- 2 Ağustos 2019
- 555
- 684
- 53
- 31
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Sanırım iyi kv bir bana düşmüştü.. oda evlendikten 1 ay sonra vefat ettiSiz de böyle misiniz
Eşimin ailesinden hiç hoşlanmıyorum .
Onlar da benden hoşlanmazlar
Neler yaşandı bitti anlatamayacağım şimdi çok uzun sürer .
Bu insanlar bize gelip kaldıklarında cinlerim tepeme çıkıyor .
Onlar beni çok seviyor gibi yapmacık davranıyorlar uzun zamandır .
Çünkü hislerini belli ettiklerinde eşimden ciddi tepki almışlardı.
Bu yapmacıklığa katlanamıyorum.
Belli de ediyorum ama safa yatıyorlar.
Kv evimde kendi evi gibi davranıyor.
Salona giriyorum koltukta uzanmış yatıyor
Daha benim annem bir kere olsun evimde bu şekil davranmaz çekinir .
Kp gidiyor marketten alkol alıyor salonda içiyor .
Bebeğimin yüzüne çakmak yakarak oyun yaptığını sanıyor çocuk bir kafa atsa saç baş yanacak .
Kp küfürlü konuşuyor
Dün eşimle oyun oynadılar
Eşim yenildi
Sıçtin dimi kokusu da sana geldi mi diyor
Ben böyle şeylere hiç alışkın değilim
Eşim de kibar bir adamdır
Evlenmeden önce de yanımda gayet elit bir aile gibi davrandıklarından bu hanzoluklarını göremedim
Kp tuvalate giriyor ve sifonu çekmiyor ellerini yıkamıyor .Banyo çiş kokuyor
Dün eşim babasına sifonu Çek baba derken duydum
Üstelik evimde 5 aylık bir bebeğim var.
Bebeğimin ağzına soktuğu diş kaşıyıcı yere düşüyor geri ağzına veriyorlar
Ben vermeyince adım titiz oluyor
Bebeğime saçmasapan şeyler söylüyorlar
Yok adam gibi adamla evlen
Yok büyüyünce anneden gizli gizli diskolara git anne baba peşinden koşsun .
Dün kv pilav yapmış
Pirinci yıkadığı yağlı kabı çalkalamış koymuş tezgaha
Bir de kendilerini çok titiz , çok ince çöl düşünceli görürler .
Sürekli ben çok zavallı kadınım
Baban ölse bakacak kimsem yok vs vs
Senelerdir kendini övmesini
Eşime kendini acındırması
Çok yakın görüştüğü dostlarının dedikodusunu dinlemekle geçiyor günler
İçten içe de şirin ses tonu ve cilveli halleri ile bana laf sokmaları da var
Resmen beni anlattın bacım ya tek değilim heBilmezmiyim o duyguyu ben!resmen ruhun bedeninden acita acita cekiliyomuscasina bir aci bu ben dipdipe yasayarak 11 senedir cekiyorum,hissizlestim sanirim artik.Cozumu buldum ama ben kabullendim!ahlaklarini,kibirli hallerini,insanin ruh sistemini cokerticek karaktersiz karekterlerini,saymakla bitmez.Sana tavsiyem minimum seviyede gorus,fazla muhattap olma!kafayida takmamayi ogren!Allah evlatlariyla muhabbetlerini artirsin,ama gelinlerden uzakta!!!
Ne kadar kalıyorlar. Allah ım o sifon olayı midemi bulandırdı. İğrenç ya. Tuvaletten çıkınca elini yıkamayan adamla aynı evde bebek olması da korkunç. Allah size sabır versin bebeğinizi de korusunSiz de böyle misiniz
Eşimin ailesinden hiç hoşlanmıyorum .
Onlar da benden hoşlanmazlar
Neler yaşandı bitti anlatamayacağım şimdi çok uzun sürer .
Bu insanlar bize gelip kaldıklarında cinlerim tepeme çıkıyor .
Onlar beni çok seviyor gibi yapmacık davranıyorlar uzun zamandır .
