Sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmak ölüm gibi geliyor.

Al benden de o kadar. Bazen esimle gidip bi kac gun kaliyoruz allahim o kaldigimiz 3 gun sanki 3 sene gibi geliyor. Hatta eve geliyorum sadece 3 gun gectigini farkediyorum şaşırıyorum nasil ya sadece 3 gun mu geçmiş diyorum. Oyle cook uzun geliyo ki ordayken o 3 gün. Zaman akmiyor akşam olmuyor. O yuzden seni cok iyi anliyorum. Ama tabiki benim durumum da durduk yere değil mutsuz edecek rahatsiz edecek cok sey yasatiyolar.

Evet sevmiyorum
İyi insanlar olsalardı severdim
Ama eşime eskiden benim hakkımda dedikleri çoğu şeyi duydum
Şahsen küfürlü konuşan bir babayı nasıl rahat ettiririm diye düşünmem

Keşke insanlar laf taşımasa.yoksa yüzünüze mi küfürlü konuştu? Belki benim arkamdanda konuşan vardır ama ben duymadığım sürece çokta tın yani

Annemin evinde kanepe de uzanmak hiççççç sıkıntı yaratmadı ama kaynanamın koltuğunda uzandığımda '' saygısız''diye beni azarlaması halen hafızamda
Bidaha gitme sen de onun evine. Uzanmak isteyecegin kadar uzun zaman geciriyosan ve buna ragmen seni rahat ettirmiyosa gitmek zorunda degilsin. Hatta sitem ederse de dersin yok ben evimde rahatim uzaniyorum yatiyorum kalkiyorum gelip size saygisizlik etmiyim hic dersin.

Bebeğimi görmeye geldiler
5 aylık oldu
Doğduğunda görmüşlerdi en son
Maksimum 1 hafta kalırlar
Çok görgüsüz bir aile ama 5 ayda bir 1 hafta çok makul bence.
Bebeği çakmakla korkutmaması için uyarın atesle saka olmaz Bi de bebek çok küçük yanlışlıkla dokunsa saçı başı yanar dediğin gibi Allah korusun.

Aynen bu hislerdeyim
Ben çok konuşmalarından meraklarından
Sürekli kendini acındırması övmesi
Muhtaç göstermesi
Bunlardan da bunalıyorum

Birdaha yapsa idi uyaracaktım
Yapmadı
Sabah bebeğim ağlayınca ota boka ağlıyorsun dedi sadece

Birdaha yapsa idi uyaracaktım
Yapmadı
Sabah bebeğim ağlayınca ota boka ağlıyorsun dedi sadece
Duymazdan gel artık naapçan zaten az kalacaklar mış. Bi de şunu düşün insanlar nefret ettikleri iş arkadaslarımla yıllarca aynı ofisi paylaşmak zorunda kalıyor. Yani hepimiz bazı insanlara katlanmak zorunda kalıyoruz. Kocana şikayet etmemen lazım

Valla benim de oglum var ama hicte öyle düşünmüyorum. Uzanip uzanmicagimi gelinimle olan samimiyetime gore degerlendiririm eger aramiz cok iyiyse samimiysek soyler uzanirim ama degilse bana mesafeliyse asla uzanamam. Bizimkiler de sürekli temizlik is güç muhabbeti yaparlar gına geliyor artik

Aynen bu hislerdeyim
Ben çok konuşmalarından meraklarından
Sürekli kendini acındırması övmesi
Muhtaç göstermesi
Bunlardan da bunalıyorum
Aynen ya. Esim dun askerden geldi. Neymiste otobusle gelseymis karsilayacaklarmis. Neymiste dün gece askerden gelmiste bu sabah kendilerini aramamis. Yahu zaten 3 hafta yapti alt tarafı. Sanki 18 aydir gormuyolar. Biz zaten kendilerine ayda 1 gidiyoruz zaten her zaman bu kadar sure gormuyosun ayda bir falan goruyosun. Ha evinde olmus ha askerde ne farkediyoki bu kadar sıkıyosunuz yani. Surekli biz ananiz babaniz diye acindirmalar falan. 3 haftadir esimle ayriyiz adam tabiki de evine gelecek eşiyle çocuğuyla basbasa vakit gecirecek, otobusle gelsen karşılardık ne demek? Ertesi sabah bizi aramadin ne demek? Adam zaten gece 3 de gelmis yemekti vs derken uyumasi 4 ü bulmus sabahta dogal olarak uyuyor yani neyin aramasi bu.

Hani telefonu kullanamaz bu 3 hafta icinde, konusamamis olurlar onu da anlarim. Zaten telefonunu kullandi adam surekli iletisim halindeydiniz bu neyin tribi yani.

