- 10 Şubat 2016
- 47
- 26
- 8
- Konu Sahibi Derya3535denizzz
-
sen yazdiklarimdan bunu anladin san bişe diyememTipik kıskançlık olayları sinir olsun da şöyle olsun böyle olsun yahu insanları yaftalamak ne kadar kolay sizin içim size göre kadının kocanızda gözü var hayret valla. Kadın kimbilir kaç yaşında kızı evleniyor yani bakın abla diyorsunuz ki demek ki eşinden de baya büyük. Yok oynayayım mı yok nasıl giyineyim ne gerek var bunlara. Gidin düğüne görünün oturun gelin yani normal bir şekilde giyinin abartı giyinmeyim normal bir arkadaş gibi yani.
abla var, abla var.İşyerimizde çalışan abla görünümlü dedikodu kazanını bende hiç sevmem, selamını dahi almam.Ve evet onun da oğlu evlenecek, gitmeyeceğim.Sevmediğim bir insana şirin gözükmeye neden çalışayım?Kıskançlık söz konusu değil, sadece kadının olmayan iş ahlakını sevmiyorum, iş yerini kenar mahalleye çevirme çalışmalarından rahatsız oluyorum.Gitmeyeceğim.Pek tabi iş yeri olarak para toplanır evlenen çocuğa hediye alınırsa bende olurum o oluşumda, ama düğüne katılmam.
Valla canım. Bi sen anladın ya beni teşekkür ederim burda öyle uzun uzun yazmak istemedim ama insanlarda başka yere çekti konuyu
abla var, abla var.İşyerimizde çalışan abla görünümlü dedikodu kazanını bende hiç sevmem, selamını dahi almam.Ve evet onun da oğlu evlenecek, gitmeyeceğim.Sevmediğim bir insana şirin gözükmeye neden çalışayım?Kıskançlık söz konusu değil, sadece kadının olmayan iş ahlakını sevmiyorum, iş yerini kenar mahalleye çevirme çalışmalarından rahatsız oluyorum.Gitmeyeceğim.Pek tabi iş yeri olarak para toplanır evlenen çocuğa hediye alınırsa bende olurum o oluşumda, ama düğüne katılmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?