Sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmak ölüm gibi geliyor.

Değiştiremeyeceğiniz şeyler için ne kendinizi üzün ne eşinizle aranızı bozun.
Hele de yaşını başını almış insanları, değiştiremeyeceğimizi kabullenmek lazım.
Çocuğunuzla ilgili konularda haklısınız,
özellikle çakmakla oyun oynama konusunda.
Bir de wc-sifon konusunda.
Eşiniz anne babasıyla konuşup uyarsın.
Diğer konularda geçici bir misafirlik olduğunu düşünüp takılmamaya çalışın.
Kendinizi doldurmanızın kimseye faydası yok çünkü.

Eft terapiyi deneyebilirsiniz , en azından duygusal olarak kendinize zarar vermezsiniz. Yoksa ne yazık ki her görüştüğünüzde tekrar edecek bu durum. Yanlış olsa da yaptıkları içinizdeki duygular onlara değil size zarar veriyor. Geleceğiniz için mutluluğunuz için olumsuz düşüncelerden sıyrılmayı deneyin. O şekilde kabul edin, tabiatları bu deyin. Biliyorum rahatsız edici ama sonuçta eşinizin ailesi ve ister istemez bir arada bulunacaksanız bu zamanı daha katlanılabilir hale getirmekte sizin elinizde. Ne de olsa belli bir yaşa gelmiş insanları değiştirmek çok daha zor. Duygularınızı dönüştürmeyi deneyin

Pirinc kabi meselesini ben de anlamadim ayni seye takilmisiz yağlı pirinç de mi var

Haklısınız

Pirinc kabi meselesini ben de anlamadim ayni seye takilmisiz yağlı pirinç de mi var
Pirinç yıkadığın kaşığa
Yağlı kaşık sokarsan ne olur ?
Şehriye kavuruyor tereyağında sonra o kaşıkla plastik kaba değiyor kap yağlanıyor dolayısı İle

Zaten konusahibin çocuğu bebek...
Kadin içip içip coşmuyorsa sorun yaşanmaz aslinda. Bende içki ve koltukta uzanmaya verilen tepkiyi anlamadim.
Yani ne bileyim belki de kendileri de çocuk yanında içki içmiyordur, bebek olsun olmasın. Bence de çocuğun yanında içip s.çıp dağıtmadıkça sorun yok da konu sahibi başka düşünüyor olabilir.

Neden göndermiyorsunuz evden ?
Böyle giderse sinir hastası olursun.
Eşinle Konuş bi yolunu bul gönder.

Bizimkilerin son rezilliği evlerine uğradık tatil dönüşü aramızda normalde 130 km var. Hoşgeldin deyip görüşmediler bile benimle nasılsın diyen olmadı hamileyim riskli gebelik sayılıyor. Bende evlerinden ayrılırken görüşmedim hoşgeldin demeyene ben mi öğreteceğim insanlığı. Eşim de hiç bir şey diyemedi öyle kaldı. Asla gitmek istemiyorum Zorunda kalmadıkça. Onlarda gelmesin hiç gereği yok. Birde 1 hafta önce 1500 TL gönderdim eşim çok rica etti zor durumdalar diye keşke göndermeyip kötü olsaydım anlamıyorum kv yi bence psikolojik sorunları var kp desen emir kulu Kv ne derse ona göre hareket eder kendi iradesi yok... artık gülüp geçiyorum bu saçmalıklara.

Sanırım pirinç yıkanmadan önce o kapta başka yağlı bir şeyler yapılmış konu sahibi onu kastediyor.
Koltuğa yatması önemli değil diğerleri çok fena bence.
Küfürlü konuşmaları, pis olmaları...
Sifon çekmemeleri.
Benim kv de de çekmez hem büyük hem küçük tuvaletini öylece bırakıyor çeken bilir gerçekten çok iğrenç bir durum.
Eşim arkasından tuvaleti temizliyor. Konu sahibinin eşi de öyle sanırım.
Anlıyorum ben kendisini.
Mümkün olduğunca az görüşün. Yoksa çok yıpranırsınız.

Ben de riskli gebelikteydim 5. Aydan snr doktorum yatış verdi
Beni de arayıp soran olmadılar ama dağılsınlar eşime sürekli beni iyilerlerben de görüşmek istemiyorum ama karşındakiler çok yüzsüz

Ben az görüşüyorum zaten
Kv demi 5 senedir hiç aramadım ona rağmen çok rahatlar
Bir de iyi davransam evden beni kovacaklar sanirim

Herkes akraba zulmü çekiyor çekmeyen yok, çekmiyorum diyen de yalan konuşuyor, bulunduğumuz çoğrafyamız ın kültür yapısı bu,
İleri doğru düzelir ancak ben diyeyim 100 yıl sen de 200 yıl sonra

Herkes akraba zulmü çekiyor çekmeyen yok, çekmiyorum diyen de yalan konuşuyor, bulunduğumuz çoğrafyamız kültür yapısı bu,
İleri doğru düzelir ancak ben diyeyim 100 yıl sen de 200 yıl sonra
Aynen öyle ya
Eşimin ailesi diye görüşmek zorunda miyim
Kalma olayından zaten nefret ediyorum
Bende kalmalarını da sevmiyorum ben kalmayı da sevmiyorum

Aynen öyle ya
Eşimin ailesi diye görüşmek zorunda miyim
Kalma olayından zaten nefret ediyorum
Bende kalmalarını da sevmiyorum ben kalmayı da sevmiyorum
En çokta cahil, kaba akrabalar çektiriyor kendi geri kalmışlığını
Doğru bir şey sanıp kendilerini değiştirmeme de ısrar etmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…