Çünkü hislerini belli ettiklerinde eşimden ciddi tepki almışlardı.
Bu yapmacıklığa katlanamıyorum.
Belli de ediyorum ama safa yatıyorlar.
Kv evimde kendi evi gibi davranıyor.
Salona giriyorum koltukta uzanmış yatıyor
Daha benim annem bir kere olsun evimde bu şekil davranmaz çekinir .
Kp gidiyor marketten alkol alıyor salonda içiyor .
Bebeğimin yüzüne çakmak yakarak oyun yaptığını sanıyor çocuk bir kafa atsa saç baş yanacak .
Kp küfürlü konuşuyor
Dün eşimle oyun oynadılar
Eşim yenildi
Sıçtin dimi kokusu da sana geldi mi diyor
Ben böyle şeylere hiç alışkın değilim
Eşim de kibar bir adamdır
Evlenmeden önce de yanımda gayet elit bir aile gibi davrandıklarından bu hanzoluklarını göremedim
Kp tuvalate giriyor ve sifonu çekmiyor ellerini yıkamıyor .Banyo çiş kokuyor
Dün eşim babasına sifonu Çek baba derken duydum
Üstelik evimde 5 aylık bir bebeğim var.
Bebeğimin ağzına soktuğu diş kaşıyıcı yere düşüyor geri ağzına veriyorlar
Ben vermeyince adım titiz oluyor
Bebeğime saçmasapan şeyler söylüyorlar
Yok adam gibi adamla evlen
Yok büyüyünce anneden gizli gizli diskolara git anne baba peşinden koşsun .
Dün kv pilav yapmış
Pirinci yıkadığı yağlı kabı çalkalamış koymuş tezgaha
Bir de kendilerini çok titiz , çok ince çöl düşünceli görürler .
Sürekli ben çok zavallı kadınım
Baban ölse bakacak kimsem yok vs vs
Senelerdir kendini övmesini
Eşime kendini acındırması
Çok yakın görüştüğü dostlarının dedikodusunu dinlemekle geçiyor günler
İçten içe de şirin ses tonu ve cilveli halleri ile bana laf sokmaları da var
Muhtemelen şehriyeyi karıştırdığı yağlı kepçe ile pirinç kabından pirinç boşalttı. Bunu eski ev arkadaşım da yapardı sinir ederdi beniŞimdi emzik sifon ve ateş olayına bir şey diyemem hatalılar. Kötü ötesi bence. Ama koltukta uzanmak falan bunlara takılmak gereksiz
Pilav değil pirinç kabından bahsediyorsak onda zaten yağ olmaz. Kirli olmayan şeylere kimyasal bulaştırarak titiz olmuyorsunuz. Gereksiz kimyasal yükleniyorsunuz. Zaten pirinç ıslattığımız kabı çalkalayıp kaldıracağız.
Kadının oğlunun evinde uzanmasının nesi garip anlamadım. Şahsen ileride eşim annemin koltukta uzanmasına laf etse çok kırılırdım.
Kendim içki içtiğim için içki olayında bir gariplik göremedim. Kastı da anlamadım. Eğer taşkınlık yapmıyorsa bence içkide de bir sorun yok. Ama siz ve eşiniz hiç içmiyorsanız ya da çocuğunuzun bulunduğu ortamda yapmıyorsanız bilemem. Böyle bir hassasiyetiniz varsa en azından çocukla ilgili kısmında saygı göstermeliler.
Pirinç yıkadığı kaç şu şekilde yağlıPirinç yıkadığı kap neden yağlı olsun?
Onu anlamadım.
Değişik bir eş aileniz var o belli ama salondaki koltuğa yatmasından rahatsız olmanız bana garip geldi.
Kvyi kendi annenizle kıyaslamayın ikisi iki ayrı insan,iki ayrı mizaç.
Anneniz sizin evinizde rahat davranmıyor olabilir bununla birlikte her konuda annenizi ölçüt kabul ederseniz kvye karşı tahammülünüz hiç kalmaz.
