Bir söz var çok severim.
İnsanlar sevdikleri şeyleri yapabilmek için sevmedikleri şeylere katlanırlar.
Bu bakışı açısını tavsiye ederim:)
Şükret şu aralar herkes bi alışamadım işimi sevmiyorum modunda dışarıdaki işsizliğin farkındasınız zaten bu lafın üstüne daha ne denebilir ki
İnsanlara çok anlam yüklemeyin
İşinizi yapın evinize gidin
Doktora gibi bir süreçte zaten onu bunu düşünecek Zaman nerede
3 değil 33 kaynak okuyun Zamanınızı alanınızda ve yabancı dilde kendinizi geliştirmeye ayırın
Hangi şehirdesiniz özel olmazsaınsanoglu sanırım nankör canım. şehirden hıc memnun degılım. keske işim baska yerde olsaydı
Yerinizde olsam şuan yaşadığım sıkıntıları beni daha yukarı taşıyacak birer basamak olarak görüp, doktoramı bitirirdim. Sonuçta bunlar geçici zamanlar, sonsuza kadar orada yaşamayacaksınız, sonsuza kadar o insanlarla görüşmeyeceksiniz. Bazen bir şeyler elde etmek için başka şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor. Dört dörtlük hayat var mı zaten?
Huzurun olmadığı yerde dünyanın em iyi işide olsa olmuyor maalesef. Lütfen işinizi bırakmayın çünkü sonunda koskoca bir pişmanlık oluyor ne yazık ki, çok güzel bir kariyeriniz var milletin sizi gaza getirmesine kanmayın, sen yapamazsın orada demelerinide takmayın başarılar..
Hangi şehirdesiniz özel olmazsa
Benim ablam evlenip Medine'ye gitti İstanbuldan. Üniversitede çalışıyorlar onlar da eşiyle. Ablam platin sarısı saçlı, istediği gibi giyinen çılgın ve özgür ruhlu kız, şu an ferace giyiyor. O da mutsuz yalnızlıktan, bir de orası kadın hakları olarak da berbat. Sizi çok iyi anlıyorum ama insan sevdiği şeyler için sevmediği şeylere katlanıyor bazen.
daha nekadar orada kalacaksın ,
Doktoradan sonra ne yapacaksınız orada kalmaya devam mı yoksa baska birşeyler var mı aklınızda. Ve doktoranizin bitmesine ne kadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?