Sevmediğim insanın kızınin düğünü ....

eşimin hatrı için giderdim
normal düğün kıyafeti giyerdim
eşim oyun oynarsa oynarım
ve o kadının yaptığı gibi bende yapardım
eşimin yanında yağ bal olmayınca konuşmazdım

sevmiyorsan gitme anasi degil bacisi degil kocan seni hicbirsekilde zorlayamaz, elalemin kadini yuzunden sizinle tartismasida ilginc yani, gorumceyi anneyi duydumda boylesini duymadim. Kadin herhalde fahri gorumceniz olmus sizin.
Herhalde en iyi mesaji gitmeyerek verirsiniz kendisine , selam bir vermedigin kadinin kizinin dugununde ne isin var hem mantiken yanlis, sen gidersen en az o kadin kadar iki yuzlu olursun.

Kadinin ahlaki degerleri sizinkine uymuyorsa kadinla gorusmezsiniz, kadin dediginiz gibi bir ahlaksizlik icindeysede pardon ama evlendiginiz adam nasil boyle bir kadinla arkadaslik iliskisine devam ediyor ? Ayni is yerinde calisiyoruz duyorsun kadini kadinla kocanin iliskisini ve tum bunu bilerek evlenmissin bu adamla sen. Kadina sinir ol disla nefret et konusma ama sen bu nefret ettigin ahlaksiz dedigin kadinla bunlari bilerek arkadas ve samimi kalabilen senle bu yuzden kavga edebilen bir adami secip evlenmissin. Sorunu baskalarinda degil kendinde ara bence.

Ve madem bu derece nefret ettin kadindan dugune falanda gitme belki kadin dedigin gibi ahlaksiz soyle boyle biri kotu bir insan ama kizini tanimiyorsun ve kizin en guzel gununde ona kotuluk etme tatsizlik cikarma hakkini kimse sana vermez ayrica gitsen bile koskoca dugunde seni kim gorecekte sana sinir olacak onuda anlamadim ancak kendini kucuk dusurup rezil edersin bu kafayla. Cikip piste bu dugunun gelininin annesi kocasini aldatiyor demedigin surece hicbirsekilde zarar verebilecegini sanmiyorum kaldiki onu bile yapsan kadindan cok sen kendini rezil etmis olursun, o yuzden aklini basina al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…