zehir ederse bana hayatı ya alttan almazsa sorun cikarirsa çocuk isterse diye düşünüyorum özelliklede cocuk konusunda hasassim sevdiğim insanin çocuk istememe olasılığı düşük ama sevmediğim insan çocuk istemyo yani benim isteklerime uygun ama sevgi yok sizce napmaliym tecrubelerinize ihtyacm var
Henuz 24 yasindasin illa evlenmek zorundamisin ki suan. Sevmedigin biri sanki karsina cikan son secenekmiste bir daha boyle mantigina uyacak biri cikmayacakmista evde kalacakmissin gibi mi dusunuyorsun. Yanlis anlama canim ama henuz evlenmek icin acele etcek yaşta degilsin. Hem sevdigin kisiyle degilsin hem cocuk dusunmuyorsun oyleyse suan evliligi hic dusunme derim. Hatta bence cocuk hic dusunmuyorsan evliligi de hic dusunme derim. Cunku cocuk olmazsa o evlilik bir sure sonra yavan olur sorunlarda cikabilir. Yani evlilik bnce cocuk sahibi oluncaksa daha guzel yoksa bence insan evlenmesede olur.Merhabalar 24 yaşındayımm hayatımda bi kere çok sevdim daha da kimseyi sevemedim sevdiğim kişi evlendi gitti ben yıkılmamla kaldım. Psikolojik rahatsizligim nuksetti ilaç kullandım kullanıyorum ve çocuklara asla tahammulum yok ve çocuk istemyorum bu konuda netim. Benim derdim şu beni seven biri var her türlü beni çeken alttan alan üzerime titreyen üstelik cocukta istemyo tam olarak benim istediğim biri mantiken ama zerre sevmiyorum evlensen beni bunaltmaz mutlu eder ama bendeki duygusal boşluk nolur onu bilmiyorum. Bi yandan olmaz diyorum sevdiğim insanla evleniyim diyorum ama ya zehir ederse bana hayatı ya alttan almazsa sorun cikarirsa çocuk isterse diye düşünüyorum özelliklede cocuk konusunda hasassim sevdiğim insanin çocuk istememe olasılığı düşük ama sevmediğim insan çocuk istemyo yani benim isteklerime uygun ama sevgi yok sizce napmaliym tecrubelerinize ihtyacm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?