- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- Konu Sahibi Derya3535denizzz
-
Yok ben katılmam o düğüne. Karşımdaki çok kötü biri olsa da onun evladının düğününde huzurunu bozmaya çalışmaya hakkım yok (kaldı ki bizim ablanın bana birebir kötülüğü dokunduğu halde). He oğlunun durumlarla alakası yoktur, dediğim gibi hediye alınırsa bende yardımcı olurum yeni evlenen çift için, ama kalkıpta o düğüne katılmam, çocuğu tanımam anasını sevmem.Olması gereken de budur zaten. Kimse kimseyi sevmek çocuğunun düğününe gitmek zorunda değil. Ama konu sahibinin durumu çok farklı. Gidersem o düğünde kadını nasıl mutsuz ederim derdinde.
ben sizi anladım anlamasına da.O düğüne katılmayın bence.Ve o kadının sırf özel hayatıyla alakalıysa kaygılarınız, uğraşmayın ben gibi onu yok sayın görmezden gelin.Valla canım. Bi sen anladın ya beni teşekkür ederim burda öyle uzun uzun yazmak istemedim ama insanlarda başka yere çekti konuyu
Gitmeyin. Çok ciddiyim gitmeyin. Bu neyin kafası anlamıyorum. Kimsenin analığına laf edemezsiniz! Size ne! Ne halt ediyorsa ediyor size ne!! Kadının nefsi vardır zaafı vardır vs. Ama analığından size ne! Lafınızı bilin. Siz annemisiniz varmı çocuğunuz? Kişisel bir sebepten ötürü anneliğinize laf edilse kabul edermisiniz? Ayrıca be yapmam demeyin şeytan var nefs var.Şimdi esim desek gel dans edelim ben Trip yapsam sırf oraya gittim die esimle aram bozulcak yoksa mesele oynama değil ben oturmayı tercih ederim zaten ailesiyle hiç sıkıntım yok çünkü onların bi günahı yok anaları ana degil
Noluyor ayol?Sa na ne ya sen kimsin ayrıca anne olan bunu yaparmi sen ozaman zinaya karşı değilsin tebrik ederim seni nefismis Nefisse boşansin ne bok yiyo sa yesin çocuklarını eşi anlatan insandan insan olurmu bana benim tanıdığım insanları savunmayı ve inş bir gün öyle bi durumla karşı karşıya kalması n
Kadın bir yanlışın içinde olabilir. Onu tasvip eden yok zaten ama siz de şu gereksiz hiddetiniz, nahoş planlarınız, hoşgörüsüz ve nezaketsiz tutumunuzla benim nazarımda o kadından daha fazla toplumun huzurunu bozan insan sınıfındasınız.Sa na ne ya sen kimsin ayrıca anne olan bunu yaparmi sen ozaman zinaya karşı değilsin tebrik ederim seni nefismis Nefisse boşansin ne bok yiyo sa yesin çocuklarını eşi anlatan insandan insan olurmu bana benim tanıdığım insanları savunmayı ve inş bir gün öyle bi durumla karşı karşıya kalması n
Konunun içeriğini çok yazmadım kadını sevmeme durumum çok başka evli oldu halde başkasıyla ilişkisi var ve bunu herkeste biliyor gidip biyerlerdede kalıyorlar ve bu kadının kocasını çocuklarında tanıyorum ve kanım almıyor anlıyorsunuz kadın sinsi politik Masum ayağına yatıyor nekadar anlatsam okadar eksik kalır umarım kimse böle bişe yaşamaz kadini mumkunati yok kıskanmiyirum görseniz anladınız hele eşime yakıştırmak söz konusu dahi olamaz ben yiprandiysam kusura bakmasın herkes yipranacak ve amacım sadece Oda sinir olsun
Sa na ne ya sen kimsin ayrıca anne olan bunu yaparmi sen ozaman zinaya karşı değilsin tebrik ederim seni nefismis Nefisse boşansin ne bok yiyo sa yesin çocuklarını eşi anlatan insandan insan olurmu bana benim tanıdığım insanları savunmayı ve inş bir gün öyle bi durumla karşı karşıya kalması n
Ben kimmiyim? Sade vatandaşım ben. Peki siz kimsiniz?Sa na ne ya sen kimsin ayrıca anne olan bunu yaparmi sen ozaman zinaya karşı değilsin tebrik ederim seni nefismis Nefisse boşansin ne bok yiyo sa yesin çocuklarını eşi anlatan insandan insan olurmu bana benim tanıdığım insanları savunmayı ve inş bir gün öyle bi durumla karşı karşıya kalması n
Ya sanki 7/24 sizinle yaşıyormuşuz gibi konunun önemli olan detayını yazmıyorsunuz bide üstüne biz başka yere çekmiş oluyoruz hayret bişey. Yine konun eksik. Tamam kadın kocasını aldatmış adi pislik biri olsun da. Ben yıprandım oda yıpranacak ne alaka. Ne bekliyorsunuz ki sihirli küreden mi bakalım konunun detayınaValla canım. Bi sen anladın ya beni teşekkür ederim burda öyle uzun uzun yazmak istemedim ama insanlarda başka yere çekti konuyu
Ayyyy üffff....Sen benim eşime bok ataması önce bi çürmune bak ondan sonra hadi ikile burdan sanki senin anneliğine bişe diyen oldu konuşuyorsun bide burda neyi savunduğu bilsen kendinden utanirsin hadi çik burdan istemiyorum kaybol konumdan...benim esimin tirnagindakı kır olamazsın. .. hadi nasssssss guzelimm
Bi kere burada ki üyelerle konuşurken üslubunu düzgün takınacaksın. İkincisi çık konumdan diye emir veremezsin kimseye burası bi sosyal forum işine gelen yoruma gel canım gelmeyene git yok öyle bi lüks. Madem yorum almayı sindiremiyorsan yazma silah mı dayadılarSen benim eşime bok ataması önce bi çürmune bak ondan sonra hadi ikile burdan sanki senin anneliğine bişe diyen oldu konuşuyorsun bide burda neyi savunduğu bilsen kendinden utanirsin hadi çik burdan istemiyorum kaybol konumdan...benim esimin tirnagindakı kır olamazsın. .. hadi nasssssss guzelimm
yahu elalemin özel hayatından size ne yaSa na ne ya sen kimsin ayrıca anne olan bunu yaparmi sen ozaman zinaya karşı değilsin tebrik ederim seni nefismis Nefisse boşansin ne bok yiyo sa yesin çocuklarını eşi anlatan insandan insan olurmu bana benim tanıdığım insanları savunmayı ve inş bir gün öyle bi durumla karşı karşıya kalması n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?