ben sevmiyorum olmuyo dedi birden sen cok sıkıyosun beni hep arıyosun yazıyosun dedibitirmeye karar vermiş bir haftadır yine ağlıyorum yine yalvarıyorum ama yok gelmiyo görüşmeyi dahi kabul etmiyo ..
Gerçekten ne deseniz baştan sona kdar haklısınız cirkin falan olmadığımı da düşünüyolar hani ona bi muhtaçlığım yok.. yaşvarmak konusuna gelince ölsem ben bi erkeğe yalvarmam derken düştüm bu hallere kendimi çok dipte hissediyorum sanırım terkedilmeyi yediremedim..
Kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan, ben de bunu yaşadım Rabbim imtihan etti ve bilmediğim bi kötülükten kurtuldum belkide deyip ve yoluna devam et, en başta kendine olan saygını tekrar kazan biraz kendin için çabalaGerçekten ne deseniz baştan sona kdar haklısınız cirkin falan olmadığımı da düşünüyolar hani ona bi muhtaçlığım yok.. yaşvarmak konusuna gelince ölsem ben bi erkeğe yalvarmam derken düştüm bu hallere kendimi çok dipte hissediyorum sanırım terkedilmeyi yediremedim..
Salak mu bunlar ya ? Oofff ! Ya ben burda başlığı yanlış yazdım diye yeni başlık açmıştım sanırım bu kapanacak teşekkürler yorumlarnız içinÇocuk sana sorunu söylemiş Zaten. Çok bunaltmışsın . Oda soğumuş . Erkekler malesef çok sevenden değil çok itenden hoşlanıyır
Yalvarmaya devam edin belki işe yararDipnot başlıkta yanlış yazmışım kusura bakmayın sevmediğini* olacak o
Arkadaşlar geçen haftadan beri kendimi berbat hissediyorum lütfen deneyimlerinizi ve önerilerinizi esirgemeyin.. şiimdi anlatacayım. Benim 6 aydır bir ilişkim vardı daha öncesinde 3 yıllık bir ilişkim bitmişti ama üstünden epey zamam geçmiş olmasına rağmen kendimi hazır hissetmiyor olmama rağmen herşey cok güzel başlamıştı sevmiyordum ama mantık üzerinden evlilik düşündüğüm için konuşmaya başladım bi sonra bi baktım ki sevdiğimiz şeyler ilgi alanlarımız aynıydı ailesine cevresindekilere anlattı beni annemle tanıştı! sora ben sevdiğimi söyledim üstüne düştüm ama o bikere bile söylemedi sadece yazmıştı iki kere ama yanına gittiğimde sevdiğini belli ediyordu gercekten cok değerli hissediyordum kendimi. Bu arada sıksık gelgitler yaşıyodu ben seviyorum diyodum ağlıyodum yalvarıyordum ki beniö için çok büyük bişey bu 3 yıllık ilişkimde bile yapmamıştım bunu barışıyoduk. En son carşamba günü ben sevmiyorum olmuyo dedi birden sen cok sıkıyosun beni hep arıyosun yazıyosun dedibitirmeye karar vermiş bir haftadır yine ağlıyorum yine yalvarıyorum ama yok gelmiyo görüşmeyi dahi kabul etmiyo .. En son demin seviyodum ama artık sevmiyorum dedi telefonda istemiyorum dedi ve ben yıkıldım bunu aileme arkadşlarımda dahil nasıl acıklayacağım ? Nasıl beni sevmiyoöuş diyeceğim napacam ben ya cok seviyorum gerçekten sevdiğimi hissediyorum. Hazırlanmam gereken bir kpss var önğmde ve ben onun şçin zırlıyırak geçiyorum saatlerimi
Aramayi aglamayi yalvarmayi birak lutfen, kendine bunu yapma.. Boyle yapınca donmeyecek..Dipnot başlıkta yanlış yazmışım kusura bakmayın sevmediğini* olacak o
Arkadaşlar geçen haftadan beri kendimi berbat hissediyorum lütfen deneyimlerinizi ve önerilerinizi esirgemeyin.. şiimdi anlatacayım. Benim 6 aydır bir ilişkim vardı daha öncesinde 3 yıllık bir ilişkim bitmişti ama üstünden epey zamam geçmiş olmasına rağmen kendimi hazır hissetmiyor olmama rağmen herşey cok güzel başlamıştı sevmiyordum ama mantık üzerinden evlilik düşündüğüm için konuşmaya başladım bi sonra bi baktım ki sevdiğimiz şeyler ilgi alanlarımız aynıydı ailesine cevresindekilere anlattı beni annemle tanıştı! sora ben sevdiğimi söyledim üstüne düştüm ama o bikere bile söylemedi sadece yazmıştı iki kere ama yanına gittiğimde sevdiğini belli ediyordu gercekten cok değerli hissediyordum kendimi. Bu arada sıksık gelgitler yaşıyodu ben seviyorum diyodum ağlıyodum yalvarıyordum ki beniö için çok büyük bişey bu 3 yıllık ilişkimde bile yapmamıştım bunu barışıyoduk. En son carşamba günü bysevmiyorum olmuyo dedi birden sen cok sıkıyosun beni hep arıyosun yazıyosun dedibitirmeye karar vermiş bir haftadır yine ağlıyorum yine yalvarıyorum ama yok gelmiyo görüşmeyi dahi kabul etmiyo .. En son demin seviyodum ama artık sevmiyorum dedi telefonda istemiyorum dedi ve ben yıkıldım bunu aileme arkadşlarımda dahil nasıl acıklayacağım ? Nasıl beni sevmiyoöuş diyeceğim napacam ben ya cok seviyorum gerçekten sevdiğimi hissediyorum. Hazırlanmam gereken bir kpss var önğmde ve ben onun şçin zırlıyırak geçiyorum saatlerimi
gercekten bunubyapmayı aramayı yazmayı bırakmayı cok istiyorum engelletsemmi kendimiAramayi aglamayi yalvarmayi birak lutfen, kendine bunu yapma.. Boyle yapınca donmeyecek..
Ailene, arkadaslarina "seni sevmedigini" soylemek zorunda degilsin, olmayacagini soylersin olur biter..
Bunu soyleyip kendini kucultme rica ederim..G
gercekten bunubyapmayı aramayı yazmayı bırakmayı cok istiyorum engelletsemmi kendimi
Bunu desem evet öyleyim bidaha yazma cevabını alırım umrunda olmazzz . Ama durmya kendimi tutmaya calışıyorum yzmamak bişey tazmamk içinCok sıkıcı bir adamsın ben de sana bunu nasil söylesem diye düşünüyordum tam isabet yaz.
Al gururunu çek git ona karın ağrısı kalsin.
Bak nasil kıymetli olursun.
onu komplekse sok hıncın geçer. Hakaret olarak degil tabi anladın sen beni.duygusal olma taktik uygula.Bunu desem evet öyleyim bidaha yazma cevabını alırım umrunda olmazzz . Ama durmya kendimi tutmaya calışıyorum yzmamak bişey tazmamk için
Ben bunu yapamam o kaldıracak bi insan değil bunu daha cok nefret ederonu komplekse sok hıncın geçer. Hakaret olarak degil tabi anladın sen beni.duygusal olma taktik uygula.
De ki ; o çocuğa evet deseydim keske.elimi tuttugunda cekmeseydim.bak nasil sinir olucak. Amaç geri döndürmek degil komplekse sokup sinir etmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?