Ne kadarlık evlisin ?
Benim eş ailesi de böyle
Eşim eskiden çok sinir olurdu bu davranışlara
5 senelik evliyiz
Son bir senedir ses etmiyor hiç onlara
Bizde de anne sürekli baban ölse bana kim bakar
Kimseden kimseye fayda yok
Bilmem kimin evladı çok hayırsız çıktı
Ya kadın pilatese yüzmeye turlara gidiyor
Kendini seviyor benden dinç
Hep acıtasyon
İşte sen evlendin eşini tercih ettin
Ah be oğlum sen de gittin ya hayatta kimseye güvenim kalmadı ablası arar
Annemize babamıza iyi bakalım
Anacın geldi mutlu musun koynuna sarıl uyu
Eşimin iki yeğeni var
Bu ablanın çocukları yani görümcemin
Çocuklar eşim evlendiğinde 10
yaşındaydı
Şimdi 16 yasındalar
Eşime sürekli bir baskı
Sen evlendin diye bu çocuklar sana çok kırgın
Senin yokluğuna alışamadılar
5 -6 senedir bu laflari dinliyorum
Ailecek gerizekalı Gibiler

Allahim sacmaliklara bak ya. Iyi kimse kendi yuvasını kurmasın ailesinin dizi dibinde otursun. Bizimkilerde oyle en ufak bisey olur hemen sanki ananiz babaniz o derler. El kızı icin boyle yaptin falan derler. Pardon da sana gore el kizi olabilirim ama kocama gore el kizi değilim karısıyım çocuğunun annesiyim hayat arkadasiyim yaşlandığında yaninda kalacak insanim. Oglun kendi yuvasini ailesini kurmus niye surekli kurduğu ailesinden daha ön planda olmaya çalışıyosunki yani. Evlendirme madem böyle dusunuyosun.

Evet evet aynen öyle
Bir kere eşimin avukat işi vardı dava açacaktı eski işyerine
Ben avukat buldum
Birlikte gittik dilekçe verdi eşim
Görğmcem aradı o anda
Eşim de victory da izin aldı yanımda dedi
Sonra görümce beni aradı teşekkür etti
Kardeşimin yanında oldun dedi
Allahım ya
Geçen de bebeğimize iyi bakmışsın teşekkür ederiz dediler kızım için
DuymaZdan geldim yüzyüze iken etselerdi o zaten benim
Sizin olan birseyi bana mi emanet ettiniz diyecektim

Guya sahipleniyolar. Bak bu adam bizim bize ait onun bebegi de bizim ama sen baktigin icin teşekkür ederiz diyolar resmen. Yani ben benim olan biseye bakilirsa tesekkur ederim benim olmayana etmem. Akillari sira seni dis kapi mandali yapip kendileri sahipleniyolar tesekkur etme amaclari sana bunu hissettirmek. Keske o an deseydin benim kocam benim kızım tabiki ben ilgilenicem sizin teşekkür etmenizi gerektiren bi durum yok deseydin

Bazen susuyorum iste

Annem yaşlı ve dul bir kadın ama hiç bir zaman bunu acındırmak için kullanmaz, ama kaynana her türlü duygu sömürüsü yapar, dul olmadığı halde

Sevmediğim insanlarla ayni ortamda olduğumda boguldugumu, enerjimin çekildiğini hissediyorum. Hatta ortamdan çıktığımda da sürüyor bu etki malesef.

Seninle dertleri neydiki?Neden sizde kalıolar evleri yok mu?

Sevmediğim birileriyle aynı ortamda olunca içime sıkıntı giriyor, saatler geçmek bilmiyor sanki. Bizde ailelerden uzak oturuyoruz, farklı şehirde olunca yatılı misafir olayı oluyor mutlaka. Ne bende kalınmasını nede kendim başka evde misafir kalmayı seviyorum. İnsan kendi ailesiyle eş ailesini de bir tutmayı istiyor, eşit davranmak istiyor ama karşı tarafında iyi niyetli olması lazım. Kendi ailem mesela varken benim gözüme batmıyor bir şey, hatta uzun kalsalar sevinirim bile. Eşim de belki onlardan rahatsız oluyordur ama gözlemlediğim kadarıyla erkekler zaten evde fazla durmuyor ki kadının ailesi ne yapabilir erkeğe rahatsızlık verecek. Benim kv bir gece bile kalsa resmen biran önce zaman geçsin diye beklediğim olmuştur, görümcemle görüşmediğimiz halde sürekli ondan ve torunundan bahseder. İki lafından birisi odur,biz görüşmüyoruz eşim de görüşmüyor. Merak da etmiyoruz kendi kendine sürekli onlardan bahsediyor bize, iyidir normalde öyle lafı sözü yoktur gibi durur ama bu konuşmaları falan benim sinirimi bozuyor. Yada aşırı sakinliği, hiç kırılmaz takmaz gibi durur ama surat asar yada kendini geri çeker, haksız da olsa mağdur görünerek herkeste haklı izlenimi uyandırır.Eşime desem görümcemi anlatıyor sürekli diye,sen takıyorsun der anlamaz, o yüzden ona da artık dert yanmıyorum. Mümkün olduğu kadar az görüşüyorum, mesela görümcemle görüşmüyoruz sonuçta,niye onu konuşuyorsun sürekli bize. Birkaç kere güzelce uyardım, ama bir sonraki görüşmemizde yine aynı tas aynı hamam. Bir şey demiyorum artık insanlar değişmiyor ,aile olunca atılmıyor da maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…