Sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmak ölüm gibi geliyor.

Sanırım iyi kv bir bana düşmüştü.. oda evlendikten 1 ay sonra vefat etti sizin konunuza gelicek olursak , onlar oğulları için katlanıyor ve geliyor diye düşünüyorum sende esin için ödün vermelisin evlilikler böyledir iki taraflı ödün verilmesi gerekir..

Resmen beni anlattın bacım ya tek değilim he

Canım az daha sabret allahtan eşin iyi bir adam ve hep yanında dua et aynı şehirde yaşamıyorsunuz çakmakla şaka gerçekten çok tehlikeli gördü mü eşin? Geçen benim kayınvalidemde defne kucağında koşuyordu hemen ‘anne ver kızı kendin napıyorsun yap’ dedi kızdı düşer filan diye .
Maalesef eşleri ailesiyle alıyoruz ve bazı şeylere istememekte katlanmak zorunda kalıyoruz

Benim anlamadığım böyle anne babadan nasıl çok kibar evlat yetişiyor :)

Benim eşimin ailesi de fena, görgüsüzdür.
Eşim de hep izler görüyorum maalesef :S

Emzik, pirinç kabı meselesi, koltukta uzanma önemsiz.
Rahat etsinler evlatlarının evi neticede.
Ama bebekli evde ağızlarından çıkana, oyuna dikkat etsinler.
Ateşle oyun mu olur ne saçmalık!
Ben eşime bırakmam kendim tepki koyarım..

İster gelsinler sonra bir daha ister gelmesinler.

Şimdi emzik sifon ve ateş olayına bir şey diyemem hatalılar. Kötü ötesi bence. Ama koltukta uzanmak falan bunlara takılmak gereksiz
Pilav değil pirinç kabından bahsediyorsak onda zaten yağ olmaz. Kirli olmayan şeylere kimyasal bulaştırarak titiz olmuyorsunuz. Gereksiz kimyasal yükleniyorsunuz. Zaten pirinç ıslattığımız kabı çalkalayıp kaldıracağız.
Kadının oğlunun evinde uzanmasının nesi garip anlamadım. Şahsen ileride eşim annemin koltukta uzanmasına laf etse çok kırılırdım.
Kendim içki içtiğim için içki olayında bir gariplik göremedim. Kastı da anlamadım. Eğer taşkınlık yapmıyorsa bence içkide de bir sorun yok. Ama siz ve eşiniz hiç içmiyorsanız ya da çocuğunuzun bulunduğu ortamda yapmıyorsanız bilemem. Böyle bir hassasiyetiniz varsa en azından çocukla ilgili kısmında saygı göstermeliler.

Ne kadar kalıyorlar. Allah ım o sifon olayı midemi bulandırdı. İğrenç ya. Tuvaletten çıkınca elini yıkamayan adamla aynı evde bebek olması da korkunç. Allah size sabır versin bebeğinizi de korusun

Muhtemelen şehriyeyi karıştırdığı yağlı kepçe ile pirinç kabından pirinç boşalttı. Bunu eski ev arkadaşım da yapardı sinir ederdi beni

Pirinç yıkadığı kaç şu şekilde yağlı
Çünkü pilav tenceresinde tereyağ kavuruyor
Yağlı kaşıkla yıkanan kaptan pirinçleri döküyor tencereye

Yağlı kaşığı sokarsaniz içine yağlı olur
Senede birkaç kere geliyorlar
1 hafta falan

Evet kızımdan önce bu kadar sık gelmiyorlardı
Var böyle modeller. Bende seye hayret ederim. Yanlis anlama. Seni sevmezlermis ya hani eee o zaman senin cocuguna niye ölüp bitiyorlar. Ya da surekli senin evine geliolar bahane yaaa. Cocugu seven emzigi yerden alip vermez.Mesela babaannem annemi sevmez,bizi de sevmez ama halamin cocuklarina ölür biter. Bazilarini anlamak cok güç. Neyse seni doldurmus gibi olmayım . Yardimci geliyor mu eve temizlik vs icin?

Evet eşim gördü
Ama bazı şeylere o da alışkın saniirm garip gelmedi
Ya da babası kırk yılda bir geliyor diye ses etmedi

Kv eşimi çok seviyor
Umarım bebeğim büyüyünce bebeğimi de sevmez
Geliyor evet ben de temizlik yapıyorum

Zaten konusahibin çocuğu bebek...
Kadin içip içip coşmuyorsa sorun yaşanmaz aslinda. Bende içki ve koltukta uzanmaya verilen tepkiyi anlamadim.

Koltuğa uzanması neden sizi rahatsız etti ki onu anlayamadım kasıntı olmaları sizi daha çok rahatsız etmeli bence haricinde yapmacık davranışlara asla tahammül etmeyin.(Eşinize Kp davranışlarından rahatsız olduğunuzu söyleyin mesela elini yıkamıyor sifonu çekmiyor vs vs) uyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…