yok Allah a şükür öyle ayrıldığım erkek arkadaşlarımla ilgili öyle bir pişmanlığım olmadı hiç sadece sonuncusunda takıldım kurtulamıyorum. bunu da çözemiyorum neden böyle yaptığımı yahu çok değişik birşey. bilmiyorum ya kötü evlenilmeyecek biri olduğumu da düşünmüyorum.karşıma birileri de çıkıyor ama işte ben onlarlayapabileceğimi düşünmüyorum.mesela benim 4 tane sevgilim oldu bir kez buluşup anlaşamadıklarım hariç. ciddi düşünenler oluyor hiç sevgilisi olmamış. hoşlansam tamam belki olur ama ne bileyim olmuyor işte.kiminin tipini beğenmiyorum kimimnin işini kiminin konuşmasını kiminin eğitimini.sonra bir bakıyorum mesela başkalarında beğenmeyip istemediğim özelliklerin hepsi aslında benim sevdiğim sevgilimde toplanmış. sorunlu insanlarda ne buluyorum anlamıyorum.dr pek ilgilenmedi kısa konuştuk ona ilaç kullanmak istemediğimi söyledim o da bana "bir profesyonel olarak ilaç kullanman gerektiğini düşünüyorum deyip ilaç yazdı. tamam eğer sorunlar çözülemiyorsa ve artık psikolojik olarak hayatının akışını çok etkiliyorsa ilaç kullanılmalı ama belki farklı bir şekilde daha az zararlı bir yöntemle de çözülebilecek birşey dr uğraşmak istemiyor.sonuç olarak ben ilaçları kullanmamaya karar verdim ama yine arada kullansam mı diye düşünüyorum. şimdi 8 gün izinliyim izinliyken başlasam daha iyi olur ama ilaçsız çözmek istiyorum.birde insan mutsuzken pek çekici olmuyor saçma sapan davranıyor. böyleykende birilerinin ilgisini çekmek daha zor oluyorValla bir Balik insani olarak benim de hayatta en onemsedigim sey romantizm, aksi gibi hayatimda olmayan tek sey de o. Ben anlamadim, hayat beni siniyor mudur nedir, neden tek istedigim seyi bunca yil vermedi bana? (isyan)
Balik olmak rezillik bence, ben de cocuguma bu kotulugu yapamam.
Peki psikiyatr ne dedi? Yani madem mutsuzsun, bunun bir cozumu de olmali, alttaki nedenler anlasilmadikca bence ilac bir halta yaramaz. Yani ilac ne yapacak, bize a$k mi getirecek, sevgili mi bulacak? Hayata cok ofkeliyim aslinda, benim hayalimdeki asklar baska insanlara benim kadar istemedikleri halde, benim kadar ihtiyac duymadiklari halde , nasip olmus. Adaletine tukureyim dunya.
8 gün evde psikopata bağlamaktan korkuyorum millet ne güzel işte dinlenirsin diye düşünürken ben boş kalınca ne yapacağımı şalırıyorum yalnızlık böyle birşey işteValla bir Balik insani olarak benim de hayatta en onemsedigim sey romantizm, aksi gibi hayatimda olmayan tek sey de o. Ben anlamadim, hayat beni siniyor mudur nedir, neden tek istedigim seyi bunca yil vermedi bana? (isyan)
Balik olmak rezillik bence, ben de cocuguma bu kotulugu yapamam.
Peki psikiyatr ne dedi? Yani madem mutsuzsun, bunun bir cozumu de olmali, alttaki nedenler anlasilmadikca bence ilac bir halta yaramaz. Yani ilac ne yapacak, bize a$k mi getirecek, sevgili mi bulacak? Hayata cok ofkeliyim aslinda, benim hayalimdeki asklar baska insanlara benim kadar istemedikleri halde, benim kadar ihtiyac duymadiklari halde , nasip olmus. Adaletine tukureyim dunya.
8 gün evde psikopata bağlamaktan korkuyorum millet ne güzel işte dinlenirsin diye düşünürken ben boş kalınca ne yapacağımı şalırıyorum yalnızlık böyle birşey işte
saçma sapan şeylere kafayı takmaya başladım birde şöyle birşey var. belli bir yaşa gelip evlenemeyen kadınlar hayvan besliyorlar .insanlarda da böyle bir algı var mesela kedi köpek besleyen ve yalnız olan bayanlar için çocuğu yok sevgilisi yok kedi besliyor diye düşünüyorlar. birde mesela sinirlendin diyelim evlenirsinde kocan sinirini alır ya bizde öyle bir durum yok. doğal olarak fazla sinirlenmemeye çalışıyorumki insanlar nasıl desem insanda hormonları gereği bir gerginlik hali oluyor.o gerginliği atmayınca insanlar farklı düşünüyorlar. bilmiyorum anlatabildim mi. hoş benim sevgilim olsa da onunla kavga ediyorum. çok uykum var ama uyumuyorum niye arızalımıyım neyim yaVallahi ayniyim be rapisa cim, ben de tatil gunlerinden nefret eder oldum, ne kadar yalniz oldugum aklima geliyor. Sabah uyaniyorum, ne yapsam diye dusunuyorum, spora gidiyorum, sonrasi hic. Hayatim bosa geciyormus gibime geliyor.