Muhtemelen şehriyeyi karıştırdığı yağlı kepçe ile pirinç kabından pirinç boşalttı. Bunu eski ev arkadaşım da yapardı sinir ederdi beni
Yağlı kaşığı sokarsaniz içine yağlı olurOnlar iyi değil tamam da siz de bir tık ekstra tavırlisiniz.
Salonda ki 3 lü uzunmak içindir zaten. Sevmesek de eş ailesi 1. dereceden yakın oluyor.
Pirinç nisasta bırakır, yağ olmaz ki.
Çok mu sık geliyorlar. Ya da gelince çok mu uzun kalıyorlar?
Herkes pirince takılmış daBen pirinç kabına takıldım. 1 damla pirinç nişastası o kaptaki bulaşık deterjanı kalıntısından iyidir o kadar tedirgin olmayın.
Evet kızımdan önce bu kadar sık gelmiyorlardıBu mağara kackinlari kac gün daha ordalar? Kayinbaba baya bir değişikmiş
Torun oldu mu akbaba gibi çökmüşler herhalde bahaneyle.. bir de sifonu çekmiyor gercekten sinir bozucu
Var böyle modeller. Bende seye hayret ederim. Yanlis anlama. Seni sevmezlermis ya hani eee o zaman senin cocuguna niye ölüp bitiyorlar. Ya da surekli senin evine geliolar bahane yaaa. Cocugu seven emzigi yerden alip vermez.Mesela babaannem annemi sevmez,bizi de sevmez ama halamin cocuklarina ölür biter. Bazilarini anlamak cok güç. Neyse seni doldurmus gibi olmayım . Yardimci geliyor mu eve temizlik vs icin?Evet kızımdan önce bu kadar sık gelmiyorlardı
Evet eşim gördüCanım az daha sabret allahtan eşin iyi bir adam ve hep yanındadua et aynı şehirde yaşamıyorsunuz çakmakla şaka gerçekten çok tehlikeli gördü mü eşin? Geçen benim kayınvalidemde defne kucağında koşuyordu hemen ‘anne ver kızı kendin napıyorsun yap’ dedi kızdı düşer filan diye .
Maalesef eşleri ailesiyle alıyoruz ve bazı şeylere istememekte katlanmak zorunda kalıyoruz
Kv eşimi çok seviyorVar böyle modeller. Bende seye hayret ederim. Yanlis anlama. Seni sevmezlermis ya hani eee o zaman senin cocuguna niye ölüp bitiyorlar. Ya da surekli senin evine geliolar bahane yaaa. Cocugu seven emzigi yerden alip vermez.Mesela babaannem annemi sevmez,bizi de sevmez ama halamin cocuklarina ölür biter. Bazilarini anlamak cok güç. Neyse seni doldurmus gibi olmayım . Yardimci geliyor mu eve temizlik vs icin?
Şimdi emzik sifon ve ateş olayına bir şey diyemem hatalılar. Kötü ötesi bence. Ama koltukta uzanmak falan bunlara takılmak gereksiz
Pilav değil pirinç kabından bahsediyorsak onda zaten yağ olmaz. Kirli olmayan şeylere kimyasal bulaştırarak titiz olmuyorsunuz. Gereksiz kimyasal yükleniyorsunuz. Zaten pirinç ıslattığımız kabı çalkalayıp kaldıracağız.
Kadının oğlunun evinde uzanmasının nesi garip anlamadım. Şahsen ileride eşim annemin koltukta uzanmasına laf etse çok kırılırdım.
Kendim içki içtiğim için içki olayında bir gariplik göremedim. Kastı da anlamadım. Eğer taşkınlık yapmıyorsa bence içkide de bir sorun yok. Ama siz ve eşiniz hiç içmiyorsanız ya da çocuğunuzun bulunduğu ortamda yapmıyorsanız bilemem. Böyle bir hassasiyetiniz varsa en azından çocukla ilgili kısmında saygı göstermeliler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?