cherry bebeğim sporda bayanlar mı var sadece oralardan birileri çıkmıyor mu .bende kick boksa başlayacaktım vazgeçtim .evde spor yapmaya karar verdim.Vallahi ayniyim be rapisa cim, ben de tatil gunlerinden nefret eder oldum, ne kadar yalniz oldugum aklima geliyor. Sabah uyaniyorum, ne yapsam diye dusunuyorum, spora gidiyorum, sonrasi hic. Hayatim bosa geciyormus gibime geliyor.
cherry bebeğim sporda bayanlar mı var sadece oralardan birileri çıkmıyor mu .bende kick boksa başlayacaktım vazgeçtim .evde spor yapmaya karar verdim.
kick boksa kendimi korumak için gidecektim param kalmayınca biber gazı alıp evde spor yamaya karar verdim .Ben de crazy cat lady emsinler diye hayvanlardan uzak duruyorum. Oyuncak ureticileri bile dalga gecmis:
http://www.entertainmentearth.com/prodinfo.asp?number=AU11377
Offfffff ne bileyim Rapisa cim hayalkirikligindan beynim bulandi. Burdaki insanlar da mal gibi, gelip konusmaz etmezler..neyse. Kickboks bence cok iyi bir spor, vazgecme derim.
işte canım bende senin gibiyim ama sorun şu ki sevdiğin kişi seni sevmiyor yahutta anlaşamıyorsunuz aşık olsanda bu insanla uzun süre aynı evde yaşamak mutlu olmak zor. karşılıklı fedakarlık gerktiriyor bu devirde insanlar bilhassa erkekler aşkı aramıyor .Büyük konuşunca hep başıma geliyii bu büyük konuşmak gibi olmasın ama asla evlenmem.
Aşk olmadan evlilik olur muymuş canım, evlilik denmez ona başka bişeydir o adını koyamadığım.
Karşılıklı kör kütük olmak lazım evlenmek için. Ben böyle düşünüyorum, biraz hayalperestlik var bünyede ama böyle bi evlilik yapacağıma inanıyorum :)
işte canım bende senin gibiyim ama sorun şu ki sevdiğin kişi seni sevmiyor yahutta anlaşamıyorsunuz aşık olsanda bu insanla uzun süre aynı evde yaşamak mutlu olmak zor. karşılıklı fedakarlık gerktiriyor bu devirde insanlar bilhassa erkekler aşkı aramıyor .
canım kaç yaşındasınFedakarlık olmadan olur mu hiç, benim aşk kavramımda hepsi iç içe... Tutku, fedakarlık, incelik, alttan alabilmek, empati kurmak ve dahası.
Eskilerime bakıyorum; aşık olduğumu sandım ama fedakar değildi bıraktım. Yine aşık olduğumu düşündüm söndü duygularım 1.5 yıl sonra, aşk bu olamaz dedim ve ayrıldım.
Şimdi kelimelerle dile getiremediğim, kafamda kurup kimselerle paylaşmadığım o diğer yarımı ve yaşanacak aşkı bekliyorum :)
canım kaç yaşındasın
canım ben 29 yaşımdayım ve ben hep aşık olduğum ve bana aşık olan kişiyle aşk evliliği yapmak istedim.son ayrıldığımız sevgilimin beni sevdiğini düşünüyordum artık bunu bilmiyorum.aslında bilmeminde ne önemi var bilmiyorum.kendimi garip hissediyorum.çünkü mesela onunla tanışmadan önce 4 sene kimse olmadı.çünkü ben kendime söz verdim yemin ettim dedimki bundan sonra evleneceğim kişi girecek hayatıma ve ben bu sözümde duramadım. 4 senenin sonunda ona karşı birşeyler hissettim ben hissettim. ama o mücadele etmedi demekki beni mücadele etmeye değer bulmadı. ben kendimi değersiz bulmuyorum bu kişiyle mutlu olacağıma da inanmıyorum fakat gel gelelim öncekiler gibi kolay vazgeçemiyorum.bu yalnızlıktan korktuğumdan mı yoksa başka birini onu sevdiğim gibi sevmeyeceğimden mi bilmiyorum.fakat birisinden hoşlansam önce bu duygu beni mutlu etsede 1 gün sonrasında kendimi " acaba bana eski sevgilimi unutturacak mı" diye düşünürken buluyorum. canım inşallah sen seni gerçekten sevip değerini bilen kişiye aşık olup evlenirsin.
Cok yanlıs sevipte evlenenlere ne oluyor cogundan fazla bosanıyorlar..Sakıııııın !!!
Evlilige dair en ufak bi tecrubem, yasanmisligim yok ama dusunsenize siz bu adamla şey yapicaksiniz, sabah kalktiginizda bu adamin sac bas dagilmis ilk insanlarin 2.versiyonu haliyle tanisicaksiniz, bu adam tuvalete gidecek bi cikacak ozon delinmis, sevdiğiniz adamdan tiksinmezsiniz ama sevmediğiniz adamdan tiksinme ihtimaliniz cok yuksek bence hic boyle bi risk almayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?